Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

νεοφασιστικές βόμβες βλακείας από τον Τατούλη στον Αυτιά!

Κάθε φορά που πρόκειται να επανεμφανιστεί ο Τατούλης με νέο post ή νέες δηλώσεις, τα ακριβοπληρωμένα σμαραγδένια παπαγαλάκια του «κινήματος», μας προϊδεάζουν για πτώση της Κυβέρνησης! Τόσο χαμηλά έχουν πέσει που περιμένουν να ρίξουν τον Καραμανλή με προκατασκευασμένες δηλώσεις Τατούλη στα προσχεδιασμένα πάνελ του υπόδικου και μεγαλομανή Κοντομηνά, όπου προσφέρει τις υπηρεσίες του ο γραφικός Αυτιάς!
Ποτέ δεν είχα ακούσει τον Τατούλη να μιλά στα κανάλια. Είχα μόνο, διαβάσει μέχρι στιγμής τις απόψεις του, αλλά η τηλεοπτική τους αναμετάδοση γκρέμισε και αποδόμησε την όποια δύναμη αντιπολιτευτικής κριτικής εμπεριέχουν οι «προτάσεις» του! Με έντεχνο αλλά αποτυχημένο τρόπο προσπάθησε ο Αυτιάς να μας τον παρουσιάσει ως προστάτη του ελληνικού λαού, υπερασπιστή των φτωχών, μαχητή της δημοκρατίας και πανίσχυρο εκφραστή της ελευθερίας του λόγου(ευχαριστώ δεν θα πάρω). Το χειρότερο ήταν ότι ο «προσκεκλημένος» αποδέχονταν τις κολακείες με τόσο θεατρινίστικο ξεπεσμό, που νόμιζες ότι πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Όλο το σκηνικό παρέπεμπε σε σκηνοθεσία βήτα διαλογής με έντονη δραματοποίηση από πλευράς «οικοδεσπότη», ο οποίος με εναγώνια «οσφρητική» ξεφτίλα προσπαθούσε να εκμαιεύσει «ηρωικές» δηλώσεις που θα παρέπεμπαν σε «αλλαγή σκηνικού» στην ηγεσία της ΝΔ(μα δεν το οσφραίνεται ο τίμιος Τατούλης; )! Ο πρωταγωνιστής της παράστασης μέσα σε φωνητικά τραβήγματα, που θύμιζαν περισσότερο απογοητευμένο ηθοποιό που απέτυχε στις ορθοφωνικές ασκήσεις τραγωδίας (εδώ ανταγωνίζονταν ο Αυτιάς τον καλεσμένο του) προσπαθούσε να συγκινήσει τους τηλεθεατές και να τους πείσει ότι είναι κάτι σαν σούπερμαν ηθικής. Ο Τατούλης μάθαμε σήμερα ότι είναι ο αναμάρτητος αμνός του πολιτικού μας τοπίου, μια και δεν έχει κάμει ποτέ και τίποτα στη ζωή του, αφού αν το είχε κάμει θα τον είχαν ξεμπροστιάσει τα πανούργα παπαγαλάκια του «συστήματος Μαξίμου». Κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με την ανώτερη διαλεκτική ηθική του Τατούλη και όποιος διαπράξει το λάθος θα υποστεί τις τραγικές συνέπειες του «δημοκρατικού» ξεφωνήματος στις εκπομπές του Αυτιά και στα κείμενα της μπλογκόσφαιρας, μια και ο αγώνας του, μάλλον εμπεριέχει έναν ιστορικό σκοπό και ίσως τη σωτηρία μας ή κάτι τέτοιο!
Εκεί που έδωσε τα ρέστα του ο «υψηλός προσκεκλημένος» ήταν οι ιδέες περί «τεκμηρίου πολιτικής ενοχής» (!!!) : εμπλέκουμε κάποιον σε «δήθεν» σκάνδαλα, χωρίς στοιχεία, απλά με υποθέσεις, ίσως, μπορεί να και «βαθιά λαρύγγια», τον παραιτούμε από κάθε επαγγελματική του υποχρέωση, αφαιρούμε οποιοδήποτε τεκμήριο αθωότητας θα μπορούσε να του αποδοθεί και «απαιτούμε» να αθωώσει τον εαυτό του!!! Μετά απ’ όλα αυτά, αν θέλει επιστρέφει!!!
Τέτοιοι βλακώδεις συλλογισμοί παραπέμπουν άνετα είτε στη «συλλογική ανευθύνη»(φύγε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ένοχος γιατί μας λερώνεις τον τόπο) ή στο ποντίκι που πρέπει να αποδεικνύει συνεχώς ότι δεν είναι ελέφαντας! Αν όμως καλοπληρωμένα γιουσουφάκια βαφτίζουν το ποντίκι, ελέφαντα για να εξυπηρετήσουν τα ανθρωποφάγα κρατικοδίαιτα σχέδια των αφεντικών τους(που θέλουν να τρώνε μόνο κρέας στις νηστείες), είναι λογικό ότι το ποντίκι καλύτερα να εξαφανιστεί(….παραιτήσου!!!) προκειμένου να αποφύγει να στείλει στο διάολο όλα τα τσογλάνια και όλους τους –ούληδες της καναλαρχίας μια και το ποντίκι έχει απολέσει, βάσει τατουλικών εμπνευσμένων αναλύσεων κάθε τεκμήριο αθωότητας!!!! Έτσι και στείλει βέβαια το όποιο ποντίκι, τον κάθε –ούλη στο διάολο, το πιο πιθανό είναι ότι θα τον λυντσάρουν τα μέσα παραπληροφόρησης μια και το κάθε ποντίκι δεν έχει κανένα δικαίωμα δημόσιας υπεράσπισης του εαυτού του! Τα γυρτά νύχια είναι αποκλειστικό «χάρισμα» της κάθε βολεμένης «γάτας» του «συστήματος Πασόκ». Οι υπόλοιποι τρυπώξτε στις τρύπες σας…..
Τώρα, ο τιτάνας-αμνός του διεθνούς πολιτικού γίγνεσθαι και της διεθνούς πολιτικής εμπειρίας θα κάθεται αναπαυτικά στην αγαπημένη του μπλογκόσφαιρα και θα απολαμβάνει τις αναρτήσεις που ασχολούνται με τις σημερινές του βόμβες βλακείας, ηθικής εξαπάτησης του έλληνα πολίτη και επικίνδυνου λαϊκισμού. Πέτυχε το σκοπό του γιατί θριαμβολογούν οι εθελοντές του διαδικτύου για το «νέο χτύπημα Τατούλη» στην καρδιά του «συστήματος Καραμανλή»!

5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Παρτε φατσα ανταρτη!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε να ξυριστείς Πετράκο, που είναι το πρόσωπο σου σαν της ξεμαδημένης κατσίκας.
Μας έπρηξες με τη ματαιοδοξία σου να γίνεις στάρ στα κανάλια του Μπόμπολα, του Λαμπράκη και του Κοντομηνά.
Άντε άνθρωπέ μου να λύσεις τα προσωπικά σου προβλήματα σε κόμματα που σου ταιριάζουν, δεν μπορείς να ξεφύγεις από το αριστερό σου παρελθόν.
Ο Τατούλης είναι πουλημένος και πρέπει να φύγει ΑΜΕΣΑ, να πάει στο φυσικό του χώρο το Πασόκ, του ταιριάζει γάντι.

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε η μάσκα σου Πέτρο, για τη θεσούλα τις βγάζεις τις γκρίνιες.
Εάν δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι καλοδεχούμενος στη ΝΔ είσαι ΧΑΖΟΣ, εάν το καταλαβαίνεις αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΖΟ είσαι εκβιαστής.
Και στις δύο περιπτώσεις δεν αξίζεις την ψήφο μας, η καριέρα σου στη ΝΔ έχει τελειώσει.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο με λίστα οι επόμενες εκλογές, αρκετά πιά με το κάθε καθίκι του Κοντομηνά και του Μπόμπολα.

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείστε με το κατακάθι.