Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Δολιοφθορεις και τρομοκρατες στην Ελλαδα .....



αναδημοσίευση από το Βerlin Athen

Με τι ασχολειται στην Ελλαδα η Γερμανιδα Heike Schrader; Ειναι μια δημοσιογραφος, που στελνει ανταποκρισεις στην εφημεριδα „Junge Welt“ του Βερολινου η συνεργαζεται συγχρονως και με ξενες μυστικες υπηρεσιες, που ενδιαφερονται για τον χωρο των Ελληνων αντιεξουσιαστων και της ντοπιας τρομοκρατιας (που παρα την εξαρθρωση της 17Ν ζει και βασιλευει);

του Εμμανουηλ Σαριδη

Προλογος

Τρομοκρατία σημαινει κατα την http://el.wikipedia.org/wiki την συστηματική χρήση ή την απειλή χρήσης βίας από οργανωμένες ομάδες που εχουν διαφορα πολιτικά, θρησκευτικά ή άλλα ιδεολογικά κίνητρα, ασκειται εναντίον ατόμων, ομάδων ή κοινωνιων και αποσκοπει στην προκληση πανικου και αποδιοργάνωσης. Βασικά χαρακτηριστικά των τρομοκρατικων ομαδων είναι η ανωνυμία των μελων τους και η μυστικότητα. Ο ορος δολιοφθορα παλι (απο το δόλιος και φθορά, φθείρω) σημαινει κατα την http://www.livepedia.gr/ μια σκόπιμη ενέργεια ή παράλειψη με στόχο την καταστροφή ή χειροτέρευση υλικού, την ανάσχεση ή μείωση της παραγωγής, την παρεμπόδιση της ομαλής λειτουργίας μιας υπηρεσίας ή μιας επιχείρησης και τελος το σαμποτάζ. Τετοιες ενεργειες συνιστουν ποινικα αδικηματα η κακουργηματα και επισειρουν τις συνεπειες των σχετικων νομων.

Στην Ελλαδα πολλοι δολιοφθορεις και τρομοκρατες κινουνται και δρουν ομως τελειως ελευθερα, οι σχετικοι νομοι, αν ποτε ειχαν εφαρμοστει, βρισκονται σε πληρη αδρανοποιηση. Τα πολιτικα κομματα φερ’ ειπειν, που υποκινουν τους συνδικαλισμενους τραμπουκους τους, „την εργατικη ταξη“, οπως τους λενε, να καταλαμβανουν εργοστασια της ΔΕΗ και να κατεβαζουν διακοπτες, να μπαινουν στα γραφεια του ΟΤΕ και να διαλυουν τις συνεδριασεις του διοικητικου συμβουλιου, να οργανωνουν φιεστες, σκετες γιορτες μισους, οπου διακινουν συνθηματα που δηλητηριαζουν την ψυχη της νεολαιας και την υποκινουν σε καθε ειδους παρανομες πραξεις (καταληψεις και καταστροφες σχολειων, πανεπιστημιων και αλλων δημοσιων κτιριων κ.α.τ.) εινε υπολογα τρομοκρατιας, δολιοφθορας η σαμποταζ.

Το ιδιο υπολογα εινε και τα μεγαλα συγκροτηματα που δραστηριοποιουνται στον χωρο των ΜΜΕ, με τους τηλεοπτικους σταθμους και τις εφημεριδες τους, που αντι να πληροφορουν, παραπληροφουν τον πολιτη, υποδαυλιζουν την πολιτικη και κοινωνικη του δυσαρεσκεια, προκαλουν αναστατωσεις, δημοσιευουν και κανουν σηριαλ σκανδαλα που παραγονται σε ειδικα „μαγειρεια“ (ιδιαιτερα του Γιωργακη) και υποκινουν τον κοσμο σε συνεχεις και παραλογες απαιτησεις απο το κρατος, εν γνωσει του οτι αυτες ειναι αδυνατον να εκπληρωθουν. Δολιοφθορεις και τρομοκρατες ειναι και οι ντοπιοι δημοσιογραφοι και τηλεπαρουσιαστες που αναστατωνουν τον κοσμο με τα σκανδαλα που ανεφερα παραπανω, τα οποια, με συμπληρωματικα καρικευματα, αναπαραγουν επι εβδομαδες και μηνες στις γκαζεττες οπου γραφουν η στα τηλεπαραθυρα οπου γκαριζουν – κατα τις διαταγες του πουλημενου και ενοχου αφεντικου τους. His Masters Voice.

Υπαρχει και η εισαγομενη τρομοκρατια και δολιοφθορα. Οι πολεις στην Αρχαιοτητα και τον Μεσαιωνα την αντιμετωπιζαν με τειχη και φρουρια, που εμποδιζαν την εισοδο υποπτων προσωπων που θα μπορουσαν να τις δημιουργησουν προβληματα. Τα δε κρατη που προηλθαν απο τις πολεις αυτες ελεγχουν σημερα πολυ πιο αυστηρα και συστηματικα την εισοδο η την παραμονη προσωπων στην επικρατεια τους, για τα οποια εχουν την υποψια, οτι μπορει να τα βλαψουν. Μονο στην Ελλαδα γινεται το μπατε σκυλοι αλεστε: Eμποροι ναρκωτικων, γυναικων και οπλων, οικονομικοι μεταναστες, τρομοκρατες, δολιοφθορεις και καθε καρυδιας καρυδι μπαινοβγαινουν ανενοχλητα στην Ελλαδα σαν η χωρα να ειναι ενα ξεφραγο αμπελι, σαν να μην υπαρχουν συνοριοφυλακες η – στο εσωτερικο – τα οργανα, που επρεπε να φροντιζουν για την ασφαλεια της Ελλαδος. Πολλα τετοιοι ατομα βρισκονται μαλιστα εδω νομιμα, σαν δημοσιογραφοι φερ’ ειπειν, που στελνουν στην χωρα τους αρνητικες ανταποκρισεις για την Ελλαδα, που χρησιμοποιουνται και σαν αποδειξεις για μηνυσεις εναντιον της χωρας μας στα ευρωπαικα δικαστηρια, για καταγγελιες στο ευρωπαικο κοινοβουλιο και - το χειροτερο - για να κρατουν την Ελλαδα υποχειριο της εξωτερικης πολιτικης της χωρας τους η καποιων αλλων διεθνων κεντρων. Πολλα τετοια ατομα συνεργαζονται και με ξενες μυστικες και αλλες παρομοιες υπηρεσιες, που ενδιαφερονται για την κατασταση που επικρατει στον χωρο των αντιεξουσιαστων και της ντοπιας αναρχιας και τρομοκρατιας. Μια τετοια δημοσιογραφος ειναι και η Heike Schrader.

Heike Schrader, επαγγελμα δημοσιογραφος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: