Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

«αρχιλαμόγιο» Τράγκα! Ο ελληνικός λαός δεν έχει ξεσπάσει. Για την ακρίβεια, δεν έχει μιλήσει ακόμη!



Δεν αντέχεται η υποκρισία. Από πού και ως που ο χουλιγκανισμός εξισώνεται με … «επανάσταση»; Από πού και ως που οι κουκουλοφόροι και τα … «ξενόφερτα εξαπτέρυγα τους» εξισώνονται με μικρούς «αγγέλους επαναστάτες» καταπιεσμένους από το σύστημα ;
Αυτό που επιχειρείται δεν είναι επανάσταση , όπως από διαφόρους τηλε-αστέρες και τηλε-μαϊντανούς αναμασάται διαρκώς.
Φτάσαμε στο σημείο γραφικές μεσημεριανές (και όχι μόνο) φιγούρες και εκπομπές να φορούν το προσωπείο της κοινωνικοπολιτικής ανάλυσης και να προσπαθούν (εξυπηρετώντας τα νταβατζήδικα αφεντικά τους) να …..ερμηνεύσουν το γεγονός.(…!)
Φθάσαμε στο σημείο γραφικές φιγούρες τύπου Πάνιας,-Καρβέλα να συναγωνίζονται στην θεωρητική ανίχνευση των κοινωνικών μας προβλημάτων ,….τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την … «τιβιντιγκλόν» Μπακοδήμου.
Όχι ! Αυτή δεν είναι επανάσταση ! Είναι …Ξεπεσμός!
Η κοινωνική επανάσταση δεν θα «αλώνιζε» καίγοντας και λεηλατώντας το ιστορικό κέντρο των Αθηνών, αλλά ….ως δια μαγείας …θα σταματούσε το πολύ μέχρι τον Άγιο Διονύσιο και τρία-τέσσερα στενά πριν την …πλατεία Κολωνακίου.
Κοινωνική επανάσταση θα ήταν εάν αντί να επιχειρήσουν να κάψουν την Εθνική μας Βιβλιοθήκη ,που περιλαμβάνει το γραπτό εθνικό πολιτιστικό θησαυρό της Ελλάδας, επιχειρούσαν να επιδράμουν εναντίον των κάθε λογής «νταβατζήδων» που στα νεώτερα χρόνια της μεταπολίτευσης …. «βιάζουν» συστηματικά την κοινωνία μας .
Αυτών που ευθύνονται για την … «διακόρευση» του κοινωνικού μας ιστού και την «εκπόρνευση» κάθε θεσμού της Δημοκρατίας μας.
ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΜΑΖΙΚΑ «καταλαμβάνοντας» κάθε κέντρο και …. «παρα-κέντρο»… των ποικιλόμορφων επιτελείων των νταβατζήδων !Στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι … «ως εδώ, μη συνεχίζετε γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της. Όχι μόνο μη τραβάτε το σκοινί γιατί είναι έτοιμο να σπάσει , αλλά αφήστε το κάτω …ΤΩΡΑ …και μη το ξαναπιάσετε. Ο μόνος που έχει το δικαίωμα να το κρατά , είναι ο ελληνικός λαός. Αυτός θα κρίνει πότε θα το τεντώνει μέσα στα πλαίσια της Δημοκρατίας και σε ποιο βαθμό »
Ναι ! Αυτή θα ήταν Επανάσταση ! Αυτό που ζούμε σήμερα είναι μια επιχειρούμενη «πολύχρωμη εξέγερση» κατά τα πρότυπα της Γεωργίας και της Ουκρανίας.
Σχεδιάστηκε και επιχειρείται από τα ίδια κέντρα και με τον ίδιο σκοπό. Την τοποθέτηση πολιτικών ηγεσιών , μαριονέτες στα βρώμικα δάκτυλα τους.
Εχθές βγήκε επίσημα πλέον και το δήλωσε η κα Παπαρήγα αφού διαπίστωσε ότι τα «ξεκάθαρα υπονοούμενα» που άφησε προχθές βγαίνοντας από την συνάντηση και την ….ενημέρωση… από τον Πρωθυπουργό της χώρας μας ,… «θάφτηκαν» από τον «νταβατζήδικο» Τύπο.
Προτίμησε να το δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ακριβώς για να μη μπορούν να το ξανα-θάψουν . Τι είπε η κα Παπαρήγα ; «Οι μολότωφ και οι λεηλασίες των κουκουλοφόρων, που το καθοδηγητικό κέντρο τους συνδέεται με μυστικές κρατικές υπηρεσίες και από κέντρα που βρίσκονται στο εξωτερικό , δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τη μαζική οργή των μαθητών, των φοιτητών, γενικά του λαού».
Ας αφήσουν λοιπόν οι κάθε λογής …. «Χατζηνικολάου».. τις επαναστατικές κορώνες (παρεμπιπτόντως ο κ. Χατζηνικολάου εν μέσω των λεηλασιών και των καταστροφών για πέμπτη ημέρα ,εκατοντάδων καταστημάτων ταλαίπωρων μικρομεσαίων εμπόρων, συνέτρωγε προχθές με τον κ. Παπανδρέου και τις συζύγους τους σε ακριβό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων. Βλέπετε δεν φθάνει η …. «γιαλαντζί» επανάσταση μέχρι εκεί. Περιορίζεται στα καταστήματα των μικρομεσαίων).
Όχι «αρχιλαμόγιο» κ. Τράγκα. Ο ελληνικός λαός δεν έχει ξεσπάσει. Για την ακρίβεια, δεν έχει μιλήσει ακόμα !
Όταν μιλήσει δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε και με ποιο κότερο να φυγαδευτείτε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: