Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Τελικά παρέα σκληροπυρηνικών πασόκων ήταν και είναι το press-gr;

Εντύπωση προκαλεί η χυδαιότητα που αναβλύζει από τα δήθεν ανεξάρτητα, ανώνυμα και "αντικειμενικά" άρθρα και σχόλια στο press-gr. Είναι απολύτως μονοκομματικά (για τη στάχτη στα μάτια ανεβάζουν και κανένα λαοσίτικο ή τσίπρικο ποστίδιο), υποστηρίζουν με βλοσυρό πάθος την πολιτική πασόκ, λογοκρίνουν όποια άποψη δεν είναι σύμφωνη με τις αντιλήψεις τους και έχουν μετατραπεί σε παρέα πράσινου καφενείου της δεκαετίας του 80, όπου μια αντίθετη άποψη ήταν εξορισμένη στο περίφημο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Το ίδιο ισχύει και στο press. Το κακό είναι ότι μέσω αυτού σπιλώνονται άτομα που δεν υποκύπτουν στο «σύστημα πασόκ» ή τουλάχιστον δεν είναι απόλυτα προσαρμοσμένοι. (προσέξτε το σχόλιο στην παραπάνω φωτό και λάβετε υπόψιν σας ότι τέτοιου είδους μηνύσιμα σχόλια πρωταγωνιστούν καθημερινά με την διακριτική άδεια των διαχειριστών του blog αφού τα σχόλια υπόκεινται σε moderation)

Υπήρχε πάντα μια υποψία διασύνδεσης ή συνεργασίας με Καρχιμάκη μεριά ή με σκληροπυρηνικής αντίληψης εθελοντές του διαδικτύου!



Τελευταία ακούστηκε και το όνομα του Μάκη Γιομπαζολιά, συνδυάστηκε μάλιστα με την είσοδο του Σπύρου Χατζάρα στην αρθρογραφία του blog (όλα τα καλά παιδιά του πράσινου και ένδοξου παρελθόντος). [δέστε: tanoumeratoupressgr-blog]. Παλαιότερα ο Μάκης παρουσίαζε στην ΕΡΤ την εκπομπή «με ανοιχτά χαρτιά» και σήμερα διευθύνει τον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA channel (είπατε τίποτα;):έτσι λοιπόν, μαζεύεται η παρέα των «αποκαλυπτικών»-παπαγιάννηδων και μελανο-χίων!!! Η παρέα για "γερά στομάχια"!!!!!
Έτσι εξηγούνται πολλά!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ exastal.Διάβασα το ενδιαφέρον και κατατοπιστικό άρθρο σου και θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στην αναφορά σου στο tanoumeratoupressgr.Αυτό που γράφει το press.gr πάνω απο τα comments μάλλον φαίνεται να μυρίζει πρακτοριλίκι και φακέλλωμα πρός πάσαν χρήσην...και οποτε απαιτηθεί...
Εσύ σαν διαχειριστής του blog ξέρεις πολύ καλά οτι το 'Ανώνυμος' δεν ειναι σε αρκετές περιπτώσεις και τόσο ασφαλές.Ολοι αυτοί λοιπόν οι ανεγκέφαλοι και αγράμματοι που ξερνάνε οτι τους κατέβει στο κεφάλι,αυτόματα γίνονται θύματα του Γιομπαζιολιά ,πως τον λένε,του Καψαμπέλη κλπ.Ειναι δεδομένο οτι αυτά τα σκουπίδια πιστεύοντας στο 'Ανώνυμος' δεν παίρνουν τουλάχιστον ουτε ενα μέτρο ακόμη και πασίγνωστο πχ hide......ass(ξέρεις για πιο site μιλάω).Εδώ όμως ειναι το 'ζουμί' των ισχυρισμών μου για στημένη παγίδα.Αν μπείς μέσω hide πχ τα σχόλια βγάζουν error code!!!Για τους ανεγκέφαλους πρασινοφρουρούς βέβαια ουδόλως με ενδιαφέρει η κατάληξή τους,αλλά στα γράφω αυτά πρωϊ πρωϊ νευριάζω με τις πράσινες κάμπιες του '80 που ειδαν τις δημοσκοπήσεις ξαφνικά και θυμήθηκαν τα παλιά.Ας το δούν καλά λοιπόν αυτό ολοι,γιατί αυτοί οι ηλίθιοι υβριστές των comments,ειδικά των δύο press(γιατί εχουμε και τον άλλο 'αγωνιστή'Παπατζών αποκαλούμενο)μπορεί το '80 να ήσαν αγέννητοι εμείς όμως ειμαστε ήδη πολύ μεγάλοι για να καταλάβουμε τι εγινε αυτά τα 20 πράσινα χρόνια.Επομένως ορθώς το επισημαίνεις,εσύ και το 'tanoumeratoupressgr'.
Ζητώ συγγνώμη για την κατάχρηση του πολύτιμου χώρου σου.
Θάνος
Βετεράνος Administrator.