Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

να παραιτηθούν 4 υπουργοί και 7 υφυπουργοί για την "κατάληψη" στο ραδιομέγαρο!!!

Μερικά παιδιά μπούκαραν σήμερα στο κρατικό κανάλι και διέκοψαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Όλα τα κέντρα παραπληροφόρησης στην Ελλάδα θεώρησαν την πράξη αυτή ως αδυναμία της Κυβέρνησης και σχεδόν ζήτησαν να φύγουμε όλοι από την χώρα και να κάτσουν μόνοι τους να κυβερνούν. Τέτοια ασυδοσία και αυθάδεια σκέψης για μια τόσο γελοία κίνηση! Θα ήταν ίσως όμορφο και σωστό να ανοίξει επιτόπου μια συζήτηση με τους «καταληψίες» για το τι ακριβώς ζητάνε και τι ακριβώς θέλουν. Να ανοίξει ένας διάλογος για να ξεδιπλώσουν τις απόψεις τους. Γιατί όχι; Και όχι να θεωρείται έγκλημα μια χαζοχαρούμενη ίσως «κατάληψη» και ως εκ τούτου πρέπει να παραιτηθούν 4 υπουργοί και 7 υφυπουργοί! Έλεος! Ή έχουμε λωλαθεί τελείως ή κάποιοι στο Πασόκ έχουν χάσει τελείως την ψυχραιμία τους!

Βέβαια θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε γιατί δεν πήγαν σε ένα ιδιωτικό κανάλι. Φαίνεται πολύ περίεργη η πρόσφατη συμμαχία ιδιωτικών καναλιών και «κουκουλοφόρων», που ξέραμε ότι φώναζαν:«Αλήτες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι». Γιατί προτίμησαν το κρατικό; Μήπως λόγω ημερών είναι πιο χαλαρό και δεν μπορούν να καλέσουν αστυνομία να επιβάλλει την τάξη; Τέτοιες ερωτήσεις παραπέμπουν εύκολα σε προβοκάτσια. Μήπως κάποιος έβαλε τα «παιδάκια» να κάμουν happening κατάληψης στο ραδιομέγαρο, για να κάμει το γύρο του κόσμου ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για «διάλυση του ελληνικού κράτους»; Γιατί απ’ ό,τι ακούγεται τα «παιδάκια» είχαν καθοδήγηση και διευκολύνσεις από μέσα!!! Αν όμως χτύπαγαν ένα ιδιωτικό κανάλι και απαιτούσαν διακοπή του προγράμματός του για να ακουστούν οι θέσεις τους, ίσως γίνονταν περισσότερο πιστευτοί και χτύπαγαν την καρδιά του συστήματος διαπλοκής και διαφθοράς στην Ελλάδα…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιά προπαγάνδα και ποιά συμμαχία ανφέρεσαι exastal; Και γιατί να μη μπορούν να καλέσουν την αστυνομία; Αν είναι δυνατόν... Tα μεγάλα ιδιωτκά κανάλια απλά κράνε κάποια στοιχεώδη προσχήματα. Από την άλλη, ο flash κρατικός είναι που έγινε στόχος καταληψιών; Ή το τοπικό κανάλι της Πάτρας; Η στάση που κρατάει h NET για την επικαιρότητα είναι άκρως προκλητική και εριστική, θυμίζει άλλες εποχές, γενικά προκαλεί τη μοίρα της και καλώς συνέβη ό,τι συνέβη.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Για τις τελευταίες εξελίξεις έγραψα κι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Ρέ γελοίοι, ρέ τιποτένιοι και με τα νήπια ακόμα φτάσατε στο σημείο να τα βάζετε απο εσάς θα έπρεπε πρώτα να ζητήσουν την άδεια άν θα πάνε να ενοχλήσουν τον κρατικό σταθμό ή κάποιον ιδιωτικό.
Αυτά έχουν περισσότερο νιονιό απο αυτό που νομίζετε, περισσότερο και απο το δικό σας γι'αυτό χάλασαν την μανέστρα στο βόδι. Εσάς που τα προτρέπετε θρασύτατα να πάνε να κάνουν μπάχαλο τις εγκαταστάσεις του Κοντομηνά σας γράψανε κανονικά.