Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Το ανήθικο «μοντέλο Λαλιώτης»…….

………εκφράζει την σκληροπυρηνική σκέψη του «κινήματος».
Εκφράζει το τμήμα εκείνο που ερμηνεύει την πολιτική ιδιοτελώς, με θρασύτητα και βάσει κομματικού και όχι δημοσίου συμφέροντος.
Στο κέντρο του «βαθέος Πασόκ» βρίσκεται το «θείο βρέφος». Αυτός και οι συν αυτώ, πιστεύουν ότι παλεύουν για τους αδικημένους και καταφρονεμένους του συστήματος, ενώ στην πραγματικότητα τους έχουν ξεπεράσει μια και παλεύουν μόνο για την διατήρηση της ισχύος τους μέσα στο σοσιαλ-αστικό κλουβί που έχουν κατασκευάσει. Εκεί μέσα το light ημι-επαναστατικό παρελθόν έχει βρει διέξοδο σε διεφθαρμένες εξουσίες και τα νεανικά ιδανικά ρευστοποιήθηκαν σε συμφέρουσες διαπλοκές. Μέσα στο κλουβί του χρήματος και της δύναμης ήταν πολύ εύκολο να βρεθεί η αιτία όλων των κακών. Και δεν ήταν άλλη από την "επάρατο δεξιά". Αυτή φταίει για όλα! Δεν χρειάζεται δημιουργική πολιτική για να ανακαλύψεις το χρονοντούλαπο. Αρκεί να κατασυκοφαντείς τον αντίπαλο με ψευδή ή αληθοφανή στοιχεία, διαποτισμένα με μίσος και πόλωση. Ο Λαλιώτης είναι υπεύθυνος για την παγίδευση ενός ελπιδοφόρου κομματικού μηχανισμού εξουσίας σε νεφελώδεις ψευτοδημαγωγίες και σε μια ανθρωποφάγα γραφειοκρατική δομή που αντάλλαξε την κομματική υποταγή με διορισμούς, κεκτημένα και νεοπλουτισμό. Ο κομματικός μηχανισμός δεν έβλεπε την παρακμή και την ανηθικότητα που καλούνταν να υπηρετήσει αλλά το «σοσιαλιστικό» και κομματικό πατριωτισμό που στην πραγματικότητα κομμάτιαζε σα μηχανή κιμά αξίες και ιδανικά στο όνομα του Κινήματος.

Ο Λαλιώτης είναι μέρος της κρίσης που μαστίζει την ελληνική κοινωνία γιατί βολεύτηκε μέσα στο σύστημα διαφθοράς και διαπλοκής που προκάλεσε την απαξίωση και τη διαστρέβλωση δημοκρατικών και κοινωνικών αξιών. Όλη η θαυμαστή δύναμη που θεωρείται ότι εκπέμπει είναι αποτέλεσμα έντεχνης υποστήριξης από ένα τεράστιο δίκτυο παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης, των λεγόμενων «δημοκρατικών ΜΜΕ». Φυσικά τα ΜΜΕ δεν ήταν ποτέ δημοκρατικά αλλά μηχανισμοί πίεσης προς την εκάστοτε κυβέρνηση και καταλήστευσης του δημόσιου χρήματος. Σ’ αυτό τον μηχανισμό ένα εξάρτημα φέρει τον κωδικό:«Λαλιώτης». Μια "προσφορά" του Λαλιώτη που δεν έχει ερευνηθεί σε βάθος είναι η ηθική εξόντωση των εσωτερικών ανταγωνιστών και αντιπάλων του. Το δικαίωμα στη διαφωνία, μέσα στο Πασόκ, κουτουλούσε πάντα, πάνω στον ύπουλο εσωκομματικό τοίχο των δικών του μηχανισμών.
Όλος αυτός ο σοσιαλαχταρμάς ονομάστηκε «σκληρό ροκ» ντροπιάζοντας στην Ελλάδα το πραγματικό και αγνό μήνυμα της μουσικής ροκ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απεριόστο χρόνο στον Κ. Λαλιώτη έδωσε ο Μ. Κυριακού στο Δελτίο του ΑΝΤ1

Επί είκοσι λεπτά μιλούσε ζωντανά στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Κώστας Λαλιώτης, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις για το θέμα που προέκυψε με τον Κ. Μητσοτάκη. Και, έχει αξία ο χρόνος που δόθηκε στον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ από το κανάλι του Αμαρουσίου, αφού φαίνεται ότι η κόντρα Κυριακού - Κούβελου καλά κρατεί. Το αφεντικό του ΑΝΤ1 κάθε που ανακαλύπτει αντίπαλο της οικογένειας Μητσοτάκη του δίνει απεριόριστο χρόνο. Και, καλά κάνει, αλλά δεν φοβάται μην βάλει τα κλάματα η έρμη η αντικειμενικότητα;

ΣΧΕΤΙΚΟ: Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι θα καταβάλλει για λογαριασμό Λαλιώτη τα 80.000 ευρώ στον Μητσοτάκη.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Ο Λαλιώτης πήρε τα χρήματα από τις αγωγές που είχε o ίδιος κερδίσει. Δεν είπε όμως γιατί μέχρι σήμερα δεν είχε καταβάλλει το ποσόν που του είχε επιδικάσει το δικαστήριο στον Μητσοτάκη.
από τα παραπολιτικά
http://parapolitika.gr/

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ο Λαλιώτης πράγματι είναι το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Γιατί όμως ο Μητσοτάκης επέλεξε να πουλήσει το πατρικό του σπίτι και όχι χωράφια ή κάτι άλλο; Γιατί πρέπει να επαίρεται για το "φιλανθρωπικό" του έργο; Μου θυμίζει αρκετά τη μήνυση της τραγουδίστριας προς το Λάκη Λαζόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ.
Το σημαντικό θέμα είναι γιατί του τα πληρώνει το πασόκ (προφανώς με τη συνεισφορά των κορόιδων μελών του).
ΓΙΑΤΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ;
Τί ακριβώς σημαίνει ότι ο Λαλιώτης λειτουργούσε στα πλαίσια του ρόλου του σαν γραμματέας του πασόκ;
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
Πρασινοφρουροί, ξεβρακωθήκατε.
Αλλοίμονο στο κακόμοιρο κόσμο του πασόκ που πιστεύει τα ιδανικά που επικαλείστε.
Για να μη μιλήσουμε για τους ουτοπικούς κόσμους και τα ψευτοοράματα που του τάζετε κάθε φορά.

john anast είπε...

@Ανώνυμο 9:31
Ή μπορείς να το δεις αλλιώς, η καταδίκη του Λαλιώτη δεν ήταν προσωπική αλλά καταδίκη του ίδιου ΠΑΣΟΚ για συκοφαντία, απο τη στιγμή που δέχεται το ΠΑΣΟΚ ότι οι δηλώσεις του Λαλιώτη έγιναν εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ και για το λόγο αυτό θα πληρώσει το ποσό.
Ή ακόμη, μπορείς να πεις ότι έτσι και δεν πληρώσει το ΠΑΣΟΚ, την πάτησε, γιατί θα του βγάλει πολλά στη φόρα ο Λαλιώτης...
Ότι και να πεις πάντως πρόκειται για την απόλυτη ξεφτίλα, και την απόλυτη καταπάτηση κάθε αρχής της δημοκρατίας.
Να μην ξεχνάμε βέβααια και την τρομερή αυτή έκφραση-ανακάλυψη του Λαλιώτη που εμένα περισσότερα για απειλή μου μοιάζει:"Και οι κρίνοντες κρίνονται...". Δηλαδή δεν θα βγούμε, θα σας δείξω εγώ...

Ανώνυμος είπε...

Αν το ΠΑΣΟΚ πληρώνει τα κερατιάτικα του Λαλιώτη, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΗΣ SIEMENS και του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ; Τουλάχιστον ο Καραμανλής τα ομόλογα τα πήρε πίσω απ' τους "επενδυταράδες". Το ΠΑΣΟΚ πότε;

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε Νέα Δημοκρατία.
Ανάγκη επείγουσα να δημιουργηθεί τρίτο κόμμα με άλλους ανθρώπους ξένους απο το κακό παρελθόν και των δύο κομμάτων. Μπορεί να συμμετέχουν και μέχρι τώρα έντιμοι πολιτικοί απο όλα τα μεγάλα κόμματα όπως ο κύριος Τατούλης.
Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι το παλιό βρώμικο κόμμα, αλλά και την Νέα Δημοκρατία που την ζήσαμε τα τελευταία 5 χρόνια με τον Καραμανλή μας έκανε να ξεράσουμε.
Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος Οικολόγοι μέχρι να δημιουργηθεί καινούργιο μεγάλο κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

"Τί ακριβώς σημαίνει ότι ο Λαλιώτης λειτουργούσε στα πλαίσια του ρόλου του σαν γραμματέας του πασόκ;"

to idio pou simaine oti o tsoukatos energouse gia logariasmo tou pasok otan eperne tis mizes..mono pou o laliotis exei apeiros megaliteri isxi apo ton tsoukato kai gia ayto to pasok den tolma na ton afisei ektethimeno..

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ρε μεγάλε έχεις σκεφτεί εάν ο Λαλιώτης είναι όπως λες το «ανήθικο μοντέλο» τι είδους μοντέλο μπορεί να είναι ο αρχιαποστατης Μητσοτάκης? Η Ιστορία έχει μιλήσει για το έργο και την «προσφορά» του. Ο Κώστας ο Λαλιώτης μένει σε ένα ενοικιασμένο σπίτι στο Λυκαβηττό και εκείνος είναι ένα από τους πλουσιότερους Έλληνες χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του .Όσο αφορά το Μητσοτακεικο αλίμονο μας πόσες γενεές θα το πληρώνουμε όταν κυκλοφορούν ακόμη τέτοια μυαλά και αναλίσκονται στην παραπληροφόρηση και στη συκοφαντία όπως αποτελεί το σύνολο των γραφομένων στο post σας?
Με εκτίμηση

babis

Ανώνυμος είπε...

Λαλιώτης = Το ξέρασμα, ο βόθρος του ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Για 5.00μμ.:
Φίλε βρές μου κι εμένα ένα διαμερισματάκι σαν του Λαλιώτη, να νοικιάσω στο Λυκαβηττό με 300 ευρώ , όπως αυτό που μένω τώρα.....

λαλιώτης όπως δον κορλεόνε