Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ζούμε την μεγαλύτερη προβοκάτσια από την μεταπολίτευση και μετά


Από τότε που ο Καραμανλής άρχισε να αληθωρίζει προς τη Ρωσία ο πλανητικός φασισμός και οι ντόπιοι "αριστεροί" υπηρέτες του έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να τον ρίξουν.
Δεν τα κατάφεραν με τα σκάνδαλα, δεν τα κατάφεραν με τις φοβερές πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού. Τώρα φτάσαμε στο αποκορύφωμα.

Η δολοφονία του νεαρού που απλώς βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα ήταν η αρχή της μεγαλύτερης προβοκάτσιας από την μεταπολίτευση και μετά. Και οι γνωστοί "αριστεροί" λακέδες του πλανητικού φασισμού ΄(Αλαβάνος, Τσίπρας, Λαζόπουλος και δε συμμαζεύεται) διέπραξαν την έσχατη βδελυγμία ταυτίζοντας έναν άτυχο νεαρό ο οποίος χωρίς να το θέλει εξυπηρέτησε τους σκοπούς των προβοκατόρων με αγωνιστές καθαρούς και ξάστερους σαν τον Πέτρουλα. Επίσης βγαίνουν στα κανάλια και θρηνούν για την κατάσταση της νεολαίας που δεν έχει αξίες, ιδανικά κ.λ. π. Μα αυτοί είναι οι πρώτοι που γκρέμισαν τις αξίες και τα ιδανικά! Αυτοί είναι οι πρώτοι καθυβρίζουν τον ελληνικό λαό με την πρώτη ευκαιρία και υμνούν τους μετανάστες. Αυτοί είναι που αμφισβητούν την Ιστορία και την παράδοση πώς έχουν την απαίτηση από τους νέους να έχουν ιδανικά και αξίες; Κι εξακολουθούν ακόμα και τώρα να ισοπεδώνουν τα πάντα με αυτή την ταύτιση του νεαρού με τον Πέτρουλα.
Τα χειρότερα θα έρθουν αργότερα, όταν κάποτε καταλαγιάσει το κακό.
Κατασυκοφαντείται η εξέγερση ως μορφή αγώνα. Δεν είναι μόνο οι ιδιοκτήτες που χάνουν τις περιουσίες τους, είναι και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα που καταστράφηκαν οι οποίοι μένουν άνεργοι ουσιαστικά με χρέη ως το λαιμό τα οποία βέβαια οι τράπεζες δεν πρόκειται να τους χαρίσουν. Πού θα διοχετευτεί η αγανάκτηση όλων αυτών;
Ο Καραμανλής έπρεπε από την αρχή, ακόμα και πριν από τις πυρκαγιές, να καταγγείλει τα σχέδια του πλανητικού φασισμού για αποσταθεροποίηση και βίαιη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, όχι να ψιθυρίζει απλώς για "ασύμμετρες απειλές" και τα ρέστα. Να μιλήσει ανοιχτά για τα σχέδια αυτών που απεργάζονται τις συμφορές.
Η σιωπή του και οι σπασμωδικές αντιδράσεις τους δίνουν την άδεια να συνεχίσουν.

Resalto

Δεν υπάρχουν σχόλια: