Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Εκτός κάδρου ευθυνών ο Ρουσόπουλος ....


Στη Βουλή σήμερα το κλίμα είχε μια διαφορετική χροιά, κυρίως από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την έκδοση του πορίσματος όπου αποδίδονται πολιτικές ευθύνες σε βουλευτές και υπουργούς και των δύο μεγάλων κομμάτων, κάποιοι εκ των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος συζητούσαν στους διαδρόμους της Βουλής το μήνυμα που άφησε για την παράταξή τους το εν λόγω πόρισμα.

Έλεγαν λοιπόν για την δικαίωση του Θ.Ρουσόπουλου και την απόδειξη, της μη εμπλοκής του στην υπόθεση του Βατοπαιδίου.

Συγκεκριμένα αυτό που επικρατούσε ως επί το πλείστον στα πηγαδάκια είναι ότι ..."την επόμενη φορά θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην απόδοση των ευθυνών και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα ΜΜΕ."

Μάλιστα παλαιό στέλεχος και πρώην Υπουργός της ΝΔ έλεγε συγκεκριμένα ότι :"Η ΝΔ αποκαθηλώνει από το κάδρο των ευθυνών τον κ.Ρουσόπουλο και.... πολύ άργησε μάλιστα..." Συμπλήρωσε δε με νόημα σε δημοσιογράφους..."δεν σας παραξενεύει το γεγονός ότι ΠΑΣΟΚ, κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και.....πολλοί άλλοι , ήθελαν τον κ.Ρουσόπουλο έξω από το Μαξίμου; ...Λείπει ο γάτος , χορεύουν τα ποντίκια".....

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι η ΝΔ αποκαθήλωσε τον κ.Ρουσόπουλο από το κάδρο των ευθυνών και πολλοί είναι οι βουλευτές πλέον που τάσσονται ανοικτά υπέρ του και ...εκ του ασφαλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: