Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

«ΜEGAλη παραπληροφόρηση: Πανικός στα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επειδή η S&P υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας...»

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του MEGA (είναι μόνο 10 δευτερόλεπτα).


Σύμφωνα με το MEGA λοιπόν το Ελληνικό Χρηματιστήριο χθες έπεσε κατά 5,44% επειδή η S&P ανακοίνωσε ότι υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας!!!
Επειδή λοιπόν η Ελληνική οικονομία που αποτελεί την «ατμομηχανή» της Ε.Ε. δέχθηκε τέτοιο ηχηρό χαστούκι που ακούστηκε σ' όλη την Ευρώπη και επειδή στο Ελληνικό Χρηματιστήριο είναι προσδεμένα και προσανατολισμένα όλα τα Χρηματιστήρια της Ευρώπης... έπεσαν και αυτά μαζί... και όχι απλά έπεσαν αλλά καταποντίστηκαν...
ΠΑΡΙΣΙ -4,78%
ΛΟΝΔΙΝΟ -5,22%
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ -4,85%
Επειδή δε και η Αμερική είναι προσδεμένη στο άρμα της Ελλάδας και το Ελληνικό Χρηματιστήριο είναι για την Wall Street ο Φάρος της Ευρώπης... ανάλογη πτώση κατέγραψε και ο δείκτης στις ΗΠΑ:
Dow Jones -2,94%
Nasdaq -3,67%
Standard & Poors 500 (να τα πάλι με την S&P) -3,35%.
ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ Η S&P ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
ΥΓ1. Για να μην αδικήσουμε το MEGA... σχεδόν όλοι οι τρομοκράτες της ενημέρωσης ανέφεραν σαν αιτία πτώσης του Ελληνικού Χρηματιστηρίου το ότι η S&P μας υποβάθμισε...
ΥΓ2. Φυσικά η χθεσινή πτώση των διεθνών χρηματιστηρίων («Σε τροχιά ελεύθερης πτώσης τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια») οφείλεται σε διάφορες ειδήσεις (όπως αναγνωρίζουν στις μέσα σελίδες και οι νταβατζήδες του in.gr) που ανακοινώθηκαν χθες όπως πχ το ότι η Deutsche Bank έγραψε ζημιές για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια (!!), η HSBC Holdings θα μειώσει κατά 50% το μέρισμά της και χρειάζεται 30 δις, οι λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 2,8% το Δεκέμβριο και ότι πτώχευσε η μεγαλύτερη εταιρία τηλεπικοινωνιακού υλικού της Β. Αμερικής, η Nortel Networκs.
To Ελληνικό Χρηματιστήριο, όπως γίνεται πάντοτε, απλά ακολούθησε τα ξένα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος και ο ξεφτίλας ο Κουρής. Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
Και ο μαλάκας ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
Βρε μπούλη Κωστάκη, σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!