Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

συνεχίζονται οι "αποκαλύψεις" στο "Πρώτο Ψέμα" του Μπόμπου και του Θέμου



Αδέρφια! Στις φωτογραφίες βλέπετε "οργασμό οικοδομικής δραστηριότητας", λεφτά να πέφτουν με το τσουβάλι από κοινοτικές επενδύσεις, περσικά χαλιά, δερμάτινες πολυθρόνες, χλιδάτα καθιστικά, σουίτες επισήμων, ασανσέρ και όλες τις ανέσεις του πλανήτη ΓΗ, συγκεντρωμένες σε ένα μοναστήρι, όπου βρίσκουν καταφύγιο όλα τα party monsters του διεθνούς τζετ σετ.
Οι αποδείξεις και τα ντοκουμέντα στο σημερινό «Πρώτο Ψέμα» του «άγιου» Μπόμπολα, προστάτη των άθλιων δημόσιων έργων και του «όσιου» Αναστασιάδη, προστάτη όλων των μαυροσακουλαίων! Υπάρχουν και dvd όπου αποδεικνύεται η χλιδή, τα high parties σε κρυφές disco στα υπόγεια της μονής και επικές οινοποσίες σε μυστικά μπαράκια χαμένα στα δάση της Αθωνικής οροσειράς!!!!
Πάρα πολλοί υψηλοί προσκεκλημένοι του Εφραίμ απόλαυσαν τα τελευταία χρόνια τα hapenings, τα μεταμεσονύχτια events, τα έκτακτα θρησκευτικά ξεσαλώματα, την υπερ-πολυτέλεια πέντε αστέρων της Μονής και τα υπόγεια ιερά αρωματικά αφρόλουτρα. Μεταξύ αυτών ο πρίγκιπας Κάρολος αλλά και φυσικά ο Θοδωρής Ρουσόπουλος. …..σιγά που θα έλειπε η μαϊμού από το παζάρι του Εφραίμ. Έτσι κι’αλλιώς ο Ρουσόπουλος ευθύνεται για όλα τα κακά του κόσμου και ευτυχώς υπάρχει ο Θέμος και ο Παπαγιάννης και σώζουν την ελληνική δημοκρατία από βέβαιη καταστροφή και καταποντισμό, αφού ο Ρουσόπουλος έχει βάλει το χεράκι του, ακόμα και στην παγκόσμια οικονομική κρίση!
Τις καταγγελίες συνυπογράφει ο "υπέργηρος άγιος καλόγερος" Γαβριήλ, ο οποίος εκδιώχθηκε από την Μονή, διότι δεν ήθελε γιακούζι στο κελί του και ζει πλέον σε καλύβες επειδή κατήγγειλε την εκκοσμίκευση του Βατοπεδίου και αρνήθηκε high speed internet connection και το νέο windows mobile μια και όλα αυτά οδηγούν κατευθείαν στην κόλαση! Από την παράγκα του ο παπα Γαβρίλης λέει πολλά για τον Εφραίμ και την ορχήστρα του.....

"ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΑΣ υπάρχει Δίκαιος κριτής και δίπλα μας ο εργολάβος των παράνομων διοδίων Μπόμπος και ο αδιάφθορος δικηγόρος του διαβόλου Θέμος!"... .....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν υπάρχουν λαγωνικά και πραγματικά ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι για να ψάξουν να βρουν στοιχεία για τον Αναστασιάδη, το Μπόμπολα, τον Τριανταφυλόπουλο κτλ.

Λόγω της εργασίας μου ήμουν σε θέση να γνωρίζω ότι στα δημόσια έργα έχουν γίνει ΟΡΓΙΑ επί ΠΑΣΟΚ. Που είναι εξαφανισμένος ο Λαλιώτης. Κάθησε ποτέ κανένας να δει πόσο κόστησε το χιλιόμετρο της Εγνατίας για παράδειγμα? Έβαλαν κάποια πραγματικά ανεξάρτητη εταιρία να δουν τί καταχράστηκαν οι εργολάβοι δημοσίων έργων?