Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΟΙ 140 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Τότε βέβαια τα ΠΑΣΟΚάκια που διαφεντεύουν τα ΜΜΕ & Διαπλοκής ήταν στη μάσα. Τα επεισόδια του 1995 με αυτά που γίνονται αυτό το Δεκέμβρη, μοιάζουν σε πολλά και διαφέρουν επίσης σε πολλά.

Το 1995 τα επεισόδια έγιναν στον καθιερωμένο εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, ενώ σήμερα ξεκίνησαν από τον θάνατο του Αλέξανδρου. Οι ομοιότητες είναι ότι και τότε συμμετείχαν πάρα μα πάρα πολλοί ανήλικοι. Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο, που είναι από το δελτίο ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ, κατά την εκκένωση του Πολυτεχνείου-με Πρύτανη τον "δημοκράτη" Μαρκάτο, που μόνο στα...4 δεν κάθισε στον υπουργό Δημ. Τάξης, τον περιβόητο Σήφη Βαληράκη, χρειάστηκαν 20 ΚΛΟΎΒΕΣ των ΜΑΤ για να μεταφέρουν τους 472 ανθρώπους που βρέθηκαν μέσα στο Πολυτεχνείο, και που από αυτούς, οι 140 ήταν ανήλικοι.

Βέβαια, το 1995 ο Τσίπρας ήταν ακόμη 20 ετών, τα ΜΜΕ ήταν μπουκωμένα από τη μάσα, ο Λαζόπουλος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου ως κολλητός της Μιμής, αντιπολίτευση ήταν ο...Έβερτ, οπότε ποιος να μιλήσει για εξέγερση των νέων "που δεν τους ακούμε κι έχουν να μας πουν πολλά" κι άλλα τέτοια;

Τα υπόλοιπα, δείτε τα στο παρακάτω βίντεο

Στο δεύτερο βίντεο απολαύστε τον τότε υπουργό Δημ. Τάξης, Σήφη Βαλυράκη, να εξηγεί πως για 1η φορά επί "δημοκρατίας" ήρθε το πανεπιστημιακό άσυλο στο Πολυτεχνείο, και πως ουσιαστικά αγνόησε ακόμη και τη Σύγκλητο, για να επέμβει.


Αυτά αφιερωμένα κυρίως στα 18χρονα και 20χρονα ΠΑΣΟΚακια των Πανεπιστημίων που νομίζουν ότι στη χώρα υπάρχει Χούντα και η Δεξιά είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει.

Αγοράστε και κάνα καθρέφτη, αγόρια!
αναδημοσίευση από το "δεξί εξτρέμ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: