Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Το Πασόκ προσπαθεί να συσχετίσει Mayo με Siemens!!! Ξεχνά ότι Intracom και Siemens πρωτοστάτησαν στην πτώση του Μητσοτάκη.

Την εμπλοκή του Πασόκ με την Siemens κανένας δεν αμφισβητεί. Γι’ αυτό και ο «πνιγμένος», συνήθης ψεύτης Παπα-κωνσταντίνου, απ’ τα μαλλιά του πιάνεται. Αφού η «προανακριτική» έχει χάσει την αίγλη της και έχει εξαντλήσει τα περιθώρια κάθε μικροκομματικού κέρδους, η αυλή του Γιωργάκη, προσπαθεί να συνδυάσει τα μαύρα ταμία της Siemens με την "παλιά καλή" συνταγή της Mayo. Όποτε ζορίζονται οι σοσιαληστές ή εξαντλούν τα “πυρομαχικά” της παραπληροφόρησης, δεκαπέντε χρόνια τώρα, καταφεύγουν στην παλιά τέχνη της Mayo….. Τα πάντα έχουν χωρέσει στις προβοκάτσιες κατά της ΝΔ με όχημα τις λαλιώτικες σκευωρίες. Σου λένε δεν μπορεί, αφού "έχουμε χώσει τα πάντα μέσα στη Mayo, ας χώσουμε και τα μαύρα της Siemens να ησυχάσουμε"! Ας έχουν περάσει 15 χρόνια και έχουν απασχολήσει αυτές οι προβοκάτσιες και τα δικαστήρια! Ο εφιάλτης της Siemens μάλλον πλησιάζει απειλητικός!

Ξεχνούν όμως κάτι. Και το υπενθυμίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία τότε έπεσε διότι αρνήθηκε να εγκρίνει προμήθεια ψηφιακών παροχών στην Siemens και στην Intrakom. Η Siemens και η Intracom του Κόκαλη πρωτοστάτησαν τότε στην επάνοδο του Πασόκ στην εξουσία. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί. Για να γεμίσουν όλοι τα ταμεία τους! Το «μαύρο» αυτό θέατρο παίχτηκε μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η μακροημέρευση του Πασόκ ήταν τελικά αποτέλεσμα της πλήρους υποταγής σε διαπλεκόμενα και διεφθαρμένα συμφέροντα που εξασφάλιζαν πολλά λεφτά στα ταμεία του «δημοκρατικού κινήματος».

Τώρα που το Πασόκ, ζητά ξανά, άνοιγμα των λογαριασμών της
Mayo, είναι ευκαιρία να ζητηθεί άνοιγμα όλων των λογαριασμών του Πασόκ. Συμφέρει άραγε το Πασόκ να σέρνονται υποψίες ότι τα ταμεία του πλημμυρίζουν από μαύρους και παχυλούς λογαριασμούς;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

- Τι λέει ο Γιωργάκης πάνω στο ποδήλατο όταν βλέπει μία μπανάνα στον δρόμο;

- Ωχ, πάλι θα πέσω!!

Ανώνυμος είπε...

Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι θα μπορούσε να υπάρχει διαφθορά.
Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι καλοδεχούμενη.
Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.