Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Αυτή είναι η φερεγγυότητα του «έγκυρου» Μικροπολιτικού(ΝΕΑ) και του σοβαρού Μίχα(Ελευθεροτυπία)...

Η συνήθης διαδρομή της προπαγάνδας είναι, αρχικά να γράψει κάτι κάποιος που θεωρείται «έγκυρος», στη συνέχεια την μπαρούφα την παίρνουν διάφοροι και την αναμασάνε χωρίς να μπορούν ή να μπούνε στον κόπο να την εξακριβώσουν...

Κάτι αντίστοιχο έγινε με κάτι (απ' όλα) που αφορά τον Ρουσόπουλο. Όπως είπε και ο ίδιος πριν μερικές μέρες στην συνέντευξη που έδωσε στον Πρετεντέρη σε ερώτηση αν ο Εφραίμ είναι ο «πνευματικός» του:

«Έχω επαφές με διάφορους κληρικούς και μοναχούς. Όποιον βλέπω λένε ότι είναι «πνευματικός» μου. Πχ. o Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ έχει αναφέρει ότι ο πνευματικός μου είναι ο Νικόλαος, Μοναχός της Σιμωνόπετρας και νυν Μητροπολιτής Λαυρεωτικής και Μεσογαίας...».

Αυτό που έγραψε λοιπόν ο «έγκυρος» Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ το παίρνουν διάφοροι το βαφτίζουν «επίσημη πηγή», όπως ο DentNEWS.net πρόσφατα και το σπέρνουν παντού...

Ας δούμε όμως την εγκυρότητα του «έγκυρου Μικροπολιτικού» των ΝΕΩΝ, η ειδικότητα του οποίου είναι να κρύβεται κάτω από τραπέζια εστιατορίων στο Κολονάκι και να ακούει τι συζήτησαν διάφοροι πολιτικοί κατά τη διάρκεια γευμάτων... ώστε να μας ενημερώσει «έγκυρα»...

Περίπου ένα μήνα πριν τις αμερικάνικες εκλογές κυκλοφόρησε σε ελληνικά blogs η παρακάτω φώτο:

Στις 29 Οκτωβρίου 2008 ο «έγκυρος» Μικροπολιτικός έγραφε:


«ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ, η ελληνοαμερικανική ψήφος θα πάει πάλι στους Δημοκρατικούς. Τα μηνύματα στις μαρκίζες των ορθόδοξων εκκλησιών στις ΗΠΑ είναι φωτογραφικώς καταγεγραμμένα και ολίγον βλάσφημα: «Vote for the mavro not for the malaka»- ψηφίστε τον μαύρο και όχι τον...»

Επειδή ο malaka είναι μάλλον ο Μικροπολιτικός, ο λ:ηρ πρότεινε να του στείλουμε κανα-δυο Pulitzer:

«Κάπου, δηλαδή, θα είδε τη «φωτογραφία» ... Μόνο που η φωτογραφία δεν είναι πραγματική. Δημιουργείται από ένα έξυπνο προγραμματάκι στο διαδίκτυο. Το προγραμματάκι μάλιστα υπογράφει και τη φωτογραφία για να μπορεί ο κάθε μυαλωμένος να διαπιστώσει πως πρόκειται για σύνθεση και όχι για πραγματική εικόνα.

Λεπτομέρειες αυτά, για τον Μικροπολιτικό των Νέων. Γι αυτό κι ο Άγιος Φανούριος ανήρτησε τα εξής μηνύματα:

»

Μετά από μερικές μέρες αποδείχθηκε ότι τα διαπλεκόμενα αλληλοϋποστηρίζονται. Ο επίσης «έγκυρος» Τάκης Μίχας, θέλοντας να στηρίξει έναν από τους πυλώνες διαπλοκής, έγραφε στην Ελευθεροτυπία στις 3.11.2008:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ανεξάρτητα από το αν η αποδιδόμενη σε ελληνική εκκλησία των ΗΠΑ επιγραφή «Vote for the mavro the other one’s a malaka» είναι γνήσια ή «κατασκευασμένη»...»

Με το δίκιο του πάλι ο λ:ηρ έγραφε:

«Τι θα πει καλέ μου άνθρωπε αν «είναι γνήσια ή κατασκευασμένη» η επιγραφή; Δεν σε νοιάζει να το διαπιστώσεις πρώτα; Κρίση και νού δεν έχεις, να χτυπήσεις 24 πλήκτρα στον υπολογιστή σου να δεις τι σημαίνει εκείνο το έρμο «churchsigngenerator.com» κάτω δεξιά στην εικόνα που δημοσιεύεις; Αν η αξιοπιστία σου ως συντάκτη δεν αξίζει 24 κρούσεις πλήκτρων, τότε τις αξίζουν οι αναγνώστες σου.»

Και του αφιέρωσε την παρακάτω φωτογραφία από «ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αμερικής» ;)


Αυτή είναι η φερεγγυότητα του «έγκυρου» Μικροπολιτικού και του σοβαρού Μίχα... φανταστείτε τι μας «ταΐζουν» όταν μας λένε διάφορα που δεν μπορούμε να τα διασταυρώσουμε...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: