Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Πίσω από το Δρυ και τον Φωτιάδη κρύφτηκε ο Παπανδρέου......


........αντί να αναλάβει τις ευθύνες που αναλογούν στο κόμμα του, ως όφειλε, για τα διάφορα μοναστικά σκάνδαλα επί Πασόκ(Βατοπαίδι, Τοπλού, Ιωάννινα, Σκύρος, Μετέωρα).
Κατέφυγε στους γνωστούς τζούφιους βερμπαλισμούς και παλικαρισμούς και έτρεξε να στοιχηθεί πίσω από τον Δρυ και τον Φωτιάδη, αφού πρώτα τους είχε πεισματικά αθωώσει.
Ξαφνικά ανακάλυψε ότι μπορούν να περάσουν στην προανακριτική! Λες και η προανακριτική είναι ραντεβούδάκι για καφέ και τσιγάρο! Τους βάζει στο κάδρο τώρα και τους στέλνει στη σέντρα. Μέχρι χθες, ήταν νομιμότατοι αφού ……. ακολούθησαν τις αποφάσεις των δικαστηρίων!!!
Πολύ αστεία πράγματα! Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε παιδιά; Όλοι ακολουθούν «τα νόμιμα». Και σίγουρα όταν μιλάμε για νόμιμα, δεν ισχύουν διαφορετικά στους άλλους και διαφορετικά στους δικούς μας! Κάτι δεν πάει καλά στο Πασόκ και μια τα λένε έτσι και την επομένη αλλιώς!

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δηλαδή διαφωνείς να ριχτέι περισσότερο φως στην υπόθεση; Θεωρείς ότι πολύ όλα τα θέματα εξετάστηκαν από την Επιτροπή και βρέθηκαν οι υπεύθυνοι; Και οι πολιτικές ευθύνες που κατά τον Πρωθυπουργό υπάρχουν;

Ανώνυμος είπε...

΄Η ανισόρροπος είναι ο ΓΑΠ ή είναι όπως τον ξέρουμε άβουλος, ανόητος και ίσως αποβεί μοιραίος. Καλά αυτός δεν σκιζόταν ότι οι τάδε υπουργοί ΜΟΝΟΝ της ΝΔ ήταν ένοχοι και να πάνε Προανακριτική. Τί συνέβη μετά; Καλά δεν αξίζει ούτε να το σχολιάζουμε το παιντί. Παιντί είναι έχει το ακαταλόγιστο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ανισόροπος ο Giorgakis, χαζός είναι.
Πώς λέμε βλάκας, βρε παιδί μου.
Τόυβλο, τσιμεντόλιθος, χλεχλές, καθυστερημένος ένα πράγμα.
Αφού φαίνεται το παιδί, τί να κάνουμε τώρα;