Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

κατέβηκε από το site του Πασόκ «πρωτοποριακή» συνέντευξη του Παπανδρέου

Η «πρωτοποριακή» συνέντευξη που είχε δώσει ο πρόεδρος του Πασόκ στον Flash τον Ιούλιο του 1999 μας τελείωσε. Οι «εγκέφαλοι» που διακανονίζουν τα «new deals» την ξεκρέμασαν.
Οι επιτελάρχες του κινήματος ντρέπονται για το παρελθόν της προεδράρας και προσπαθούν να «βελτιώσουν» και αναβαθμίσουν το αρχηγικό του image. Οι «πρωτοποριακές» απόψεις του παρελθόντος αποτελούν βαρίδια για την κυβερνητική προοπτική του «κινήματος». Η οσμή της εξουσίας τους έχει ήδη τρελάνει και ο ανταγωνισμός και η σύγκρουση των συμβούλων είναι τόσο μεγάλη που εμείς απλώς βλέπουμε Βαλλιανάτους να παίρνουν τον πούλο και βίντεο να εξαφανίζονται ως δια μαγείας! Το «αίμα» και η λάσπη ρέουν άφθονα στην αυλή της προεδράρας!
Στη συνέντευξη αυτή ο πρόεδρος αναγνώριζε τους Σκοπιανούς ως «Μακεδονική μειονότητα» και υποστήριζε την άνευ όρων και πλήρη ένταξη των Σκοπίων στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ.
Οι καρεκλοκένταυροι και οι εργατοπατέρες του προέδρου «μυρίστηκαν» εξουσία και ξεκρεμάνε ότι τους εμποδίζει στο δρόμο προς τις καρέκλες και τη μάσα του παρελθόντος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

gia na min xehasoume kai ti eipe, prin "aposirthei" kai apo to net genika...

http://www.hri.org/MFA/gpap/july99/synFlash29799.html