Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

καταπέλτης ο Σανιδάς, βλέπει κακουργήματα Πασόκ στο "σκάνδαλο της Μονής Τοπλού"....

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση ζητά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τα 26.000 σρέμματα της Μονής Τοπλού αλλά και για τις "επενδύσεις" των μοναχών!Αμφισβητεί ευθέως το ιδιοκτησιακό καθεστώς των 26.000 στρεμμάτων και τις αντίστοιχες αποφάσεις των δικαστηρίων που οδήγησαν στην πλήρη υποχώρηση του κράτους στις απαιτήσεις του μοναστηριού.
Στις αποφάσεις των δικαστηρίων εμπλέκονται υπουργοί και δημόσιοι λειτουργοί. Οι γνωμοδοτήσεις υπέρ της Μονής επηρεάστηκαν από ισχυρές πιέσεις και πολιτικά κέντρα.

Και τέλος χαρακτηρίζει αφερέγγυους τους Βρετανούς "επενδυτές"!!!

Σε όλο το σκηνικό προστίθενται ψευδείς εκθέσεις, εκβιασμοί, επιχειρήσεις εκφοβισμού, απειλές εναντίον όποιου αντιδρούσε στα αγγλικά σχέδια, σωρεία κακουργημάτων, απάτες κατά του Δημοσίου και άλλες πολλές παρανομίες.

Και όλα αυτά έγιναν επί Πασόκ χωρίς καμμία αντίδραση από την πλευρά των "δημοκρατικών" καναλιών και των golden μεγαλοδημοσιογράφων......

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρχιμάκης μάλλον περίμενε την κίνηση Σανιδά για το Τοπλού και επειδή πιθανόν να φοβάται αποκαλύψεις που δεν τον συμφέρουν, ήταν ο ενορχηστρωτής της ιδέας να μηνύσουν τον Σανιδά για να μπορεί να τον κατηγορήσει αργότερα ότι το κάνει για προσωπικούς λόγους!!!


Ανώνυμος είπε...

Εφτασε η ώρα του Καρχιμάκη. Ο Σανιδάς διέταξε επείγουσα προκαταρκτική για τη Μονή Τοπλού.


ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΤΩΡΑ;;;;;