Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Βρέθηκε ποιός έριξε την "πτήση 1549" στον ποταμό της Νέας Υόρκης. Ο Goosama bin laden!

Και ορίστε το φωτογραφικό ντοκουμέντο:
Βλέπετε τον αρχηγό του τρομοκρατικού σμήνους «άγριες χήνες» που επετέθη στην πτήση 1549, με σκοπό να την εξαναγκάσει σε πτώση μέσα στο Manhattan, αλλά τελικά έπεσε μέσα στον ποταμό Hudson.

Στη φωτό «συνελήφθη» ο Goosama Bin Laden τη στιγμή που εγκαταλείπει το «πεδίο της αερομαχίας»! Aναμένεται επικήρυξη έναντι τεράστιου ποσού. Dead or Alive! Μπορείτε να τον παραδώσετε και γεμιστό (Σημειωτέον ότι πρόκειται για το αγαπημένο φαγητό του Obama! Πληροφορίες για την γέμιση μπορείτε να λάβετε δωρεάν από τον μάγειρα του White House)


zoopy.com

Give Geese A Chance by Andy Levy

politicalfun.

grassrootspeople

1 σχόλιο:

Παπουτσάκης είπε...

Υποδοχή ήρωα για τον πιλότο που προσθαλάσσωσε αεροπλάνο

Υποδοχή ήρωα επεφύλαξαν στον πιλότο που προσγείωσε το αεροσκάφος της US Airways στα παγωμένα νερά του ποταμού Χάντσον στη Νέα Υόρκη, οι κάτοικοι της ιδιαίτερης πατρίδας του, στο Ντάνβιλ της Καλιφόρνια.

Ο πιλότος Τσέσλι Σάλενμπεργκερ απευθυνόμενος στους χιλιάδες ανθρώπους που τον υποδέχτηκαν είχε να πει μία φράση: «Γνωρίζω ότι μπορώ να μιλώ εξ ονόματος όλου του πληρώματος και σας λέω ότι απλά κάνουμε τη δουλειά για την οποία έχουμε εκπαιδευτεί. Σας ευχαριστώ».

Ο πιλότος διαπίστωσε ότι το αεροσκάφος είχε συγκρουστεί με σμήνος πουλιών, με συνέπεια να μείνει χωρίς κινητήρες, αμέσως μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια, στις 15 Ιανουαρίου. Με ψυχραιμία κατέβασε το αεροπλάνο στο ποτάμι, ενέργεια που έσωσε τις ζωές των επιβατών και του πληρώματος.

Την Παρασκευή ειδικά συνεργεία ανέσυραν τη μία μηχανή του Α320 που είχε αποκολληθεί από το αεροπλάνο και εντοπίστηκε σε βάθος 20 μέτρων στον ποταμό Χάντσον.

www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_25/01/2009_264637