Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

πνίγεται το Πασόκ στη Βιστωνίδα, καταρρέουν οι σκευωρίες του Παπανδρέου….

Μετά την κατάθεση της Σωτηροπούλου, το Πασόκ και οι καναλάρχες πραγματικά ξεπέρασαν σε υπόνοιες και κορώνες κάθε όριο κατά του Καραμανλή. Οι καναλάρχες το ξέρουμε γουστάρουν την προεδράρα του Πασόκ και τάχουν βρει μαζί του! Το Πασόκ όμως ως κόμμα εξουσίας, τουλάχιστον προσχηματικά, δε νοείται να θεωρεί ως δεδομένα τα ψέματα και τις συκοφαντίες που εκστόμισε κατά του Πρωθυπουργού, η Σωτηροπούλου στην Εξεταστική και ο σύζυγός της σε διάφορες συνεντεύξεις. Δείχνει έτσι πόσο εύθραυστη και φαιδρή είναι η αντιπολιτευτική του τακτική μια και προτίμησε το δρόμο του κλουζό Καρχιμάκη και του άκρατου λαϊκισμού.

1ον , διότι θεωρούνται επισφαλείς και αναξιόπιστες οι καταγγελίες της δικηγόρου αφού ο σύζυγός της καταγεγραμμένος σε βίντεο-ντοκουμέντο, τον Ιούλιο του 2007, εκβιάζει επιχειρηματία προκειμένου να αποσπάσει οικόπεδο και χρήματα, ενώ στο βίντεο δηλώνει ότι η αγωγή που κατέθεσε για λογαριασμό των κατοίκων της Νέας Ραιδεστού Θεσσαλονίκης η σύζυγός του ήταν διατυπωμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να απορριφθεί. Και


2ον . το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών καταθέτει αγωγή κατά της δικηγόρου, χαρακτηρίζοντας «ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά» τα όσα ανέφερε «εις βάρος του Σώματος».


Η καλοστημένη σκευωρία κατά του Καραμανλή αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι στηρίχθηκε σε μαρτυρίες που έχουν πολιτικές σκοπιμότητες και δεν είναι τίποτε άλλο από κατασκευασμένες προβοκάτσιες. Κατασκευασμένες κατευθείαν από τους εγκέφαλους του περίφημου πια για το ρόλο του, "γραφείου τεκμηρίωσης" της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης»!!!


Να τα χαίρεστε και τα γραφεία ρουφιάνων που έχετε κ. Παπανδρέου και τους ψεύτες μάρτυρες που έχετε στρατολογήσει!


Το Πασόκ να ζητήσει συγνώμη από τον Καραμανλή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έχετε χάσει εντελώς ε;
Πιστεύετε ότι απαξιώνοντας την κατάθεση μιας δικηγόρου θα απαξιώσετε και όλες τις άλλες;
Σας "διαφεύγει" προφανώς ότι για να εκβιάζει ο σύζυγος της κάποιους, ΚΑΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ...

Σας "διαφεύγει" επίσης, ότι το βίντεο το έδωσε ο "εκβιαζόμενος" στην δημοσιότητα 1,5 χρόνο μετά τον εκβιασμό!!!! Γιατί δεν το έδωσε την ίδια στιγμή, τότε που έγινε, στην δικαιοσύνη;;;
Μήπως δεν τον συνέφερε;;;;


Τέλος, σας "διαφεύγει" προφανώς ότι ο ίδιος ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ είχε δείξει σε τηλεοπτικό σταθμό επιστολή που έστειλε σε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και στο μισό υπουργικό συμβούλιο, όπου τον ενημέρωνε για το σκάνδαλο 1,5 χρόνο πριν!

Τελικά τι γίνεται στην Εξεταστική; Θέλετε να λάμψει η αλήθεια ή βάλατε τους βουλευτές της Ν.Δ. να τα κουκουλώσουν όλα;

NAXIOS είπε...

Τι λες ωρέ ανώνυμε,πας καλά ή πθρετό έχεις τώρα που αλλάζει ο καιρός.Αν σου πω τι κρατάει στα χέρια του ο Κουκουβίνος,θα μου το κόψει η λογοκρισία.Φαντάζομαι κατάλαβες μες στην αρρώστια σου τι εννοώ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αρχίζετε σιγά-σιγά να συνηθίζετε στην ιδέα ότι μαζί με το Πασοκ θα πνιγεί και η Νου-Δου μέσα στα βοθρολύματα της Βιστωνίδας;