Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

επίθεση στον Πασόκο-Εκβιαστή Κουκουβίνο από εξαπατημένο πελάτη του..


[δεν το είπαν τα κανάλια γιατί δεν κατοχυρώνει τα μελλοντικά τους κέρδη]

Οι εκβιαστές Κουκουβίνος και η σύντροφός του Σταματίνα Σωτηροπούλου πέρασαν σήμερα την πόρτα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευάγγελου Μαδεμλή, αφού κατηγορούνται για εκβιασμό στην υπόθεση των ακινήτων της Νέας Ραιδεστού και κατέθεσαν ως ύποπτοι (ανωμοτί) για τα αδικήματα της εκβίασης και της απάτης.
Κατέθεσαν υπομνήματα, πράγμα που απαγορεύει το Πασόκ, αφού μπορεί να είναι αυτό νόμιμο αλλά δεν είναι ηθικό! Ξέρετε στην Ελλάδα οι δολοφόνοι της ηθικής μετατράπηκαν σε κήρυκες της ηθικής για να κρύψουν τις ιστορικές ανηθικότητές τους! Έπειτα το Πασόκ νομίζει ότι ζούμε μια κοινωνική εξέγερση για την παλινόρθωση του σοσιαλισμού. Το φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει!
Κατά την άφιξή των εκβιαστών που "θέλουν μα ρίξουν τον Καραμανλή", στην είσοδο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Πρώην πελάτης τους, είχε στήσει καρτέρι και μόλις πέρασε την είσοδο ο Κουκουβίνος του επετέθη φραστικά ισχυριζόμενος ότι τον εξαπάτησε και ενώ του έδωσε χρηματική προκαταβολή ύψους 3.500 ευρώ, αυτός βούτηξε το χρήμα και δεν διεκπεραίωσε την υπόθεσή του.
Τελικά μάλλον για "Σύλογο Αποκατάστασης των Θυμάτων Κουκουβίνου" πάνε όλοι οι εξαπατηθέντες από το ζεύγος των εκβιαστών του "ΑΛΦΑ", δηλαδή του Κοντομηνά!

Με τέτοια λαμόγια δεν πέφτει ο Καραμανλής και ενεργοποίησαν πράκτορες, κουκουλοφόρους, φωτιές και πλιάτσικα.......... Αλλά ο κόσμος δεν είναι κουτός. Καταλαβαίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: