Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Bye!-Bye! Tatoulis

Ο Τατούλης δεν μπορούσε να συνεχίσει να παραμένει στη Νέα Δημοκρατία. Ο ίδιος δεν είχε παρεξηγήσει το ρόλο του όπως πολλοί πιστεύουν. Έπαιζε συνειδητά στο παιχνίδι αρνητικών εντυπώσεων που έχει ξεκινήσει η καναλαρχία ώστε να εκβιάσει ή να αποδομήσει την κυβέρνηση Καραμανλή. Αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε αμέσως μετά τις εκλογές του 2007.

Το Μαξίμου έψαχνε καιρό τώρα να βρει το σωστό timing που δεν θα σήμαινε εκδίκηση ή κάτι τέτοιο αλλά θα έστελνε μηνύματα και στην κοινωνία και στα κανάλια αλλά και στα κόμματα που προσφάτως ξανα-θυμήθηκαν το τροπάρι των εκλογών. Το timing το "έδωσε" ο Μπόμπολας!

Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν αδύνατη την αυτοδυναμία. Και η ΝΔ και το Πασόκ ως κόμματα εξουσίας απεύχονται τέτοια σενάρια μια και οδηγούν σε πλήρη έλεγχο της πολιτικής ζωής από εξωθεσμικά κέντρα και σε συνεργασίες με ισχνό και αδύνατο μέλλον! Ο Μητσοτάκης πρόσφατα έκαμε νύξη για την αναγκαιότητα ισχυρής κυβέρνησης ενόψει διετούς παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Ο Καραμανλής με τη σημερινή πολυαναμενόμενη κίνησή του απέδειξε ότι παίζει και με σενάρια πρόωρων εκλογών αλλά και ότι είναι έτοιμος για πόλεμο με τα κέντρα εξουσίας (κρατικοδίαιτους βαρόνους των media και άπληστους τραπεζίτες) που δεν υπολογίζουν τον ελληνικό λαό αλλά μόνο τα κέρδη τους εις βάρος του λαού.

Ο Τατούλης βρίσκονταν και κινούνταν κάτω από τις εντολές των βαρόνων πάνω από έξι μήνες. Δεν μπορεί όλο αυτό το τραμπάκουλο ανευθυνότητας να ήταν απλή εγωκεντρική «αντίθεση» στην καραμανλική κυβέρνηση. Αυτή η στάση είχε και έχει προστάτες με οναμετώπυμο. Πριν μια βδομάδα στον Αυτιά του Κοντομηνά, απλά αρκέστηκε σε μια χαζο-διάλεξη για την φασίζουσα «πολιτική ανευθύνη» και το επικίνδυνο "τεκμήριο πολιτικής ενοχής" (φύγε Ρουσόπουλε ν’ αποδείξεις ότι είσαι αθώος γιατί δεν μπορούμε να είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τα σπίτια σου!!! Θεώρησε τα πάντα δεδικασμένα σύμφωνα με τις επιθυμίες του υπόδικου Κοντομηνά!!!). Το σημερινό μενού στο μπομπολικό «δημοκρατικό» "Έθνος" είχε παραλήρημα κατά του Καραμανλή, της ΝΔ και της Κυβέρνησης. Τα παράκεντρα της εξουσίας παίζουν με τις αντοχές της κυβέρνησης Καραμανλή και εκβιάζουν, εθισμένα από το πασοκικό παρελθόν. Αλλά πίσω από τον μπερντέ υπάρχει και η διέξοδος των εκλογών και ο ανεξέλεγκτος ανταγωνισμός των παρακρατικών οικονομικών κέντρων.

Παρατήρηση:τώρα πλησιάζει χειμώνας και δεν μπορούν να ξανακάψουν την Ελλάδα. Παίξτε στοίχημα για τα τροπάρια που ετοιμάζουν εναντίον του ατίθασου και απρόβλεπτου Καραμανλή. Ο Γιωργάκης, ξεχάστε το. Έχει υποκύψει πλήρως στις διαθέσεις και στα συμφέροντα του πράσινου κυρίως παρακράτους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβα...Ο Μητσοτάκης του Μπόμπολα ή του Κοντομηνα είναι?

Παπουτσάκης είπε...

ο Μητσοτάκης πάει παντού!

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε η μάσκα σου Πέτρο, για το ρευστό του Μπόμπολα τις έβγαζες τις γκρίνιες.
Εάν δεν καταλάβαινες ότι δεν ήσουν καλοδεχούμενος στη ΝΔ ήσουν ΧΑΖΟΣ, εάν το καταλάβαινες αλλά ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΧΑΖΟ ήσουν εκβιαστής.
Και στις δύο περιπτώσεις δεν άξιζες την ψήφο του Αρκά, η πολιτική καριέρα σου είχε προ πολλού τελειώσει.
Ελπίζω πάντως να έκανες καλή μπάζα γιατί ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.