Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

το έκρυψαν τα κανάλια:«δεκάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία Καραμανλή-Ομπάμα»

Τα κανάλια έκρυψαν και την προχθεσινή δεκάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία Καραμανλή με τον εκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
Έπειτα από την αποτυχία του Παπανδρέου να έχει την τιμή να είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που θα συνομιλούσε είτε κατ΄ιδίαν, είτε τηλεφωνικά με τον Ομπάμα τα κανάλια των εργολάβων αποφάσισαν να κρύψουν επιμελώς την τηλεφωνική συνομιλία Καραμανλή-Ομπάμα!!!! Το επιτελείο του Παπανδρέου πίεσε θεούς και δαίμονες για να επιτευχθεί η πολυπόθητη συνάντηση, αλλά ως γνωστόν, έφαγαν πότρα από τα στελέχη του νέου Αμερικανού Προέδρου. Αν όμως τα κατάφερναν για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι. Θα αναμετάδιδαν τη συνάντηση για πολλές ημέρες, ώστε να μην χάσει κανένας λεπτομέρειες από το γεγονός!!!

[Ο Καραμανλής διαβεβαίωσε τον Ομπάμα ότι η Ελλάδα θα παράσχει πλήρη στήριξη στην εκπλήρωση των μεγάλων ελπίδων που δημιούργησε η εκλογή του. Τόνισε, ακόμη, ότι σήμερα η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η οικονομική κρίση. Η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις. Επίσης, ο πρωθυπουργός εκμηστηρεύθηκε ότι εκτιμάει ιδιαίτερα τις σαφείς και σταθερές θέσεις που έχει λάβει σε θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος και επισήμανε ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία, με στόχο την εξεύρεση λύσεων για όλα αυτά τα θέματα, καθώς και την εμβάθυνση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων σε όλους τους τομείς, υπογραμμίζοντας ότι προσβλέπει σε συνάντηση με τον Ομπάμα στο εγγύς μέλλον. Ο Ομπάμα από την πλευρά του εξέφρασε την ευχή να του δοθεί η ευκαιρία στο προσεχές μέλλον να επισκεφθεί τη χώρα για την οποία τόσα πολλά γνωρίζει, χωρίς, όμως, να έχει μέχρι σήμερα επισκεφθεί.]

Δεν υπάρχουν σχόλια: