Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Ο Δασκαλόπουλος έστειλε τα ΣΕΒη του στο Πασόκ και τον Σύριζα!

Τα παπαγαλάκια του λαού πανηγυρίζουν!
Το σύστημα Πασόκ ξεσκεπάζεται!
Βγάζουν τις κουκούλες της "κοινωνικής εξέγερσης"
Η αγωνία του αγρότη και του εργάτη είναι τα κέρδη των βιομηχάνων, των καρτέλ και των κερδοσκόπων της αγοράς. Κανένας δεν κοιμήθηκε προχθες γιατί όλοι ανησύχησαν με τις δηλώσεις-βόμβα του αποτυχημένου βιομήχανου, χωρίς βιομηχανία, κ. Δασκαλόπουλου. Πολλούς τους έπιασε σκοτιδίνη και γέμισαν τα νοσοκομεία με ασθενείς που υπέφεραν από καρδιά.
Η κοινωνία ενδιαφέρεται μόνο για την απληστία των τραστ και των εργολάβων. Αυτά προηγούνται στην αγωνία της καθημερινότητας. Όλοι μαζί να ρίξουμε τον Καραμανλή για να επέλθει ομαλότητα στην κοινωνία, να μην δώσουν τίποτα «οι έχοντες και κατέχοντες» και να τα ξαναπάρουν όλα, τώρα! Ας κάνουμε έρανο για να ενισχύσουμε τις φουσκωμένες τσέπες των πάμφτωχων βιομηχάνων.
Οι βιομήχανοι έπιασαν τον παλμό της κοινωνίας, το «εκκωφαντικό μήνυμα» και την «χρεοκοπία των θεσμών», γι’ αυτό ζούμε μια τεράστια «κοινωνική εξέγερση», σταθμό στην παγκόσμια ιστορία των επαναστάσεων.
«Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι συνθήκες επιβάλλουν και ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή, αξιόπιστη και σύγχρονη διακυβέρνηση» Πασόκ! Δηλαδή μια κυβέρνηση που θα τα δίνει όλα στους καναλάρχες, τους εργολάβους και τα καρτέλ!
Οι μάσκες πέφτουν σιγά σιγά……

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Οι πρώτοι που φοβούνται είναι οι βιομήχανοι. Μία κοινωνική αναταραχή τα δικά τους συφμέροντα πλήττει πρώτα-πρώτα.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, δεν φοβούνται ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ότι αν οι βιομήχανοι συμπεριφέρονται τώρα έτσι, αύριο αν θα υπάρχει συγκυβέρνηση των δύο παραπάνω ΄΄ισως τους κάνουν τα ίδια και χειρότερα, αν εκείνη τη στιγμή εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους; "Οποιος μικρομαθαίνει δεν μεγαλοαφήνει" λένε στο χωριό μου. Ο,τι δηλαδή παθαίνουν οι προδότες...

Και κάτι άλλο: Μα τί νομίζουν όλοι αυτοί οι μεγαλοκαναλάρχες,εκδότες , μικροεκδότες, προσκυνημένοι δημοσιογράφοι (Φράγκας, Φραγκονικολάου κλπ), βιομήχανοι και λοιπές εμετικές δυνάμεις, ότι ο κόσμος δεν έχει μυαλό; ΄Οτι είναι μόνο μάζα, χωρίς να σκέφτεται. Τους πληροφορώ λοιπόν ότι με όσους έχω μιλήσει τον τελευταίο καιρό από όλο το φάσμα του πολιτικού συστήματος συμφωνούν στο ίδιο πράγμα: Αν δεν γινόταν αυτά τα έκτροπα ίσως να γινόταν μεγαλύτερο κακό στον Καραμανλή. Αυτά είναι εξόφθαλμα οργανωμένα και υποκινημένα κινήματα και το μόνο που έχουν αποτέλεσμα είναι να συσπειρώνονται (οι νοικοκυραίοι) γύρω από τον Καραμανλή. Θα το δείτε ότι θα γίνει όπως στις εκλογές του 2007. Ανόητοι....!!