Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

ασκήσεις χυδαιότητας πάνω στο "κοριτσάκι του Σουδάν"!

Η διεξοδος δεν είναι Ο λαικισμος

Θα έχετε δει ή ακούσει- πιστεύω-για τη φωτογραφία με το ετοιμοθάνατο κοριτσάκι του Σουδάν, που προσπαθεί να φτάσει μέχρι το χώρο του επισιτισμού. Για να διεκδικήσει κάποια ψίχουλα απ' την τροφή και μια κάποια παράταση για τη ζωή του.

Ηδη πολλες φωνες εγερθησαν αλλα φευ..Ενώ το προβλημα είναι υπαρκτο η διεξοδος απατηλη..Δεν ειναι ο Λαικισμος.

Διοτι Λαικισμος ειναι να εκμεταλλευεσαι τον πονο και την δυστυχια και με αφορμη αυτά να διαγγελεις μισητικα κυρηγματα "αγαπης."

Λαικισμος ειναι η αποκρυψις των πραγματικα υπευθυνων που ειναι οι ιδιοι οι δικτατορισκοι που κυβερνουν τα εξαθλιωμενα κρατη της Αφρικης, σφαζουν κλεβουν και εκεμεταλλευονται τα δισ δολαρια που εισεπραξαν ως βοηθεια και τα οποια αν ειχαν επενδυσει θα ειχαν γινει Ελλαδα.

Ενω οι δικτατορισκοι αγοραζουν οπλα απο την Κινα χωρις ομως να κατηγορει αυτες τις χωρες για την συνδρομη τους στον αφανισμο.

Λαικισμος επισης ειναι να παρουσιαζονται οι επιχειρηματιες, με αφορμη το ασχετο αυτό γεγονος προς αυτους, ως λησταρχοι επειδη μερικοι προτιμουν τον αμβωνα του διαδικτυου να κατηγορουν συκοφαντικα οποιον δραστηριοποιειται στην ελευθερη οικονομια. Εξαλλου ειναι αυτη η οικονομια που καταφερε στην ελλαδα να εχουμε θανατους οχι απο την πεινα.. Αλλα απο την παχυσαρκια!!!.Ενω εχουμε εδω στην Βαλκανοταλιμπανια μας παχυσαρκα παιδια στο μεγαλυτερο ποσοστο απ ολη την Ευρωπη.Τον μεγαλυτερο αριθμο κινητων ανα κεφαλη, αφου και στο νηπιαγωγειο οι μανουλες με τα κινητα τα στελνουν τα παιδια τους κι ας χρεωστουν στις πιστωτικες τους καρτες, γιατι δεν τους φθανουν τα χρηματα τους να καλυψουν τις «αναγκες» τους..{Που εισαι Αυτια!!!}
Επισης λαικισμος ειναι η συλληβδην κατηγορια γενικα και αοριστα προς ολους που ασχολουνται στον ελευθερο ιδιωτικο τομεα . Διοτι είναι αυτοι που πραγματικως παραγουν, δημιουργουν θεσεις εργασιας και προσλαμβανουν υπαλληλους.Και ας ειναι υπο μαρξιστικο διωγμο..

Ελιωσε πια απο το γλυψιμο η καραμελλα της ''ντοπιας και της ξενης'' εξουσιας.Τα διαβαζουμε και στον Ριζοσπαστη αυτά αγαπητοι «φιλοι της δημοκρατιας» .Ισως θα ητο πρωτοτυπο να μας λεγατε κατι πραγματικα για την αγαπη και το πως θα μπορουσαμε να βοηθησουμε. Τους ελληνες , τα ελληνοπουλα στα σκοπια, στην Αλβανια με αποστολες ρουχων και υποδηματων που πεταμε, με ελληνικα βιβλια, αλλα και εκει στα παιδακια Της φωτογραφιας που υπηρξε αφορμη για τον "πονο" σας...Αφηνοντας τα χιλιοειπωμενα με την κροταλιζουσα ξυλινη γλωσσα των ανθρωπων της επαναστασης που ΧΑΘΗΚΕ.

Τελος Λαικισμος αισχιστου ειδους η επαναλαμβανομενη κατηγορια, κατα των νομων και της δικαιοσυνης, ως εαν ο Ελληνας ποτε θα πιστευση οτι, νομος ειναι οι φωνες του οχλου και της ομαδας που τον εκμεταλλευεται.( Βεβαια σε καθε αφηγησι ομογαλακτων, το κερασακι της τουρτας, ειναι οι κακοι νομοι , το δικιο του εργατη του ανθοπωλη, του Αλεξη, της Αλεκας, του Αλεκου, του Βαγιανατου..ο καθ ενας εχει το δικο του δικιο καλε..Εκτος απο εκεινο που υπαγορευουν οι ''απανθρωποι'' νομοι μας...)
Εισηγουμαι. Ας μην πρωτευουμε μονο στον Λαικισμο.Υπαρχουν και αλλα ''ανθρωπιστικα'' πεδια να δραστηριοποιηθουμε..

ΙΑΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: