Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Αμετανόητο το ΠΑΣΟΚ! Υπόσχεται να επαναλάβει το γνωστό Φαύλο Παρελθόν του…

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι…», λέγει ένα σοφό ρητό. Στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ και του εκπροσώπου του κ. Παπακωνσταντίνου η «μωρία» αυτή αποκαλύπτει το πλέον εφιαλτικό ενδεχόμενο για την Ελλάδα και το Λαό της: την επανάληψη -και μάλιστα υπό την καθοδήγηση ενός εξ αντικειμένου λιγότερο ικανού ηγέτη…- του φαύλου πασοκικού κυβερνητικού παρελθόντος που με αποστροφή και βδελυγμία καταδίκασαν οι Έλληνες Πολίτες τόσο το 2004 όσο και το 2007 στις αντίστοιχες εκλογικές αναμετρήσεις.

Η «διαγραφή» του π. Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη από το Γιωργάκη δεν σημαίνει και διαγραφή της πράσινης αθλιότητας που επί μία ολόκληρη 20ετία ρήμαξε τον τόπο, εισήγαγε και γιγάντωσε τα πλέον ειδεχθή φαινόμενα διαφθοράς και ανομίας, κατασπατάλησε σε αντιαναπτυξιακές πολιτικές το τεράστιο πλεονέκτημα της εισόδου της χώρας στην ΕΟΚ, εξαθλίωσε ηθικά, πολιτικά, κοινωνικά και προσωπικά κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα!

Το ΠΑΣΟΚ παραμένει το ίδιο και απαράλλακτο: Φαύλο, Αμετανόητο, Ανίκανο! Αυτή τη φορά έχει προστεθεί ένα ακόμη αρνητικό χαρακτηριστικό που καθιστά το «μίγμα» επικινδυνότερο από κάθε άλλη φορά: Εκδικητικό, απεγνωσμένα Διψασμένο για την εγνωσμένη ασύδοτη και διεφθαρμένη Εξουσία που νιώσαμε όλοι στο πετσί μας για δυο μαύρες δεκαετίες, από το 1981 μέχρι το 2004.

Ένα κόμμα που έχει καταλάβει ότι καταδικάζεται αδιάλειπτα από τον Κυρίαρχο Λαό εδώ και 5 χρόνια, σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες, δεν τολμά και δεν διανοείται καν να προβαίνει σε δηλώσεις όπως τη σημερινή του εκπροσώπου κ. Παπακωνσταντίνου: «Ο Καραμανλής παρέλαβε το 2004 μια χώρα σε μία από τις καλύτερες στιγμές της Ιστορίας της»!!!

Δηλαδή, ο Λαός εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται σε πλάνη και άδικα απορρίπτει και καταδικάζει την πασοκική κυβερνητική αθλιότητα! Και επομένως, αν το ΠΑΣΟΚ έρθει στην εξουσία, θα πορευθεί με τον ίδιο τρόπο που κυβέρνησε μέχρι το 2004, προκειμένου η Ελλάδα να ξαναβρεθεί «σε μια από τις καλύτερες στιγμές της Ιστορίας της»…!!!

Αυτό σημαίνουν τα λόγια του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ και μας το λέει ξεδιάντροπα και κατάμουτρα: Ψηφίστε μας, κάντε μας ξανά Κυβέρνηση, για να σας… χορέψουμε τους γνωστούς και… αλησμόνητους χορούς της 20ετίας!!! Για να… συνεχίσουμε το «έργο» που κακώς διακόψατε το 2004! Για να βυθίσουμε την Ελλάδα ακόμη πιο μέσα στο βούρκο της διαφθοράς και να την παραδώσουμε «στο αμερικάνικο πιάτο» μαζί με τα Ίμια, τις «γκρίζες ζώνες», το Κυπριακό, το Σκοπιανό και τον… Οτσαλάν!

Ελληνίδες, Έλληνες, αν μας τα λένε τόσο ωμά και εξακολουθούμε να τους ψηφίζουμε, τότε πραγματικά είμαστε άξιοι της τύχης μας, όπως λέει και λαός!!!

Εμείς πάντως σας προειδοποιήσαμε…

Δείτε και το βίντεο, για να μη λέτε πως βλέπουμε… εφιάλτες!!!

αναδημοσίευση από το fileleftheros.wordpress

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο ΠΑΣΟΚ φίλε μου είναι η καλύτερη Ν.Δ...
Αυτό που τρέμετε είναι ότι το νέο ΠΑΣΟΚ θα είναι πολύ καλύτερο από το παλιό και θα κάνετε να δείτε εξουσία καμιά 20αριά χρόνια (αν υπάρχει Ν.Δ. τότε και δεν ψάχνεται αλλού καρεκλίτσες...)

Ανώνυμος είπε...

Άκουσε μερικά πράγματα επειδή η προπαγάνδα έχει τα όρια της.
Το ΠΑΣΟΚ εντάξει ήταν κατακόρυφα αποτυχημένο το 2004, ιδιαίτερα την τελευταία τετραετία χειροτέρευσε πολύ το επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων γι'αυτό καταδικάστηκε έφτασε σε σημείο να βρίσκεται ακόμα και 10 μονάδες πίσω την Νέα Δημοκρατία γιατί ο λαός έβλεπε στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή τον μελλοντικό βέβαιο σωτήρα απο τα μεγάλα προβλήματα που είχε. Αλλά ο Καραμανλής διέψευσε απο τον πρώτο χρόνο της πρωθυπουργίας του όλες αυτές τις ελπίδες του παρελθόντος, όσο πέρναγαν τα χρόνια στην συνέχεια η κατάσταση επιδεινώθηκε τόσο πολύ όλοι λένε οτι η Νέα Δημοκρατία έκανε μόλις σε 4 χρόνια μεγαλύτερο κακό απο αυτό που είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ σε 20. Ανεργία, ακρίβεια, αυξήσεις, φορολογία, εξωτερικά χρέη, διαφθορά, σκάνδαλα έφτασαν στο μεγαλύτερο ύψος τους απο την εποχή δημιουργίας του Ελληνικού κράτους, με την κατάσταση αυτή το ΠΑΣΟΚ φαίνεται όχι ο σωτήρας αλλά θα προτιμηθεί σάν το μικρότερο κακό.
Αυτά δέν τα λένε οι ληστές πρασινοφρουροί αλλά δικά σας κορυφαία στελέχη και βουλευτές που βγήκαν σε αυτή την θέση με την δική σας ψήφο.

ΤΑΤΟΥΛΗΣ - ΜΑΝΩΛΗΣ - ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ - ΨΩΜΙΑΔΗΣ.
Κορυφαίοι υπουργοί όπως ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ αμφισβητούν ευθέως τον ίδιο τον Καραμανλή σάν αρχηγό της Νέας Δημοκρατία την ίδια στιγμή που είναι και εκλεγμένος πρωθυπουργός.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός υποστηρίζει με σφοδρότητα την εντιμότητα των κορυφαίων υπουργών του Ρουσσόπουλου και Βουλγαράκη, λίγο καιρό αργότερα αναγκάζεται να τους αποπέμψει απο την κυβέρνηση διαψεύδοντας τον ίδιο τον εαυτό του.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποπέμπει στον τελευταίο του ανασχηματισμό τον επι 5 χρόνια πανίσχυρο τσάρο της οικονομίας Αλογοσκούφη ομολογώντας έμμεσα την αποτυχία στην μέχρι τώρα οικονομική του πολιτική, μαζί του αποπέμπει άλλους 3 υπουργούς κατηγορούμενους για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου ομολογώντας επίσης έμμεσα την εμπλοκή τους.

Γι'αυτό ο λαός θα διαλέξει το ΠΑΣΟΚ σάν το μκρότερο κακό.

Alex είπε...

Φίλε μάλλον σε διαφορετική χώρα ζούμε, είπαμε προπαγάνδα υπέρ του κόμματός που εξυπηρετεί τα συμφέροντα κατά την γνώμη μας, αλλά όχι και τέτοιες ανακρίβειες...
Τώρα όσον αφορά τον Σημιτη που έβαλε την Ελλάδα στο Ευρώ και ο κύριος καθηγητής, Αλογοσκούφης, με την απογραφή του προσπάθησε να μας πείσει ότι κακώς μπήκαμε και τα στοιχεία ήταν μαγειρεμένα κλπ κλπ κοίτα σε παρακαλώ τα χάλια της Ισλανδίας και φαντάσου που θα είμαστε τώρα αν είχαμε για νόμισμα την δραχμή, ρίξε μια μάτια στο δημόσιο χρέος το 2004 και το σημερινό, μη σε κοροϊδεύουν με το ποσοστό επί του ΑΕΠ, και ξύπνα επιτέλους και εσύ πληρώνεις.
Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ δεν θα έλθει από μόνο του εσείς οι γαλάζιοι θα το φέρετε μετά βαιων και κλάδων.

Alex είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

29 ntavatzides(kai alloi tosoi afissokolites) epimenoun :
"Το χειρότερο ΠΑΣΟΚ φίλε μου είναι η καλύτερη Ν.Δ..."

AYTOI XEROUN..

Ανώνυμος είπε...

Τον έχετε παρεξηγήσει το Γιωργάκη.
Έχει και πτυχίο, το ξέρετε;
Έπειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά.
Μα την παναγία.
Κοινωνιολογίας.
Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
Ξέρει τα πάντα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Παιδιά συγνώμη δεν αντέχω άλλο τη σκεψη αυτή, με έπιασε ταχυπαλμία και πάω έξω να καπνίσω.
Τόσος κόσμος στο πασόκ βρε παλληκάρια, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον αγνοείς "φίλε" μου το τι πραγματικά εστί ΠΑΣΟΚ. Θα είσαι προφανώς από τους μυριάδες βολεμένους του που το ακολουθούν εδώ και 28 χρόνια με τυφλή πίστη και υποταγή. Κι αν όχι εσύ κάποιοι δικοί σου σίγουρα...τίποτα από αυτούς που αν δεν είχαν χαρτάκι τις κλαδικής του ΠΑΣΟΚ όχι δουλεία δεν έβρισκαν, ούτε ν' αναπνεύσουν δεν μπορούσαν. Και φυσικά ως γνήσιος πασοκατζής έχεις το ίδιο και απαράλαχτο αλαζονικό και ψηλομύτικο στυλάκι που είχαν και συνεχίζουν να έχουνοι κύριοι του κόμματος σου που νομίζουν ότι η εξουσία τους ανήκει δικαιωματικά λες και την κληρονόμησαν σαν το τσιφλίκι του παππού τους. Αν και λέμε ΑΝ (που δεν το βλέπω) ξανάρθετε στα πράγματα θα είναι γιατί τα ΜΜΕ των γνωστών μεγαλοκαρχαριών-νταβατζίδων χτυπούν αλύπητα και φωνάζουν τα δημοσιογραφάκια ακλουθώντας their masters' voices. Είναι οι ίδιοι που για χειρότερα σκάνδαλα του άθλιου ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ δεν έβγαζαν άχνα για να έρχεσαι σήμερα εσύ και οι όμοιοι σου να μας λέτε ότι τότε όλα ήταν ρόδινα...ρόδινα προφανώς μόνο στο μικρόκοσμό σας με το διορισμένο μπαμπά σε καμιά υπερφορτωμένη Ολυμπιακή και με τον συνταξιούχο παππού να παίρνει από τον μέγα εκσυγχρονιστή Σημίτη (λέγε με ΤΑΠΕΡΜΑΝ) αύξηση σύνταξης ίση με ένα γιαούρτι. Δυστυχώς όμως για εσάς ο κόσμος δεν "τρώει" πια όσα απλόχερα του σερβίρουν τα πρασινονταβατζοπαπαγαλάκια για νέο ΠΑΣΟΚ. Η μόδα του τεφάλ που τόσο προσφιλής σας είναι, που θεωρείτε ότι επειδή αλλάξατε αρχηγό και κάτσατε 4 χρόνια στην αντιπολίτευση σας δόθηκε και άφεση αμαρτιών, έχει περάσει χωρίς επιστροφή...

Ανώνυμος είπε...

οι ορδες του ΝΤΟΥΤΣΕ ΑΛΑΒΑΝΟΥ θελουν τηλεοπτικη καλυψη και προβολη σε υψηλης ακροαματικοτητος ζωνη.... ετσι ειναι ολοι οι αλαβανιαρηδες ..

ΧΑΙΡΕ ΝΤΟΥΤΣΕ ΑΛΑΒΑΝΕ !

προχωρα με τις πορδες (συγνωμη ΟΡΔΕΣ) σου να καταλαβεις την εξουσια .. ετσι απο το σοσιαλιστιλικι και το ροζ χρωμα της αριστερας ξεκινησε και το ινδαλμα σου ο μουσολινι.... ασχετο αν βρεθηκε (αυτο μην το ξεχνας) κρεμασμενος αναποδα με την τσιπρα του (συγνωμη ΤΣΟΥΠΡΑ) την κλαρα..

Ανώνυμος είπε...

το παραπάνω σχόλιό μου είναι απάντηση στον Ανώνυμο Νο1...για να μην ψαχνόμαστε :-)