Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

αμετροέπειες και φανφάρες Βενιζέλου ......

Ο Βενιζέλος εξέφρασε τη χαρά του για την παρέμβαση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ.... Αυτόν που έχουν "ξυρίσει" όλα τα ΜΜΕ και θέλουν να τον κλείσουν φυλακή κάποιοι που έπρεπε ήδη να βρίσκονταν στη στενή!

Δεν ξέχασε να κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο γύρω από την υπόθεση της Μονής. Δεν έχει μάλλον κανένα δικαίωμα η Κυβέρνηση να υπερασπιστεί τον εαυτό της ή να απαλλάξει τη χώρα από την σκανδαλολογία που έχουν βυθίσει την ειδησεογραφία, το Πασόκ και οι καναλάρχες του!

Αναρωτιέται βέβαια αν θα μπορέσει το ΠΑΣΟΚ, με ηγέτη τον Γιώργο Παπανδρέου, να ανταποκριθεί, ως κυβέρνηση, στην αγωνία και τις απαιτήσεις του ελληνικού λαού(sic). Μάλλον βλέπει ότι σχέδιο δεν υπάρχει! Μόνο λόγια, βαρύγδουπες και ανέξοδες υποσχέσεις. Οι προτάσεις εξαντλούνται σε προανακριτικές και "ψιθύρους" που άκουσαν σε καταθέσεις ελεγχόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Βατοπεδίου!

Γι' αυτό λέει, η κυβέρνηση ταπεινώνει τη χώρα και τον λαό και οι πολίτες αντιδρούν και ζητούν και πάλι ...... ΠΑΣΟΚ, το οποίο «είναι καταδικασμένο(το κακόμοιρο) να κυβερνήσει»! Το Πασόκ είναι η μόνη λύση για τον τόπο και φυσικά δεν επιτρέπεται καμία αντίρρηση επί τούτου! Το Πασόκ είναι έτοιμο να πέσει με τα μούτρα στη νέα μάσα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε μέχρι τώρα το Χαζο-γιώργο να λέει ασυναρτησίες, τώρα άρχισε και ο Βενιζέλος.

Δέν ξέρω τί έχετε πάθει εκεί στο πασόκ φίλτατοι, αλλά είναι κολλητικό!