Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

το πρόβλημα των "σωτήρων" μας δεν είναι το έγκλημα αλλά η Κυβέρνηση!!!

Τα παπαγαλάκια του συστήματος Πασόκ-Εργολάβων δεν έχουν πρόβλημα με τη βία που εκφράζουν αστυνομικά όργανα που έχασαν την ψυχραιμία τους και την χαοτική βία στη βία που γεννά ο αναρχοαυτόνομος χώρος, αλλά με τον Καραμανλή αυτοπροσώπως! "Καλό" είναι ό,τι βλάπτει τον Καραμανλή. Τέτοια τύφλα!
Το πρόβλημά τους είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που ..... κινεί τα νήματα και των αστυνόμων(σάμπως είναι ρομποτάκια οι άνθρωποι) αλλά και των αναρχικών(άλλα ρομποτάκια και αυτοί!). Έχασαν την ψυχραιμία τους όπως ακριβώς ο μπάτσος προχθές και σταυρώνουν ξανά και ξανά έναν 15χρονο αποκλειστικά και μόνο για μικροκομματικά κέρδη. Βουτούν τα χέρια τους στο αίμα ενός αθώου και βάφουν με αυτό συνειδήσεις και πρόσωπα στηριζόμενοι μόνο στις προσωπικές τους αντιπάθειες και στην βαρβαρότητα της ψυχής τους. Το χειρότερο είναι ότι όσοι έχουν χρήσει τους εαυτούς τους "σωτήρες μας"(μη σώσουν) στα ΜΜΕ και στην μπλογκόσφαιρα, αυτοί πρωταγωνιστούν σε αυτό το έγκλημα καπηλείας και εκμετάλλευσης ενός νεκρού. Αυτοί βουτούν τα χέρια τους πιο βαθιά στα σωθικά του αθώου και είναι απολύτως ικανοποιημένοι με την πράξη τους και την καθολικά καταδικαστέα πράξη του μπάτσου!
Είναι απολύτως ευχαριστημένοι με το ίδιο το έγκλημα που τους δίνει την ευκαιρία για άλλη μια φορά να κάμουν επίδειξη στην πασαρέλα μιας πρωτόγονης κοινωνίας που δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτσμό μας και τα ήθη μας.....
Είναι απολύτως ικανοποιημένοι με το ίδιο το έγκλημα που τους δίνει την ευκαιρία να αυτοϊκανοποιούνται μπροστά σε κάμερες και οθόνες επειδή το έγκλημα "έχει κεντρικό σχεδιασμό και εγκέφαλο τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας".
Σε λίγο οι δήθεν ηγέτες της "αντίστασης" κατά του Καραμανλή, αφού πρώτα θα έχουν εκσπερματώσει όλο το μίσος τους κατά της συνταγματικής νομιμότητας, θα ζητούν εκτέλεση του Πρωθυπουργού δίπλα στον μπάτσο που αφαίρεσε μια ζωή χωρίς κανένα λόγο. Το αβγό του φιδιού επωάζεται στη σκέψη των "σωτήρων" μας και στην επιπολαιότητα της κατάλυσης των νόμων! Ένας φόνος αποδεικνύει πόσο υποκριτές και πόσο επικίνδυνοι είναι όλοι οι "σωτήρες" μας!
Έτσι κι αλλιώς ποτέ αυτοί "που παλεύουν για το καλό τους(μας)", δεν υπηρέτησαν την αλήθεια και την αντικειμενικότητα, αφού τους έχει κερδίσει η σκοτεινή πλευρά της απληστίας των εργολάβων και των χυδαίων υπερασπιστών μεγάλων συμφερόντων! Ο χώρος αυτών των συμφερόντων είναι σκοτεινός, μυρίζει μούχλα και παίζει με τη νομιμότητα και την ομαλότητα όταν πιέζονται τα κέρδη τους. Κυρίως φοβάται τους αθώους, νεκρούς και ζωντανούς, γι' αυτό και τους εκμεταλλεύεται......

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο οργισμένη είναι η αντίδρασή σου φίλε, άλλο τόσο σωστή και βαθιά. Έτσι ακριβώς είναι. Κανείς δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για το παιδί, για την οικογένεια, για τη Δημοκρατία, για τη φθορά των θεσμών (μέσα από τους πυροβολισμούς αυτού του ανίκανου κι επικίνδυνου φρουρού - καουμπόυ).

Ανώνυμος είπε...

Aν η κυβέρνηση Καραμανλή σταματήσει τις προσπάθειες της να τον προστατέψει και τον τιμωρήσει όπως κάθε στυγνό δολοφόνο θα ζητήσουμε μια σεμνή και ταπεινή συγνώμη.
Αλλά δέν το βλέπω ήδη δέν ξέρουμε άν και έχουν περάσει δύο μέρες ούτε το επώνυμο του.

Ανώνυμος είπε...

Οι Μακεδόνες και οι Κύπριοι καλά θα κάνουν να αρχίσουν να ανησυχούν.

Το αμερικανικό σχέδιο για το Γοωργάκη μπαίνει στην τελική φάση υλοποίησής του.