Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

μυστικά ραντεβού σε κότερα, πριν ξεκινήσει η σκανδαλοθηρία γύρω από το Βατοπαίδι (!;)

Στο κότερο γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία έπεσαν οι συμφωνίες για να ξεκινήσει η σκανδαλοθηρία με το Βατοπαίδι. Στις συνομιλίες συμμετείχε και η Τάνια Σωτηροπούλου, σύντροφος και συνεργάτης του γνωστού πρωταγωνιστή σε dvd, Κουκοβίνου που δήλωνε ότι «γνώριζε τα πάντα».

Στη συνάντηση αυτή, λέγεται, δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις σε οποιαδήποτε εμπλοκή παρουσιαστεί στην υπόθεση…… Η Τάνια δεν έπρεπε να κωλώσει πουθενά!



Λίγες μέρες μετά άρχισαν οι εμφανίσεις της στον «ΑΛΦΑ» με «ισχυρές πλάτες» και «καταγγέλλοντας» εμπλοκή της Κυβέρνησης στη Βιστωνίδα αφήνοντας στο απυρόβλητο την αποδεδειγμένη πλέον εμπλοκή των Κυβερνήσεων Πασόκ στην υπόθεση(αλλά και σε πλήθος παρόμοιων και ανάλογων υποθέσεων με εμπλοκή άλλων μοναστηριών). Εμφανίζονταν σχεδόν κάθε μέρα.



Αργότερα το ζεύγος των μαρτύρων που είχε εντωμεταξύ υιοθετήσει και το Πασόκ, κάηκε, γιατί αποδείχτηκε ότι ήταν αναξιόπιστοι και εκβιαστές. Προσπάθησαν απεγνωσμένα και με κατασκευασμένα ψεύδη να εμπλέξουν ακόμα και τον πρωθυπουργό στην υπόθεση. Κατά τη διάρκεια της σκανδαλοθηρίας το ζευγάρι έταζε χρήματα σε όποιον δεν υπέκυπτε στις πιέσεις τους. «Θα γίνονταν όλοι πλούσιοι» αρκεί να πέσει ο Καραμανλής. Φαίνεται ότι υπήρχε πανίσχυρος μεγαλοπαράγοντας πίσω από τις κινήσεις τους, που διέθετε άφθονο χρήμα, «μεγάλες» προσβάσεις και ωφελούνταν τα μέγιστα από την παλινόρθωση του "σοσιαλισμού των εργολάβων". Φαίνεται ότι εκτελούσαν διατεταγμένες υπηρεσίες που στόχευαν στην πτώση της Κυβέρνησης, όπως οι ίδιοι υποστήριζαν και εκμυστηρεύονταν προς κάθε κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: