Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Δεν καλύπτονται με τίποτα τα μαύρα του "μαϊμού-τσε" Θέμου!


Ποσά άνω των 5,5 εκατομ. € είχαν εντοπιστεί σε λογαριασμούς του καταπράσινου golden boy Θέμου Αναστασιάδη από την (δεξιά) Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων το καλοκαίρι του 2007.


Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τους ελεγκτές της Οικονομικής Επιθεώρησης να αφήνουν ακάλυπτο τον Αναστασιάδη διότι τα ποσά που διακινούσε από τράπεζα σε Τράπεζα δεν καλύπτονται από τα εισοδήματά του, των τελευταίων 15 ετών!!!! Μάλιστα των τελευταίων 15 ετών!!!


Έτσι εξηγείται γιατί έχει αναλάβει προσωπικά τον «αγώνα» κατά του Καραμανλή και ψεύτη τον ανεβάζει, απατεώνα τον κατεβάζει. Άραγε ο Γιωργάκης καλύπτει τη «μαύρη τρύπα» με τα μαύρα μύρια; Γιατί απ’ ότι φαίνεται ο πρόεδρος του Πασόκ έγινε ξαφνικά ο άνθρωπος που θα λύσει όλα τα «ακάλυπτα» προβλήματα των «θυμάτων» της «επάρατης δεξιάς» και τις «μαύρες τρύπες» τους!
[Στο επόμενο γκάλοπ της Alco για το "Πρώτο Ψέμα" το Πασόκ θα προηγείται μόνο 7 μονάδες]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπούμεραγκ για το Χαζο-γκιόργκο η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.
Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!
ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.