Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

προς "αδιάφθορον" Ζορμπά: «το πληρώσατε άραγε το εισιτήριο»;;;;;


Ο Ζορμπάς, το ίνδαλμα των «δημοκρατικών» δημοσιογράφων που αγωνίζονται για τα μούσια της αλήθειας, συνεργάστηκε λέει με τον Καρχιμάκη, στη σύνταξη του πορίσματος για το Βατοπαίδι….
Θυμίζουμε ότι ο «αδιάφθορος» Ζορμπάς πριν λίγα χρόνια όταν έγλειφε τον Καραμανλή διαβεβαίωνε ότι «έχει πολλά εισιτήρια για το Ειδικό Δικαστήριο για τους Πασόκους».
Τα εισιτήρια αυτά τα παρέδωσε στο Πασόκ, όπου είναι ασφαλή και έγινε λαθρεπιβάτης του «κινήματος». Γιατί απ’ ό,τι ξέρουμε δεν τα παρέδωσε στην δικαιοσύνη, ως όφειλε!!! Οι κουκουλοφόροι του «συστήματος Πασόκ» βγάζουν σιγά σιγά τις κουκούλες τους!!!
Οι μάσκες πέφτουν....

Άλλη ερώτηση: πληρώνεται άραγε για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο Πασόκ και πόσα παίρνει; Για να’ χουμε καλό ρώτημα… και να ξέρουμε πόσο κοστίζει «η αλήθεια».
Γιατί δεν σε κόβω για τύπο αφιλοκερδή και αμισθί…. φταίει περισσότερο βέβαια, αυτή η φάτσα, αυτό το μπουλντόγκ που μου βγάζεις και δεν μ’ αρέσει….

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Ζορμπάς -που κάποτε είχε περάσει και από το Ρέθυμνο- είναι γνωστός στους συναδέλφους του Μασόνος. Μου το είχε αποκαλύψει παλιός συνάδελφός του. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Οι Μασόνοι παίρνουν γραμμή απ' τη Στοά, και δεν έχουν μπέσα από πλευράς κομματικής νομιμοφροσύνης!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να φτάσετε στο σημείο να σπιλώσετε ακόμα και τον Ζορμπά περιμένω να δώ μέχρι πού θα φτάσει ο τυχοδιωκτισμός σας προκειμένου να μήν χάστε την εξουσία. Εγώ τουλάχιστον σάν θαυμαστής της ακεραιότητας του συγκεκριμένου δικαστή που μου θυμίζει τίμιους δικαστές παλιών εποχών θλίβομαι απίστευτα για το οικτρό σας κατάντημα.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ρε ανώνυμε! Κατηγορείς για τυχοδιωκτισμό όποιον καταγγέλει έναν τυχοδιώκτη;
Μόνο Πασόκ αν είσαι δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για την απόλυτη τυχοδιωκτική συμπεριφορά Ζορμπά. Αλλά βέβαια βρίσκονταν δε διαρκή επαφή με τον Καρχιμάκη γι' αυτό είναι "αδέκαστος" και "ακέραιος". Όπως ακριβώς ο Καρχιμάκης και ο μέντορας του ο Λαλιώτης. Έτσι; Για αυτό τον προστατεύεται και τον υιοθετείται.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πρέπει κάποτε να παραδεχτούμε ότι η διαπλοκή και η διασπορά αποτελούν ίδιον χαρακτηριστικό της δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβάνω για κάποιους που βλέπουν... "ακεραιότητες" και φούμαρα στο Ζορμπά! Ο άνθρωπος είναι ΜΑΣΟΝΟΣ!!! Υπηρετεί τα Μεγάλα Αφεντικά του! Τέτοιοι είναι επικίνδυνοι για την Ελλάδα και τα εθνικά μας συμφέροντα. Από τη στιγμή που ο Καραμανλής μπήκε στη "μαύρη λίστα" των Αμερικανοεβραίων "άλλαξε" και η στάση του Μασόνου Ζορμπά...
Κρίμα που οι Κάφροι του ΠΑΣΟΚ τολμούν και τον... επαινούν μόνο και μόνο επειδή στρέφεται ενάντια στην Ελληνική Κυβέρνηση, ως γνήσιος Υπηρέτης αλλότριων προς τη Χώρα μας συμφερόντων. Αλλα τι περιμένεις από θαμώνες του club ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

Mασόνος ο Ζορμπάς?
Για τον Αλογομούρη κουβέντα που είναι γνωστός καραμπινάτος μασώνος που τον κρατάει το βόδι μόνιμα στην θέση του τσάρου γι'αυτόν τον λόγο.
Τα καλά και συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας τρελάνουν οι Πασόκοι.
Αυτοί αποκαλούσαν τον Ζορμπά συνταξιούχο, ελεγχόμενο και γερασμένο παλικάρι και τον έκαμαν αδέκαστο και αδιάφθορο.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μαζεύουν όλα τα αρχιλαμόγια στο κόμμα τους. Δεν έχει και που αλλού να πάνε....

Ανώνυμος είπε...

Ετσι σαν τον Ζορμπά ήταν και ο άλλος ο μεγάλος δικαστής ο Σαρτζετάκης. Που δέχτηκε να βγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας με έγχρωμα ψηφοδέλτια για να μη τον θυμάται κανείς πιά, ούτε για την υπόθεση Λαμπράκη, παρά μόνο για τα παιχνίδια του Ανδρέα που δέχτηκε να παίξει για να κάτσει στην καρέκλα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.
Λέτε το πρασινοπαρακράτος να έταξε και στον Ζορμπά κάτι τέτοιο;

Blogomadre

Ανώνυμος είπε...

Άντε να μαζέψετε και τον Τατούλη να ηρεμήσει το παλικάρι γιατί πολύ κλαίει στην TV τελευταία.
Αρχιλαμόγιο είναι και αυτός.
Δικός σας είναι βρε κουτά πασοκάκια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζορμπάς είναι δεξιός, Νεοδημοκράτης αλλά έχει μιά μεγάλη διαφορά με εσάς τους υπόλοιπους είναι τίμιος. Γι'αυτό αρνήθηκε την υποστήριξη στο ίδιο το κόμμα του που είδε να σας μαζεύει όλους εσάς τους γκάγκστερ, νταβατζήδες, αποφράσματα, εκβιαστές όταν έγινε κυβέρνηση απόλους τους πολιτικούς χώρους για να σας δώσει απόλυτες εξουσίες.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή έπρεπε να μην τους μαζέψει...
ρε δεν πάμε καλά...
από την άλλη μεριά, δεν είναι κατάντια η πιο σοβαρή αντιπολίτευση να γίνετε από μια δεκάλεπτη σατιρική εκπομπή...
καλή χρονια...
a... και ο καζαντζάκης ήταν μασόνος...
χαλαρώστε ...
καλή χρονια...

Ανώνυμος είπε...

"8:01 πμ".." Εγώ τουλάχιστον σάν θαυμαστής της ακεραιότητας του συγκεκριμένου δικαστή που μου θυμίζει τίμιους δικαστές παλιών εποχών "


xxaxaxaxaxaxaxaxaa

vazo stoixima oti eisai karavamenos afisokolitis pasokos..giati mono tote tha thavmazes enan dikastiko pou
a. san ipeythinos tis arxis vromikou xrimatos den evale kanenan megalo mesa..
b. san ipeythinos promithion sto aminis, ipirxe to nonpaper apo ton germano presvi pou zitouse epitaxinsi ton simfonion me tin ellada gia na prolavoun na min figei apo to ipourgeio..

kai nai, ontos mou thimizei dikastes palion epoxon..epoxon atimorisias kai mizas pasok...

Ανώνυμος είπε...

Έχετε καμιά τρανταχτή απόδειξη οτι συνεργάζεται με τον Καρχιμάκη ή είναι διανοητικό εφεύρημα δικό σας, δηλαδή των Καραμανλόσκυλων?
Στην εισήγηση του θέματος είδα να το αναφέρετε υπο μορφή αερολογίας χωρίς να το τεκμηριώνετε με κανένα στοιχείο.

Ανώνυμος είπε...

2:26,
Το έγραψαν πολλές εφημερίδες πριν από 6 μέρες (Σαββατοκύριακο) και δεν διαψεύστηκε.
Ούτε από το Πασόκ, ούτε από τον "αδέκαστο", μη χέσω, απατεώνας!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι το άτομο είναι όπου πάει το συμφέρον του. Σιγά μην τον κάνουμε και άγιο και τίμιο και αδιάφθορο. Σε λίγο οι πασόκοι θα κόβουν φλέβες για τον Ζορμπά. Άρα ποτέ των ποτών δεν ήταν αδιάφθορος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζορμπάς από την αρχή ήταν πράκτορας του Καρχιμάκη κοντά στον Καραμανλή.
Ήταν ένας από τους ρουφιάνους που έδιναν από την αρχή της πρωθυπουργίας Καραμανλή στοιχεία χτον Καρχιμάκη.
Μιλάμε για τους περίφημους φακέλους που έφταναν στο γραφείο τεκμηρίωσης και οι υπάλληλοι του Καρχιμάκη δεν προλάβαιναν να ΤΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ.
Τον πήραν όμως είδηση και το γύρισε Πασόκ. Μην σας παραξενεύει η τελευταία αυτή συνεργσία. Πάντα συνεργάζονταν με τον Καρχιμάκη.
Έτσι μετατράπηκε σε αδέκαστος από τα ΜΜΕ του Πασόκ. Μην εκπλήσεσθε.

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε και το νέο γκάλοπ:
ΠΑΣΟΚ: 50%
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: -50%

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 100 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!
Α... ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ!!! ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ, ΑΛΛΆ ΤΑ... ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ!!!