Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Το Πασόκ πληρώνει τις αθλιότητες Λαλιώτη εναντίον του Μητσοτάκη, που κοστίζουν 100.000 € !!!

Ο Λαλιώτης κρατά σφιχτά το Πασόκ
Τον Ιούνιο του 2006, το Εφετείο Αθηνών καταδίκασε 100.000€ τον Λαλιώτη και 22.000€ τον Μητσοτάκη για την υπόθεση της λιβεριανής off shore εταιρίας «Mayo Investments Corporation» και τις ύβρεις που αντάλλαξαν μεταξύ τους. Παρά το πάθημα ο Λαλιώτης δεν πήρε το μάθημα και πρόσφατα ενέπλεξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο σκάνδαλο Siemens(όπου πρωταγωνιστούν κυρίως μεγαλοστελεχάρες της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης»), γεγονός που εξόργισε τον Μητσοτάκη, ο οποίος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και ζήτησε επίσπευση του πλειστηριασμού, του πατρικού σπιτιού του Κώστα Λαλιώτη, στα Δολιανά Αρκαδίας, για τις 28 Ιανουαρίου 2009.
Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, η απόδοση της δικαιοσύνης είναι απαραίτητη συνισταμένη για την ευρυθμία της. Η μη απόδοση της δικαιοσύνης με συνεχείς υπεκφυγές στην μεγαλοψυχία ή την καλή θέληση του θιγομένου, το μόνο που καταφέρνει είναι να διατηρεί την χυδαιότητα, τον τραμπουκισμό και τον τσαμπουκαλισμό των υβριστών. Η μη απόδοση της δικαιοσύνης λειτουργεί και εναντίον της κοινωνίας γιατί η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ υποδαυλίζει ακόμα και την καθημερινότητα των πολιτών και πολλαπλασιάζει την θρασύτητα, τον γκαιμπελισμό, την αναίδεια και την ύβρη. Ο Μητσοτάκης καλά κάνει και απαιτεί την άμεση ικανοποίησή του αφού και δικαιώθηκε στο δικαστήριο και η "λογική Λαλιώτη" έχει βρει διαρκές καταφύγιο στους κόλπους του Πασόκ. Οι συνεχιστές-εκβιαστές της πρακτικής του λαϊκισμού και της σκανδαλοθηρίας, θεωρούν δεδομένη την ατιμωρησία των κατασκευασμένων ψεμάτων και των σκευωριών παραπληροφόρησης που στήνουν.
Δεν είναι καθόλου περίεργο που το ίδιο το Πασόκ, ένα κόμμα εξουσίας με πολλά σοβαρά στελέχη, αναλαμβάνει να ξεμπερδέψει το «θείο βρέφος». Όχι πως ο Λαλιώτης δεν έχει λεφτά, έλεος! Αλλά το Πασόκ έχει ανάγκη τον Λαλιωτισμό για να επιβιώσει και ο Λαλιώτης ΚΡΑΤΑ το «βαθύ κράτος» του κινήματος. Σχέσεις αμφίδρομης εξάρτησης. Έτσι και μιλήσει το μισό Πασόκ εξαφανίζεται! Ως παραγωγός σκανδάλων γνώριζε πώς να δένει την εξουσία του, γιατί στην πολιτική όλα παίζονται. Γνήσιο τέκνο της δημαγωγίας πάντα ήξερε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος στα κόμματα προέρχεται από μέσα και γι’ αυτό ήταν γνώστης του κεντρικού καθεστώτος και μύστης της πασοκικής καμαρίλας. Πολλά από τα πρόσωπα του παρελθόντος βρίσκονται ακόμη στη σκηνή. Πως λοιπόν να εγκαταλείψει το κίνημα ένα «βρέφος» που γαλουχήθηκε στο κέντρο της πολυπλόκαμης πράσινης εξουσίας; Ευχάριστη έκπληξη θα ήταν να εγκαταλείψει ο Παπανδρέου τον Λαλιώτη αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν σενάριο πολιτικής φαντασίας που δεν έχει καμία θέση στα ελληνικά δρώμενα!


20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητσοτάκης δήλωσε για το ζήτημα: "Ο Λαλιώτης καταδικάστηκε και πρέπει να πληρώσει τα χρήματα. Ο Λαλιώτης είχε ένα διαμέρισμα στην Αθήνα το οποίο μεταβίβασε. Τα χρήματα θα τα δώσω στους πυρόπληκτους Ηλείας ,Αχαϊας . Θα δώσω εντολή στους δικηγόρους μου για μία τρίμηνη αναβολή έτσι ώστε αν δεν έχει χρήματα ο Λαλιώτης να τα δανειστεί. Δεν μπορεί ο Λαλιώτης να μας παριστάνει τον Νταή."

Ανώνυμος είπε...

Απο την μία βρίζετε τον Μητσοτάκη οτι σαμποτάρει τον Καραμανλή, απο την άλλη όταν τον δείτε να βρίσκεται στα μαχαίρια με παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σπεύδετε αμέσως να τον υπερασπιστείτε όπου φυσάει ο άνεμος δηλαδή.
Κάντε τον ξανά αρχηγό να πάθετε ότι το 1993.

parospress είπε...

Φίλε προηγούμενε σχολιαστή αυτό κατάλαβες; Η ουσία είναι ότι ο Λαλιώτης καταδικάστηκε για ψέμματα που είπε, όχι για προσωπικό του όφελος, αλλά για κομματικούς λόγους και δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, το είχε ξανακάνει και το 1985 με την περιβόητη φωτογραφία.
Αφήνουμε την ουσία και ασχολιόμαστε με βλακείες, βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώτερος άνθρωπος ο Λαλιώτης.
Τόσα χρόνια ΥΠΕΧΩΔΕ και μετά από δύο ΚΠΣ δεν πήρε ούτε ευρώ από το Μπόμπολα και του λοιπούς του Χρηματιστηρίου.
Και από το Ρίο-Αντίριο ούτε δραχμούλα τσακιστή.
Πεντακαθαρίδης ο Πελοπονήσιος!
Άτιμες οφσόρ, άλλους τους ξεπλένεις και άλλους τους ξεβρακώνεις.
Τί θυμήθηκα, παιδοβούβαλο Θέμο, τα μάθαμε για τα μαύρα, ατιμούλικο.
Σε καλή μεριά και πιό προσεκτικός την επόμενη φορά έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Το Πασόκ ξεκίνησε έρρανο για το φτωχαδάκι τον Λαλιώτη. Τόσο πολύ μας κοροϊδεύουν. Τι Θα πει αυτό; Μάλλον τα κλεμμένα έμπαιναν σε κοινούς λογαριασμούς ή στα μαύρα ταμεία της παράταξης.

Ανώνυμος είπε...

Έχει κανείς πληροφορίες, αν πραγματικά ο Λαλιώτης είναι το πιο πλούσιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από λαμογιές και ποιά είναι η περιουσία του, αφού εμφανίζεται σαν να ανήκει στους φτωχούς της ενορίας του?

Ανώνυμος είπε...

Εάν είχε δέν θα έβγαζε σε πληστηριασμό το πατρικό του σπίτι, θα τα πλήρωνε στα μουλωχτά χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας τίποτα. Και εγώ είμαι της γνώμης οτι πρέπει να πληρώσει με κάθε μέσο, οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να ισχύουν για όλους.

Ανώνυμος είπε...

Ακουω οτι ο Λαλιωτης ειναι πλουσιος ,οτι εχει πολλα σπιτια και ακινητα κλπ..κλπ κλπ.
Αλλοι εχου μπει στην πολιτικη με δανικο κουστουμι και σημερα συγκαταλεγονται στους πιο πλουσιους Ελληνες εχοντας κανει την πολτικη προσοδοφορο επαγγελμα.
Αν, αν λεω, αν υπηρχε κατι, οτι δηποτε και οπουδηποτε ιδιοκτησιας Λαλιωτη να ειστε σιγουροι, αγαπητοι μου φιλοι οτι θα το ειχαν κανει φυλλο και φτερο ολη η μαυρη αντιδραση που μαχονται τη μεγαλη δημοκρατικη Παραταξη.Εχει καποιος αντιρηση σε αυτο?
Με εκτιμηση
babis

Ανώνυμος είπε...

Ναι έχω αντίρρηση στην περ΄πιπτωση που έχει περάσει τα κλεμμένα στα μαύρα ταμεία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης ή σε επιχειρήσεις φίλων από τα παλιά οπότε δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί. Το θέμα είναι ότι ο Λαλιώτης και το Πασόκ πρέπει να πληρώσουν γιατί έχει παρατραβήξει η ασυδοσία και η ατιμωρησία των δημοσιογράφων και των δημοκρατικών γραφείων τεκμηρίωσης.
Με εκτίμηση
Ιωάννης της Σαμοθράκης

Ανώνυμος είπε...

7.50

Σε ολες τις περιπτωσεις ακομη και σε αυτες που λες που ειναι τελειως ανεδαφικες και ανεφικτες (Ποιος θα μου εξασφαλισει εμενα αμα δωριζω σε ενα φιλο μου μερικα μαυρα εκατομμυρια θα μου τα ξαναδωσει?) Παντως ειμαι σιγουρος οτι ουτε και εσυ τα πιστευεις αυτα που λες. Απλα το μισος εναντιον του Κωστ Λαλιωτη πηγαζει απο το γεγονος οτι στηθηκε απενταντι στην Αγια Οικογενεια και υπενθυμησε σε ολους τους Ελληνες ,κατι που ξεραν απο παλια, ποις ειναι ο Μητσοτακης. Γιατι περαν των αλλων, πολλοι εχουμε κοντη μνημη σε σημειο που να ετοιμαζουν την κορη του σαν επομενη πρωθυπουργο.Το χρημα και ο βηχας δεν κρυβεται φιλε λεει μια σοφη λαικη παροιμια. Σου συνιστω να κανεις μια βολτα στα ανακτορα της οικογενειας στην αθηνα,Γλυφαδα και Κρητη για να δεις ποιοι αλλοι Ελληνες εχουν παρομοια.
Με εκτιμηση
babis

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να έχει ο καθένας ότι θέλει. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να στήσουμε σκευωρίες και σκάνδαλα εις βάρος αυτού, επειδή τα έχει ή επειδή δεν τον γουστάρομε προσωπικά. Γιατί αυτό έκανε ο Λαλιώτης. Είχε αναλάβει να σπιλώνει και να κατρασκευάζει σκάνδαλα εις βάρος όσων στέκονταν εμπόδιο στην κυριαρχία της υποτίθεται δημοκτατικής παράταξης.
Αν ο Μητσοτάκης είναι κάθαρμα, ο Λαλιώτης είναι τρεις φορές κάθαρμα. Και αυτό το ξέρουν καλά τα στελέχη της παράταξης που στήνουν μηχανισμούς να τον ξαναφέρουν πίσω. Ο Λαλιώτης πρέπει να πληρώσει γιατί το θράσος του και η αναίδειά του δεν έχουν όρια. Αν όμως πληρώσει το Πασόκ τότε εγείρονται πολλά και μαύρα ερωτήματα. Ευτυχώς που ο Μητσοτάκης μας δίνει την ευκαιρία να τα ξαναθυμηθούμε. Γιατί τώρα φαίνεται ότι βλέπουν στο Πασόκ πως δεν κατακτούν την εξουσία χωρίς τις υπόγειες μεθόδους του συκοφάντη Λαλιώτη.
Με εκτίμηση
Ιωάννης της Σαμοθράκης

Ανώνυμος είπε...

“Μπορεί να έχει ο καθένας ότι θέλει”
Μεγάλε δεν μας τα λες καλά. Δεν μπορώ να πιάσω το βάθος της “ορθής” σου σκέψης Μήπως αυτή σου η σκέψη είναι συνέχεια του «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»? . Στην προσπάθεια σου να γράψεις κάτι υπέρ για τον «αποστάτη» ,όπως παραμένει στη συνείδηση των περισσοτέρων Ελλήνων και σε βάρος του Κώστα Λαλιώτη χάνεις κάθε ίχνος αντικειμενικότητας και σοβαρής αντιμετώπισης σου . Εξ άλλου οι χαρακτηρισμοί σου ,ρηχοί και επιδερμικοί είναι επιπέδου γηπέδου. Τελικά μόνο κάτι τέτοιοι η από τα ατέλειωτα του ρουσφέτια μπορούν να τον υπερασπίζονται ακόμη. !!!!!
Σε ποια κατηγορία εσύ ανήκεις?
Με εκτίμηση

babis

Ανώνυμος είπε...

Τελικά χωρίς πλάκα ο Λαλιώτης κατάφερε το ακατόρθωτο χε χε να συσπειρώσει όλους τους Έλληνες να υποστηρίξουν τον επίτιμο, δέν το περίμενα ειλικρινά.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι, αν τα πλήρωνε ο Λαλιώτης (μόνο από το Κτηματολόγιο, δεκαπέντε τέτοιες αγωγές θα πλήρωνε)τότε θα λέγαμε πού τα βρήκε τόσα λεφτά και πού (all over the world)τα έχει κρυμένα. Γι΄αυτό μας περιπαίζει ότι είναι φτωχός και δυστυχισμένος (κενωνία άτιμη!). Εγώ όμως ρωτώ. Το σπίτι του στο Λυκαβηττό ποιανού είναι; Κι αν είναι φτωχός, πώς ερχόταν η κόρη του με οδηγό στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (απ΄όπου ελέω Βέλτσου και των συν αυτώ έπαιρνε τα δεκάρια σωρηδόν, αυτό το εξαιρετικό πνεύμα) και πού βρήκε τα λεφτά να τη στείλει στο εξωτερικό για περαιτέρω σπουδές, ενώ εγώ που έχουμε δύο μισθούς με τον σύζυγό μου δεν μπορώ να στείλω το γιό μου για μεταπτυχιακά ούτε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (πρέπει να πληρώσει κανείς). Ε;.....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου babis
άλλο πράγμα οι αποστασίες και άλλο να σε συκοφαντώ ως συνεργάτη των Ναζί και πράκτορα της Mayo.
Υπάρχουν σαφή διαχωριστικά όρια μεταξύ της πολιτικής καταγγελίας, του ιστορικού γεγονότος και της φασιστικής προβοκάτσιας για διατήρηση της κομματικής ισχύος.
Σίγουρα δεν πρέπει να τα μπερδεύουμε για να διακιολογήσουμε πράξεις Λαλιώτη σαφώς καταδικαστέες.

Ιωάννης

Ανώνυμος είπε...

Τα λεφτά του Κτηματολογίου βρίσκονται μέσα στα ταμεία της δημοκρατικής παράταξης. Εκεί να μπει ο Εισαγγελέας. Τα ίχνη δεν μπορεί να έχουν χαθεί. Και σίγουρα μπορούν να βρεθούν

Ανώνυμος είπε...

9.41
Δεν μου απάντησες όμως στο ερώτημα μου.. Πολύ παράξενο να υμνείται ο αρχιαποστατης ακόμη και σήμερα…..
Σου συνιστώ να μελετήσεις σε βάθος το βίο και την πολιτεία του επιτίμου ο οποίος ορκίστηκε το 1946 βουλευτής με δανικό κουστούμι, δεν δούλεψε ποτέ του στη ζωή του και σήμερα συγκαταλέγεται στις πιο πλούσιες Ελληνικές οικογένειες μαζί με τους Καραμανλήδες Η Δεξιά έχει μεγάλη ιστορία στον τομέα αυτό. Όσο αφορά τα περί «κτηματολογίου» πέντε χρόνια είστε κυβέρνηση, ούτε αυτό δεν είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε , έτσι για να μάθει ο Ελληνικός λαός την αλήθεια.. αλλά είπαμε η συκοφαντία η διαβολή και η μαύρη προπαγάνδα είναι πολύ οικεία στη Δεξιά. Η εποχή του Παντσαβόλτα και της Καλτσεστρούτσι δεν ξεχνιέται για να πάμε στα ποιο πρόσφατα .. Ας οψετε η μεγαλύτερη πολιτική προσωπικότητα που πέρασε από τη σύγχρονη πολιτική σκηνή , ο Ανδρέας Παπανδρέου που στη μεγαλοθυμία του έκλεισε το θέμα το 1994.
Με εκτίμηση
babis

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω ότι ο Μητσοτάκης ήταν ποτέ φτωχός και ούτε κατάγονταν από φτωχική οικογένεια. Κατάγεται από τους Βενιζέλους, πλευρά μάνας και οι ίδιοι οι Μητσοτάκηδες ήτανε πάντα προύχοντες στα Χανιά με μεγάλες εκτάσεις. Πριν από 70 χρόνια για να σπουδάσει κάποιος στην Αθήνα έπρεπε να είχε πολύ χρήμα. Δεν μπορούσε ένα δανικό κουστούμι να σπουδάσει, τότε. Μέσα στην μεγαλκύτερη διεθνή κρίση του 20ού αιώνα και την Ελλάδα σε απόλυτη κρίση, έτσι;
Νομίζω ότι πάντα ο Λαλιώτης ήταν υπερβολοκός και σκληρός απέναντι στον Μητσοτάκη που έχει κάμει τεράστια λάθη αλλά και έχει προσφέρει πολλά είτε από το κόμμα των Φιλελευθέρων, είτε στο Κέντρο, είοτε στη Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να συνειδητοποιήσει το Πασόκ και οι υποστηρικτές του ότι την Ιστορία δεν την γράφει το μίσος τους αλλά η επιοστημονική έρευνα.

Ανώνυμος είπε...

«Δεν νομίζω….»
Δεν γράφετε έτσι η ιστορία φίλε…
Πάμφτωχος ήταν και με δανικό κοστούμι ορκίστηκε.. τα λέει ο ίδιος στην βιογραφία του.. διαβάστε please….
Σαν οπαδό της επιστημονικής έρευνας σου το λέω.
Με εκτίμηση
babis

Ανώνυμος είπε...

oi "tamies" den aggizontai apo kanena komma..einai mia atipi simfonia olon ton kommaton..

deite p.x. ton tsoukato pou logo mias katathesis kai ipothesis pou eixe kai proektaseis sto exoteriko(gia ayto kai den kopike noris os sinithos) tin patise..
kanena komma den to sikose to thema, oute tote oute tora..to thapsane oloi kanonika..

vevaia merikoi "tamies" den exoun "tixi" stis vrixeles..kapoios apo aytous, parolo pou itan ipourgos ipexode, den patage pote ekei xerontas oti ton exoun stin mpouka..itan persona non grata kai otan to paraxilose me to ..logio kai kati alla,tou diaminisane oti teleiose kai paei filaki..(o nomos peri eythinis ipourgon den isxiei otan prokeite gia diaspathisi koinotikon poron,iperisxiei to koinotiko dikaio..)

epeidi loipon, o agnostos aytos kirios kratage to pasok apo ta balls(ixere oles tis vromies san tamias kai akoma eixe meso parentheton, xothei se ekdoseis,diafimistikes,etairies dimoskopiseon,diskografikes ktl, afou kratage pososta apo tis mizes), petixe meso tou tote prothipourgou, na kanei simfonia kai na aposirthei apo tin politiki, gia na glitosei kai o idios kai to pasok ta xeirotera..kai apo tote panta frontizei opote ton kalei to "kathikon" na frontizei na pernei "theseis" pou den odigoun se epanafora tou stin energo politiki..
oi kakes gloses lene oti akoma kai ta enoikio tou, stin pragmatikotita to dinei ston eayto tou, afou to spiti pou menei, anikei se offshore "agnoston" idioktiton..kai oti i periousia tou exei toso polla midenika pou ton kanei enan apo tous plousioterous stin ellada..