Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ο Παπακωνσταντίνου μιλά για κεντρικό σχεδιασμό ..... από ποιά πλευρά όμως;

Καθημερινά πλέον, με ταχύτητα πολυβόλου, αποδεικνύεται ότι η Εξεταστική επιτροπή της Βουλής έχει μετατραπεί σε ένα «απίστευτο αλισβερίσι σκοτεινών δυνάμεων».
Κάποιοι ενώ όλο το προηγούμενό διάστημα εμφανίζονταν ως οι … «αναζητητές» της αλήθειας και της πλήρους διαφάνειας, ξαφνικά εντέχνως προσπαθούν να αποτραβηχτούν από το φως της δημοσιότητας και να κρυφτούν στα σκοτεινά και βρώμικα παρασκήνια.
Όπως έλεγε εχθές ο Γιώργος Λακόπουλος η οσμή που βγαίνει τελευταία από την Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπαίδι κάτι θυμίζει.
Σ
αν να μπήκε στη μηχανή του χρόνου η πολιτική ζωή και να ζούμε ότι ζήσαμε πριν από είκοσι χρόνια, αλλά ....από την ανάποδη.
Π.χ. μια μάρτυρας (η κ. Σωτηροπούλου) προσπάθησε να «τηγανίσει» τον κ. Καραμανλή. ( Ο όρος είχε χρησιμοποιηθεί κατά του Ανδρέα Παπανδρέου όταν πήγαν να τον μπλέξουν στο σκάνδαλο Κοσκωτά. )
Όταν την αμέσως επομένη ημέρα βγήκαν στον αέρα πράγματα εις βάρος της,(εδώ) πολλοί διέκριναν τον Μαμανέα σε νέα έκδοση.
Ο κ Παυλόπουλος μίλησε ανοιχτά για ψευδομαρτυρίες και υπόκοσμο. Παραδόξως, ο πρώτος που έσπευσε να του απαντήσει ήταν ο κ. Ρόβλιας, οιονεί επικεφαλής των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή.
Εύλογα το μυαλό του κάθε πολίτη διαπερνά η ρήση που επί δεκάδες χρόνια χρησιμοποιεί ο σοφός λαός μας περί μύγας και μυγιάσματος .
Γκάφα ή ...σανίδα σωτηρίας στη συγκεκριμένη μάρτυρα; Υπάρχουν λόγοι να της προσφέρει την προσωπική του κάλυψη ή ...απλώς κεκτημένη ταχύτητα ;
Ας δούμε την εξέλιξη των πραγμάτων και ας ….κρίνουμε, γιατί ταυτόχρονα ο εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ κ. Παπακωνσταντίνου χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα δήλωνε ότι «οι εκβιαστές και οι εκβιαζόμενοι και οι γύρω από αυτούς, κινούνται στον χώρο της Ν.Δ. Όλοι αυτοί δεν θα μπορούσαν να κάνουν όλα αυτά αν ΚΑΠΟΙΟΣ(σ.σ ας κρατήσουμε στο μυαλό μας το συγκεκριμένο) ……..δεν άνοιγε την πόρτα και την πόρτα την άνοιξε η Ν.Δ., αποφαινόμενος ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός»
Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις , προσερχόμενος στην καθημερινή συνάντηση του με τους ..... ολόκληρο το άρθρο στο politis-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: