Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Νέα τροπή στην εξεταστική: ο Παπακωνσταντίνου είχε δει το dvd του εκβιασμού!

Ο Πάπιστας είχε επισκεφτεί δύο φορές τον εκπρόσωπο του Παπανδρέου, πριν δυο μήνες και τον είχε ενημερώσει για τους εκβιασμούς που δέχονταν και μάλιστα κρατούσε μαζί του και το dvd που απασχολεί αυτές τις μέρες την επικαιρότητα με πρωταγωνιστές τους ψευδομάρτυρες που κουβάλησε στην εξεταστική το Πασόκ!
Ο Παπακωνσταντίνου το κράτησε εφτασφράγιστο μυστικό, δεν το είπε σε κανέναν και πάνω απ’ όλα ούτε είδε, ούτε κράτησε το επίμαχο dvd!
Τώρα όλοι αυτοί οι επιτελάρχες του Πασόκ που καθοδηγούν όλες τις σκευωρίες στη σκανδαλοθηρία περί του Βατοπεδίου, νομίζουν ότι όλοι εμείς τρώμε κουτόχορτο και μασάμε ταραμά σαν κατσίκες!
Φανταστείτε τους να ήταν και στην κυβέρνηση για να καταλάβετε και πάνω απ’ όλα να θυμηθείτε πως το Πασόκ αποσιωπά και συγκαλύπτει εκβιασμούς, απάτες, σκάνδαλα και φιλαράκια ….
Όλα δείχνουν ότι η τρίμηνη σκανδαλοθηρία έχει κεντρικό σχεδιασμό και εγκέφαλους την αυλή της προεδράρας του Πασόκ σε συνεργασία με τους γερμανοτσολιάδες του Κοντομηνά. Όλα τ' άλλα είναι λόγια της πλώρης που τα παίρνει ο άνεμος.... Γιατί ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται! Στο δεύτερο χρόνο αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με τον πρώτο!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το Σκάνδαλο του Βατοπεδίου ήταν σχεδιασμένο από το ΠΑΣΟΚ;

Καταλαβαίνεις πόσο ηλίθιο ακούγεται αυτό που λες;

τσ τσ τσ...

Και από που ως που λες ότι είδε το DVD ο Παπακωνσταντίνου;

Εχετε ξεφύγει όλα τα γαλάζια παπαγαλάκια... :)

Παπουτσάκης είπε...

Γνώριζε τις καταγγελίες Πάπιστα
Τετάρτη, 19.11.08
Γνώριζε τις καταγγελίες Πάπιστα

Αντιδράσεις προκαλεί το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου, είχε υπόψη του την ύπαρξη στοιχείων που αποκαλύφθηκαν προ ημερών με τη δημοσίευση του επίμαχου βίντεο με το διάλογο των Μ. Κουκουβίνου και Μ. Καραμπέρη.

«Ο κ. Πάπιστας είναι εκ Κοζάνης, συνεπώς τον γνωρίζω» είπε σχετικά ο κ. Παπακωνσταντίνου. «Προ περίπου δύο μηνών ζήτησε να με δει, τον δέχθηκα, όπως και όλους τους πολίτες από το νομό Κοζάνης, και μου δήλωσε ότι έχει στοιχεία και οπτικοακουστικό υλικό που αφορούν έναν εκβιασμό που του γίνεται και ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει τίποτα το παράνομο».

«Του είπα πως, αν δεν έχει κάνει τίποτα το παράνομο, δεν έχει να φοβηθεί κάτι και πως, αν έχει στοιχεία, πρέπει να τα δώσει στους αρμοδίους και εγώ δεν είμαι αρμόδιος» συνέχισε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε: «Αυτή είναι η ανάμειξή μου, όλα τα άλλα είναι προσπάθεια ψαρέματος σε θολά νερά». Τόνισε δε, ότι δεν έχει δει το επίμαχο βίντεο.

Ερωτηθείς γιατί «όλα αυτά δεν τα είπε νωρίτερα», τόνισε ότι τα ονόματα και η υπόθεση, έτσι όπως του την ανέφερε ο κ. Πάπιστας, δεν αφορούσαν αυτά «τα οποία άκουγα και έβλεπα εκείνες τις μέρες».

«Για την υπόθεση Βατοπαιδίου υπάρχει Δικαιοσύνη και μια Εξεταστική Επιτροπή, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν έχει σχέση με αυτό, όταν αφορά ένα συγκεκριμένο άνθρωπο» προσέθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, διευκρινίζοντας ότι ο κ. Πάπιστας του ανέφερε πως η υπόθεση είχε να κάνει με αγοραπωλησίες οικοπέδων στην Θεσσαλονίκη και πως «υπέθεσε ότι είχε να κάνει με το Βατοπαίδιο».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ακόμη ότι δεν ενημέρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς: «Δεν αξιολόγησα την επίσκεψη ως αναγκαία, για να ενημερώσω οποιοδήποτε για το ζήτημα αυτό».

«Επιβεβαιώνω ότι τον είχα ενημερώσει (τον κ. Παπακωνσταντίνου), σε μεταξύ μας συνάντηση, για τη θέση μου στο θέμα της αγοραπωλησίας των οικοπέδων από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι έχω υποστεί εκβιασμό, ο οποίος επιβεβαιώνεται από σχετικό οπτικοακουστικό υλικό. Ο κ. Παπακωσταντίνου μου είχε υποδείξει να απευθυνθώ στις αρμόδιες αρχές» ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή του και ο κ. Πάπιστας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

(Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας)

Μία χρονική παράθεση των στοιχείων που αφορούν το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
3. Ο Γιωργάκης και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
18. Την προηγούμενη της κατάθεσης στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση.
20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια.
21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που έλεγε ότι ο Καραμανλής ήταν πίσω από το Βατοπέδι).
22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23 (σε ελεύθερη μετάφραση, πασόκ το μεγαλείο σου)

Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου).