Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ο Αλαφούζος στο στόχαστρο Κουρή.....

Είναι να μην ξεκινήσει ο Κουρής. Συνηθισμένος από τα παλιά επιτίθεται στον Αλαφούζο χωρίς περιστροφές. Αυτός εξάλλου ξεσκέπασε τις απάτες του υπόδικου Κοντομηνά. Ο πόλεμος των media μαίνεται και όποιον πάρει ο χάρος. Τα "μεγάλα" συμφέροντα ξεσκίζονται για τα κρατικά πακέτα. Έτσι έμαθαν επί Πασόκ. Όποιος μπαίνει εμπόδιο κατατάσσεται σε γραφικούς και απατεώνες ..... νόμιμους μεν, ανήθικους δε. Μας κοροϊδεύουν οι βαρώνοι της διαπλοκής. Οι κρατικοδίαιτοι! Που χρήζουν εαυτούς "έντιμους", κρύβουν κάτω απ' τα χαλιά των Αλαφούζων τις απάτες τους και ξεσκίζουν τις οικονομικές δραστηριότητες αναταγωνιστών τους, που δεν διαθέτουν κανάλια ή "πατσαβούρες" για να εκφράσουν έστω την άποψή τους. Στο "έντιμο" καθεστώς των καναλιών, οι δήθεν κατηγορούμενοι δεν διακαιούνται να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Αποφασίζουν οι επίσης "έντιμοι" δημοσιογράφοι γιουσουφάκια, για όλα.....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-
Η τελευταία προσπάθεια των αμερικανών να ΔΙΩΞΟΥΝ τον Καραμανλή και να εγκαταστήσουν κυβέρνηση μαριονέτα με το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα.

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ!

Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.