Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Σιωπηλή οργή του κόσμου κατά κουκουλοφόρων και ΜΜΕ

ΜΜΕ, Πασόκ και Σύριζα πλειοδότησαν σε βία προσπαθώντας να καπηλευτούν τη μνήμη του νεκρού 15χρονου, για μικροκομματικά οφέλη. Απίστευτη προσβολή της μνήμης ενός νεκρού για λίγα ψηφαλάκια. Αστείρευτη κρίση αξιών για τις καρέκλες και το δημόσιο χρήμα. Τα ΜΜΕ ήταν το εκτελεστικό όργανο του κεντρικά σχεδιασμένου έργου των βανδαλισμών, των καταστροφών και του πλιάτσικου σε μικρές επιχειρήσεις ήδη απειλούμενες από την παγκόσμια οικονομική κρίση.
Οι κουκουλοφόροι λειτούργησαν σαν όργανα του παρακράτους των ΜΜΕ για να ενσωματώσουν στην δίκαιη οργή των μαθητών για τη δολοφονία του συμμαθητή τους, τη δυσαρέσκεια του κόσμου για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τον κόσμο. Εκτοξεύθηκαν απίστευτα επιχειρήματα κατά της Κυβέρνησης και αστήρικτοι συλλογισμοί για να κατευθύνουν την σκέψη του κόσμου σε αποπροσανατολιστικά και προκάτ συμπεράσματα. Στην ενημέρωση κυριαρχεί η όξυνση, η ανασφάλεια και η υπερβολή χαρακτηριστικά που αποτελούν μέσα του προσηλυτισμού, της δημαγωγίας και της χειραγώγησης.
Τα πρωτοσέλιδα στα δήθεν δημοκρατικά έντυπα λειτουργούν ενισχυτικά στην χαοτική εικόνα των καναλιών με υπερπροβολή των καταστροφών και των βανδαλισμών συνδέοντάς τα με την μαθητική οργή και δικαιολογώντας την αναρχία ως το μόνο μέσο αντίδρασης σε ένα έγκλημα ήδη καταδικαστέο από όλες τις πλευρές. Οικειοποιούνται δηλαδή και καπηλεύονται τον νεκρό για τα δικά τους κομματικά και οικονομικά οφέλη. Το δήθεν ολοκαύτωμα σε όλη την Ελλάδα, ενισχύει τις εντυπώσεις ακυβερνησίας και πανικού στην Κυβέρνηση.
Οι πάντες γνωρίζουν ότι τα κανάλια παλεύουν για την απληστία του αφεντικού, όσο και να κόπτονται οι καναλάρχες ότι πονάνε για το «δίκιο του εργάτη». Τα κανάλια είναι το μεγαλύτερο μέσο εξαπάτησης του σύγχρονου πολίτη. Παρά ταύτα οι καναλάρχες και τα γιουσουφάκια τους ζουν την αυταπάτη της υποστήριξης των αδικημένων και βασανισμένων. Αυτή η υποστήριξη είναι τελικά εικονικό καταναλωτικό αγαθό χωρίς κανένα πρακτικό αντίκτυπο στην κοινωνία.
Οι χρυσοπληρωμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι αποτελούν τις περισσότερο απατηλές εικόνες του τηλεοπτικής υποκουλτούρας και των μιντιακών σκουπιδιών. Μέσα σε παχυλούς μισθούς και ακριβές πολυθρόνες πιστεύουν ότι πράγματι αγωνίζονται για τον λαό όταν είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία. Η επιρροή τους κινείται αποκλειστικά και μόνο στα όρια του αποπροσανατολισμού και της προβοκάτσιας. Εκεί πράγματι μεγαλουργούν!!!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το εάν ήταν ατύχημα ή δολοφονία σίγουρα δεν αναιρεί την τραγικότητα του θανάτου ενός τόσο νέου ανθρώπου.
Που θα σταθούν όμως ΤΩΡΑ ΠΙΑ όλοι αυτοί οι αλήτες των πράσινων blogs που μιλούσαν για χούντα του Καραμανλή, για παρακράτος της δεξιάς, για την κυβέρνηση που σκοτώνει νεαρά παιδιά;
Που θα σταθούν τώρα όλοι αυτοί οι κατευθεινόμενοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου που κραύγαζαν να παραιτηθεί η εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας;
Έχουν τσίπα τέτοιου επιπέδου άνθρωποι;
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί λίγοι από αυτούς θα παραδεχθούν τις υπερβολές τους και, ακόμη και εάν κάποιοι το κάνουν, θα επικαλεσθούν σαν άλλοθι την περιρέουσα ατμόσφαιρα.
Την οποία όμως δημιούργησαν οι ίδιοι.
Εάν μερικές φορές αναρωτιούνται για τις συχνές υπερβολές των δεξιών εναντίον τους, ας αναλογισθούν τις δική τους συνεισφορά στην κακοπιστία.

Ανώνυμος είπε...

καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο

Ανώνυμος είπε...

MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ- κλπ

Θα τόθελε πολύ ο μέγιστος των νταβατζήδων, ο κύριος Μπόμπολας, να πέσει η κυβέρνηση, αλλά στη δημοκρατία έχει μόνο μία ψήφο, τόσο μετράει η γνώμη του.

Τον Καραμανλή τον ψήφισαν σχεδόν 4 εκατομμύρια Έλληνες.

Όσο και να προσπαθεί μέσα από τις εφημερίδες και τα κανάλια του, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

Εκτός εάν νομίζει ότι είμαστε αμόρφωτοι ή άμυαλοι.

Εκτός εάν νομίζει ότι επειδή αυτός είναι πάμπλουτος μπορεί να μας υπαγορεύσει τί να ψηφίσουμε.

Λές; Μπά, εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος.

Και τα λεφτά του στα κανάλια και τις εφημερίδες του τα ξοδεύει υπέρ ενός συγκεκριμένου κόμματος γιατί αγαπάει την Ελλάδα.

Το μυαλό σου και μια λίρα άπληστε φαταούλα!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Εχει χαθεί η κοινωνική συνοχή, την παιδεία την θέλουν ιδιωτική τα δύο μεγάλα κόμματα, λεφτά για την υγεία δεν βρήσκουν, η άμυνα εικονική προσοδοφόρα μόνο για τους προμηθευτές, η αγροτιά αφανίζεται, ο τουρισμός και η ναυτιλία σε χέρια λίγων, η αστυνόμευση του εντυπωσιασμού και με μεγάλα ελλειματα. Η Εκκλησία αφορολόγητη τόριξε στις bysiness. Την ίδια ώρα τα ασφαλιστικά ταμεία επενδύουν σε τοξικά ομόλογα, ο γενικός πολιτισμού σαλιαρίζει, οι δουλιές φύγαν Τουρκία και Βαλκάνια, οι μαγαζάτορες εξαφανίζονται πολύ πριν τα χθεσινοβραδινά γεγονότα, Εμπορικά κέντρα των αγορών της πλουτοκρατίας ξεφυτρώνουν περισότερα από τις ανάγκες μας.
Η ηχώ του Θεού επί της γής κάνει Real Estate. Η δικαιοσύνη παρουσιάζεται με δεμένα χέρια συνήθως αργή, αναποτελεσματική και ενδεικτική της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ
Αλήθεια τώρα ή πλάκα μας κάνεις μίλα με κανένα 15χρονο να σου πει γιατί οργίζεται, ο Καραμανλής θέλει να πέσει από μόνος του, ο Γιώργος δεν θέλει να κυβερνήσει οι Αμερικάνοι έχουν τα δικά τους φκιάχνουν 2000.000 θέσεις εργασίας ΕΜΕΙΣ;;

ο δείμος του πολίτη είπε...

Συμφωνώ, αν και τα ΜΜΕ απλά έκαναν ό,τι κάνουν πάντα. Μετετρέψαν την είδηση σε εμπόρευμα. Όλοι αναλύουν, όλοι "ενημερώνουν", μα κανείς δε ζητά μία οφειλόμενη συγνώμη από τη νέα γενιά.

Ανώνυμος είπε...

Μας αξίζουν σίγουρα (και χρειαζόμαστε) καλύτερες ηγεσίες αλλά όχι κάποιες που θα κυβερνούν σαν υποχείρια ξένων δυνάμεων, όπως ο Γιωργάκης και η Ντορούλα.
Όπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο έτσι και από το κακό υπάρχει το χειρότερο.

Και μη μου πείς ότι άς τους δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξουν τον εαυτό τους, διότι θα θεωρήσω ότι έχεις φιλτράρει τη σκέψη σου, λόγω των προφανών πολιτικών σου προτιμήσεων (δεν σε κατακρίνω, σε κρίνω).

Τόσο ο Γιώργος όσο και η Ντόρα είναι ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, τόσο σε ότι αφορά τις προσωπικές τους δυνατότητες όσο και σε ότι αφορά από πού παίρνουν κατευθυντήριες γραμμές.

Επειδή ξέρω ότι καταλαβαίνεις σταματώ εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Exastal,
Monsieur le professeur est revenu et salue tout le monde. Cette fois-ci tu as dépassé de loin les limites de discrétion. Alors que tout le monde vise le gouvernement et ses pratiques de violence à l'encontre des citoyens, toi tu éloges avec provocation un premier ministre qui sombre dans la faim le peuple et que les gens commencent à s'indigner mais avant tout à s'inquiéter de l'avenir.
Tu dois en avoir honte, on pourra voir à quel point t'es aveugle.


Un citoyen indigné de la génération 700 euros,

T.P

Ανώνυμος είπε...

Οι έμποροι θα πρέπει να καταθέσουν μαζικά αγωγές κατά των καναλιών και των εφημερίδων που υποδαύλισαν τη βία σε όλες τις πόλεις.
Τότε θα δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος.

Ανώνυμος είπε...

Οι δηλώσεις Παπαρήγα όπως δεν σχολιάστηκαν και στοιχεία για "εισαγόμενους αντιεξουσιαστές" αλλάζουν την θεώρηση των πραγμάτων.
Μήπως η αλήθεια είναι διαφοετική από αυτή που μας παρουσιάζουν τα μμε ?
( από άρθρο που αλίευσα από το ​​​​​politis-gr​​​​​ )

Ανώνυμος είπε...

Βρε, βρε βρε η σχολή Μωραΐτη!
Αφού κατακεραυνώσανε τους υπερασπιστές των δύο αστυνομικών, απ' ό,τι βλέπω στην ιστοσελίδα τους
http://sasm.moraitis-school.com/sasm/
τόσο πολύ στενοχωρήθηκαν απ' το ατύχημα του 15χρονου που στις 22 του μηνός οργανώνουν "Christmas Party" [sic] στο Club Baraonda με 30 Ευρώ το άτομο και "finger food" [sic]. Και με χορηγό μάλιστα!!!

Ελπίζω να συμμετάσχουν και άλλα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ δεν έχει τσίπα. Να παραιτηθούν τώρα οι άχρηστοι.