Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

προβοκάτσια με κεντρικό σχεδιασμό η Βατοπεδινή σκανδαλοθηρία…..

Όλα πλέον δείχνουν ότι μια καλή πλεκτάνη στήθηκε γύρω από τη σκανδαλοθηρία που βιώνουμε σχεδόν τρεις μήνες τώρα.
Ένα καλά προσχεδιασμένο παζλ ξετυλίχθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΛΦΑ» σε συνεργασία με τον σκληρό πυρήνα που περιτριγυρίζει τον πρόεδρο του Πασόκ.
Στο σχέδιο συμμετέχουν υποστηρικτικά και συμπληρωματικά φίλα προσκείμενα στο «κίνημα» μέσα που συμψηφίζουν τα αμέτρητα σκάνδαλα του Πασόκ με το δήθεν σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ανακηρύσσοντας το Βατοπέδι ως «σκάνδαλο του αιώνα»!!! Το χρηματιστήριο, οι υπερκοστολογήσεις των δημοσίων έργων, οι μίζες, οι χιλιάδες κομματικοί διορισμοί και αμέτρητα άλλα σκάνδαλα, αυτές τις μέρες «αθωώνονται» από υπόδικους και κρατικοδίαιτους καναλάρχες! Ο Κοντομηνάς γίνεται εύκολα σύμμαχος του προέδρου Γιώργου διότι κατηγορείται με 10 κακουργήματα! Στο παρασκήνιο βέβαια στηρίζουν τις μεθοδεύσεις και όλα τα ελεγχόμενα «παιδιά» των δελτίων παραπληροφόρησης, όλες οι γνωστές εφημερίδες της διαπλοκής και οι δημοσιογράφοι των “αποκαλυπτικών” blogs που το παίζουν bloggers ενώ στην πραγματικότητα συμμετέχουν ενεργά στο παιχνίδι της διαπλοκής, με παχυλούς μισθούς.

Επελέγη ο Σεπτέμβρης ως σημείο εκκίνησης της οργανωμένης σκανδαλοθηρίας διότι:
1ον ο πρόεδρος Γιώργος δεν τραβούσε και ήρθε η ώρα να χτυπηθεί η «καρδιά» του Μαξίμου, ο ίδιος ο Καραμανλής.
2ον φάνηκαν τα πρώτα δείγματα διασύνδεσης των ταμείων του Πασόκ με μαύρα χρήματα της Siemens, με την εμπλοκή Τσουκάτου και μας λείπουν ακόμα πολλά εκατομμύρια €! Τα πράσινα ΜΜΕ έπρεπε να κάμουν τα πάντα για να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από τις μαύρες σακούλες που «βάφονταν» με τις αλχημείες του κόμματος, πράσινες!
3ον ο ανταγωνισμός των ΜΜΕ έχει μπει σε νέα φάση μια και αποτελούν τον ισχυρότερο μηχανισμό πίεσης που εξασφαλίζει κρατικοδίαιτη μάσα.
4ον οι πανίσχυροι καναλάρχες πιέζουν για κυβερνητική παρέμβαση σε χρέη και οφειλές προς το δημόσιο (έτσι έμαθαν επί Πασόκ).

1 σχόλιο:

Παπουτσάκης είπε...

Μήνυμα Καραμανλή με πολλούς αποδέκτες
Τετάρτη, 19.11.08

Σφοδρή επίθεση, στο ΠΑΣΟΚ, στην «αντιπολίτευση των ακοστολόγητων και ανεφάρμοστων πακέτων» εξαπέλυσε μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο Κ. Καραμανλής.

Ο πρωθυπουργός αντιπαρέταξε το «ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και υπεύθυνο σχέδιο» της κυβέρνησης για την ασφαλή έξοδο της Ελλάδας από τη διεθνή οικονομική κρίση απέναντι στη «δημαγωγία, τον εμπαιγμό της κοινωνίας και την αμετροέπεια» των «διαχρονικών δημοκόπων της αντιπολίτευσης που διαψεύδονται συνεχώς».

Αναφέρθηκε εκτενώς στο κυβερνητικό σχέδιο το οποίο κινείται σε πέντε άξονες, με δράσεις για τη ρευστότητα των τραπεζών και τη μείωση των επιτοκίων, τη στήριξη του αγροτικού κόσμου, τη θωράκιση της απασχόλησης την ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας με έκτακτα μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες και τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων.

Μπροστά στην πρωτοφανή διεθνή κρίση αναγνώρισε την αναγκαιότητα παρεμβάσεων για την στήριξη των πολιτών και των επιχειρήσεων, προσδιόρισε όμως τα όρια του πλαισίου λέγοντας ότι «ότι η κυβέρνηση θα πάρει κάθε εφικτό και αναγκαίο μέτρο αλλά δεν θα τινάξουμε τα πάντα στον αέρα για εφήμερες εντυπώσεις».

Με κατηγορηματικό ύφος διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμιά αύξηση φόρων καθώς και ότι εν θα ανασταλεί η μεταρρυθμιστική στρατηγική της κυβέρνησης αλλά αντίθετα από την κρίση επιβάλλεται τη συνέχιση και η επίσπευση της.

Επίσης ζήτησε για άλλη μια φορά στάση ευθύνης από τις Τράπεζες, τους παραγωγικούς φορείς και τα συνδικάτα.

Αναφερόμενος στο πολιτικό κόστος των κυβερνητικών επιλογών ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι η κοινωνία θα κάνει τις επιλογές της συγκρίνοντας ανάμεσα στην υπευθυνότητα και την ανευθυνότητα. Τον κόσμο τον κερδίζει αυτός που θα βγάλει με ασφάλεια και προοπτική τη χώρα από το εκρηκτικό σκηνικό της κρίσης, επεσήμανε.