Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

καμπάνες στο BBC για σκάνδαλα διαφθοράς και απάτης! Τ’ ακούτε γυρολόγοι του κόσμου;

Δεν το είπε κανένα κανάλι!
Η Ofcom (Αγγλική εταιρεία δεοντολογίας) επέβαλε πρόστιμο 95.000 € στο BBC διότι αποδείχτηκε ότι έστηνε παιχνίδια ερωτήσεων on air με μαγνητοσκοπημένες απαντήσεις και χιλιάδες ακροατές ή τηλεθεατές που πράγματι έπαιρναν τηλέφωνο, απλώς ανέμεναν στο ακουστικό τους και πλήρωναν μονάδες, τη στιγμή που κανένας δεν επρόκειτο να «τους ακούσει» από τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά παιχνίδια, τυχερά και γνώσεων!!!! Ωραίο κόλπο!!!!
Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο έχουν επιβληθεί στο BBC πρόστιμα άνω των 500.000€ για διάφορα σκάνδαλα διαφθοράς και απάτης!!!!
Τ’ ακούτε όλοι εσείς οι οπαδοί της είδησης που κάνει το «γύρο του κόσμου» που ξαφνικά νομίζετε ότι δεν αμφισβητείται η αξιοπιστία των μέσων που αναμασάτε σαν κατσίκες και ξαφνικά θεωρείται τέρατα αξιοπιστίας και μαμούθ εγκυρότητας, ΜΜΕ που στην χώρα τους και αμφισβητούνται και κρίνονται έντονα; Πάψτε πια να θεωρείται ιερά τέρατα τα ΜΜΕ!!!!
Αρπάτε την !!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως φταίει ο Γιωργάκης που έδωσε βαρυσήμαντη και ασήκωτης αξίας συνέντευξη και σου λένε ότι δεν μπορεί θα πρέπει να τους χρημάτισε τους Εγγλέζους για να κάθονται να τον ακούν έστω και για 1 λεπτό ! Αυτόν και η mother του τον σιχάθηκε να μη μπορεί να ρίξει μια Κυβέρνηση και να γίνει prime minister. Γιωργάκη, οσονούπω έρχεται ο Βενιζέλος!!!!

Blogomadre