Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

ΜΜΕ: Το ατσάλινο χέρι του εφιάλτη

Το ατσάλινο χέρι που κατευθύνει τον αποτροπιασμό των φασιστικών ψυχώσεων είναι τα ΜΜΕ.

Ζούμε τον φρενοβλαβή παραλογισμό και την κτηνωδία των πλανητικών και διεθνών «νταβάδων». Από τους γιγάντιους προπαγανδιστικούς διαύλους του καθεστώτος προτρέπουν και κατευθύνουν τα μικρά παιδιά σε αυτό το φαύλο κύκλο των ψυχωτικών αποφορτίσεων.

Αυτοί οι άθλιοι μηχανισμοί του καθεστώτος αφού έχουν δηλητηριάσει τη νεολαία με όλα τα υποπροϊόντα της παρακμής που παράγουν και εμπορεύονται, αφού τη δολοφονούν, καθημερινά, ανελέητα, έρχονται τώρα να «ξύσουν» τα ζωώδη ένστικτα τμήματος της τσακισμένης και ακρωτηριασμένης αυτής νεολαίας, και να τα κατευθύνουν στις καταστροφές και στο τυφλό μίσος.

Οι «νταβάδες» και όλα τα ιδεολογικά, πολιτικά και δημοσιογραφικά τους φερέφωνα εγκωμιάζουν το απολιτικό και άναρχο χάος, ανάγουν τη ζούγκλα τού «όλοι εναντίον όλων» σε «αγωνιστική» αρετή, τις καταστροφές, τις φωτιές, το πλιάτσικο και τους κουκουλοφόρους, σε «ανατρεπτική στάση»!!!

Αυτός είναι ο νεοταξικός εφιάλτης, η στρατηγική των πολυεθνικών: Η διάλυση των πάντων: εθνών, θεσμών, ιστορικών κατακτήσεων, κοινωνικών σχέσεων και ανθρώπων, κάθε πολιτικού και πολιτισμικού ιστού. Θέλουν να μετατρέψουν τους λαούς σε αγέλη χωρίς ιστορική υπόσταση, χωρίς ταυτότητα και σκέψη, χωρίς αξίες και αρμούς συνοχής.

Το χαλύβδινο χέρι που κατευθύνει αυτή την ολοκληρωτική κατεδάφιση είναι τα ΜΜΕ: η σύγχρονη αυτή δικτατορία των ισχυρών κέντρων εξουσίας, ωμή και αποκρουστικά αυθάδης.

Και τα «τάγματα» αυτού του ανατριχιαστικού φασισμού του γκανγκστερικού, πολυεθνικού κεφαλαίου, είναι τα ιδεολογικά φερέφωνα της πονηρής προοδευτικότητας και οι «αριστεροί» νέο-γενίτσαροι.

Ο παλιός φασισμός των εθνικών κρατών έχει αντικατασταθεί με τον σύγχρονο πλανητικό φασισμό των υπερεθνικών μονοπωλίων: ακόμα πιο θηριώδη και καταστροφικό, διότι είναι ύπουλος και αποκρουστικά πολυπρόσωπος: Το παλιό φαιό χρώμα έχει αντικατασταθεί με το ροζ, το μαύρο και πολλές άλλες αποχρώσεις «αναρχοσοσιαλιστικές».

Οι πρακτικές, βεβαίως παραμένουν οι ίδιες.
Και ο σημερινός ροζέ, οργανώνει τα απολιτικά τμήματα της κλονισμένης και εξοντωμένης από το σύστημα νεολαίας, της ριγμένης στα έσχατα όρια της πνευματικής και ψυχικής εξαθλίωσης. Αυτή τη νεολαία την κατευθύνει μέσα στα σκοταδιστικά της αδιέξοδα και την εκπαιδεύει στην καταστροφή, στο παιχνίδι με τα όπλα, στους εμπρησμούς, στην τυφλή βία και τρομοκρατία εναντίον της κοινωνίας, της πολιτικής, των ιδεών, των θεσμών και εναντίον κάθε ανθρώπινης αξίας.

Αν παρατηρήσει κανείς νηφάλια τις αγελαίες ψυχώσεις αυτών των ημερών (τις είπαν οι έμμισθοι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί υπάλληλοι «κοινωνική εξέγερση» και μάλιστα οι πολιτικοί προβοκάτορες (ΣΥΡΙΖΑ) παρομοίωσαν τα γεγονότα με τα ιστορικά κινήματα, ακόμα ανώτερα και από την επανάσταση του 1821!!!), αν τα παρατηρήσει κανείς όλα αυτά θα βρεθεί μπροστά στον εξής παραλογισμό: Η εξουσία του κεφαλαίου και όλα τα όργανά της αποτελούσαν τους κήρυκες και τους «ηγέτες» αυτής της «λαϊκής εξέγερσης»!!!

Ακριβώς, γιατί δεν ήταν ΚΑΜΙΑ «λαϊκή εξέγερση» εναντίον του καθεστώτος, αλλά μια «εξέγερση» του καθεστώτος εναντίον της κοινωνίας, του λαού και των αυθεντικών κινημάτων που κυοφορούνται. Μια «εξέγερση» των «νταβάδων» και των υπαλλήλων τους για τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, τη μετατροπή της σε ζούγκλα, συνακόλουθα την ισχυροποίηση της μακάβριας δικτατορίας του πλανητικού κράτους και του «νταβατζίδικου» παρακράτους.

Τον τόνο της «καθοδήγησης» τον δίνουν οι πιο καλοδουλεμένες μήτρες της «νταβατζίδικης» καμαρίλας: Το Λαμπρακιστάν και η «Ελευθεροτυπία».
Τα πρωτοσέλιδα αυτών των Εφημερίδων είναι αποκαλυπτικά. Το ίδιο αποκαλυπτική είναι η πρακτική των εστιών του Σόρος: «Ιός» και «indymedia».
Ενδεικτικά μόνο αναφέρω το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ε»

«Μάθημα 1ο
Εφοδος στα Τμήματα
Ο λόγος τώρα στους μαθητές. Αφήνουν τα σχολεία και φτιάχνουν «πρόγραμμα αντίδρασης» ώς τα Χριστούγεννα. Πετροπόλεμος σε αστυνομικά τμήματα και αποκλεισμοί δρόμων, διαδηλώσεις κάθε εβδομάδα. Σε συντονισμό και οι φοιτητές, που καταλαμβάνουν σχολές σε ΑΕΙ της Αθήνας και της περιφέρειας».

Μόνο οι αθεράπευτα τυφλοί, ίσως, να μη μπορούν να διακρίνουν ότι η εφημερίδα δεν χειροκροτεί απλώς τη «νέα γραμμή» ( εκτονωτικές, τυφλές και πολιτικά ανέξοδες επιθέσεις-προκλήσεις κατά των αστυνομικών τμημάτων), αλλά δίνει ΓΡΑΜΜΗ για τέτοιες επιθέσεις!!!
Αυτοί είναι οι χαλύβδινοι «στρατηγοί» που καθοδηγούν και κατευθύνουν, ποικιλοτρόπως, το «κίνημα» των κουκουλοφόρων.
Οι «αρχηγοί» της «επανάστασης» των νέων!!!

2 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

http://macedonia-greece.blogspot.com

Τα Indymedia του Soros oργάνωσαν τον
εξευτελισμό της Ελλάδας παγκοσμίως

Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Σε χρόνο μηδέν η Σάρα και η Μάρα του παγκόσμιου δικτύου των Indymedia έτρεξε να σκίσει Ελληνικές Σημαίες και με ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ να τραβήξει την διεθνή προσοχή των ΜΜΕ στον θάνατο ενός νεαρού στην Ελλάδα. Όλα τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΜΕ...εμφάνισαν μία Ελλάδα με ασταθές πολίτευμα, ένα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ κράτος που εκτελεί ανήλικα ενώ όλος ο Ελληνισμός κατέβηκε στους δρόμους για να προκαλέσει την πτώση της Ιμπεριαλιστικής Κυβέρνησης του Κωστάκη και της Νατάσας Καραμανλή.
Την ίδια μέρα...όλο το φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό από τις διαδηλώσεις σε ξένες χώρες ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στην ιστοσελίδα απ'όπου έφυγε η εντολή για τη δημιουργία χάους, δηλαδή στο Ελληνικό Indymedia.Εκεί οργανώθηκε,ταξινομήθηκε και διατίθεται στους ενδιαφερόμενους για να κατανοήσουν τις δυνατότητες της καταστρεπτικής μηχανής που στήθηκε μέσω του Indymedia.
Παρόλα αυτά...ΚΑΝΕΝΑ ELLHNIKO ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ δεν αναφέρθηκε στα Indymedia του George Soros και ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφέρθηκε αυτή η λέξη προσπαθώντας να πείσουν τους Έλληνες...ότι επρόκειτο για μία κοινωνική έκρηξη που την προκάλεσε η ανεργία, τα προβλήματα στην παιδεία και το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ κράτος. Κουραφέξαλα δηλαδή...που στοχεύουν στην πτώση του Καραμανλή ... που ΔΕΝ γουστάρουν πλέον οι ΗΠΑ.
Ο παγκόσμια πρόβα-τζενεράλε δημιουργίας τρομοκρατικού κλίματος μέσω SMS και email...ήταν απόλυτα επιτυχής και οι αναρχοπίθηκοι των Indymedia είναι πλέον ανά πάσα στιγμή έτοιμοι , έμπειροι κι οπλισμένοι με τόλμη, σιγουριά και μολότωφ για να προκαλέσουν το χάος με το που θα δοθεί το σύνθημα.
Φυσικά το σύνθημα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ για

το 1.000.000 νεκρών της Γιουγκοσλαβίας ,

το 1.000.000 νεκρών του ΙΡΑΚ,

τους 1500 άμαχους νεκρούς της Οσετίας,

για την σφαγή στη Ρουάντα

ή για τα βασανιστήρια του Γκουντάναμο.

ΚΑΜΙΑ απ' όλες αυτές τις ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ του ΝΑΤΟ δεν σκότισε τους πιθήκους των Indymedia.

Αντιθέτως αρκούσε ένας μόνος τυχαίος θάνατος στα Εξάρχεια της Αθήνας για να προκαλέσουν 50.000.000 ευρώ ζημιές...ΟΧΙ στην ΕΚΑΛΗ...αλλά στην Πατησίων . Οχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά στα Δημόσια Πανεπιστήμια των φτωχών. Όχι στις PORSCHE αλλά στα PUNTO.

Σε μία εποχή γενικευμένης κρίσης κι ανεργίας το ΕΛΛΗΝΙΚΟ INDYMEDIA δεχόμενο εντολές από τα γνωστά κέντρα...κατάφερε σε μία νύχτα να στείλει στην ανεργία 2.500 εργαζόμενους και να δημιουργήσει μία ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΙΚΟΝΑ χάους κι αναρχίας στην Ελλάδα που στοχεύει στην δραματική μείωση του τουρισμού αλλά και στην απόσυρση ξένων κεφαλαίων από το Χρηματιστήριο.

Με αυτόν τον τρόπο η Ελληνική κυβέρνηση θα ξανασκεφτεί πολύ σοβαρά τη συνεργασία της με τον Πούτιν και θα σταματήσει να χαλάει τα σχέδια των ΗΠΑ για τη "Μακεδονία". Κι όλα αυτά τα "υπέροχα" αποτελέσματα... τα οφείλουμε ...σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ... που κάνουν χρήση του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ασύλου που ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΑ και ΜΕ ΧΑΡΑ τους παρέχει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πανεπιστημιακή κοινότητα. Μέγας χορηγός ο George Soros που χρηματοδοτεί διεθνώς ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Για τον κεντρικό συντονισμό των Indymedia και την λεπτομερή παροχή πληροφοριών που αφορούν ΟΛΕΣ τις καταστροφές ανά τον πλανήτη... ακόμα και οι Αμερικάνικες εφημερίδες παραπέμπουν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Athens-Indymedia.
Εκεί υπάρχουν οι οδηγίες για την πραγματοποίηση επιθέσεων αλλά και όλο το αποδεικτικό υλικό της "σπουδαίας" και "δημιουργικής" δράσης του βασιλείου της ΒΙΑΣ των ΗΛΙΘΙΩΝ. Φυσικά το Indymedia φιλοξενείται στους server του Πολυτεχνείου το οποίο οι Πρυτανικές Αρχές ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ να το βλέπουν να καίγεται προκειμένου να ξανατσεπώσουν ΜΙΖΕΣ για τον καινουργιό εξοπλισμό που αγοράζεται σε ετήσια βάση πλέον.

-

ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΤΩΝ INDYMEDIA ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΝΕΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.
ΓΙΑ ΤΟ 1.000.000 ΝΕΚΡΩΝ στην ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ,
ΓΙΑ ΤΟ 1.000.000 ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ,
ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ του ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ,
ΓΙΑ ΤΗ σφαγή 1500 αμάχων στην ΟΣΕΤΙΑ,
ΓΙΑ ΤΗ αμερικανικής σχεδίασης στημένη σφαγή της Βομβάης
ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ , ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!
Ο θείος Soros πληρώνει τα INDYMEDIA για computer, σπρέϊ και μολότωφ.
Τους πληρώνει για να εκτελούν εντολές κι ΟΧΙ για να σκέφτονται.
Είναι αρκετά ηλίθιοι ώστε να ΜΗΝ καταλαβαίνουν για ποιον λόγο ο "αριστεριστής" και "φιλάνθρωπος" George Soros χρηματοδοτεί τα αναρχικά αριστερά Indymedia με το ίδιο πάθος που χρηματοδοτεί την ακροδεξιά κυβέρνηση της FYROM που προστατεύει ο συνέταιρός του στην πολεμική βιομηχανία που λέγεται George Bush.

Ανώνυμος είπε...

Προχθές (11-12-08) έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και‘‘καταδρομών’’ που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ‘‘άτομα’’ που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ‘‘πολιτική παρέμβαση’’. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".