Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Αντιδρούν ιστορικά στελέχη στις παρακολουθήσεις και δολοπλοκίες του «σκληρού» Πασόκ!

Σοβαρές φωνές μέσα στο Πασόκ ήδη διαμαρτύρονται και συγκρούονται στο παρασκήνιο με την «αυλή του προέδρου Γιώργου», δηλαδή τους «χειριστές» και «σκηνοθέτες» της υπόθεσης Βατοπαιδίου που φαίνεται στην κοινή γνώμη ότι είναι πλήρως εναρμονισμένοι με τον μπερδεμένο σε κακουργήματα Κοντομηνά. Οι αμφισβητήσεις αναμένεται να εκφραστούν σύντομα και δημόσια. Φωνάζουν ότι είχαν επισημάνει εγκαίρως ως λάθος την πολιτική επένδυση στην Προανακριτική και στην μαρτυρία Σωτηροπούλου, αλλά εις μάτην, δεν εισακούσθηκαν. Αμφισβητούν επίσης, το ΓΕΓΟΝΟΣ πλέον, του πλήρους εγκλωβισμού του «κινήματος» στη λογική των σκληρών», δηλαδή του Καρχιμάκη και του Ρόβλια. Τέλος δεν διστάζουν να καταλογίσουν πλήρη απειρία στον εκπρόσωπο τύπου, κ. Παπακωνσταντίνου.

Πάντως οι «σκληροί», ξεπερνώντας κάθε όριο νομιμότητας, κινούν πλέον όλα τα νήματα στο παρασκήνιο για να «συλλέξουν» («συλλέκτες» λένε τώρα τους τοπικούς πράσινους ρουφιάνους) οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τον Πάπιστα που τους έμπλεξε επικοινωνιακά με το dvd της ξευτίλας και του εκβιασμού. Επεξεργάζονται μάλιστα στοιχεία με τέτοιο τρόπο ώστε να εμφανίσουν τον Πάπιστα ως φίλα προσκείμενο στη ΝΔ, ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Πάπιστας τα πήγαινε καλά με όλους τους πολιτικούς φορείς της Β. Ελλάδας. Καρχιμάκης και Ρόβλιας στήνουν «σκληρή» σκευωρία για στενές επαγγελματικές σχέσεις (!!!!) Πάπιστα και μεσαίου στελέχους της ΝΔ Κοζάνης, που στην πραγματικότητα συνεργάζονταν με διάφορους επιχειρηματίες προσκείμενους και στη ΝΔ και στο Πασόκ! Στο παρασκήνιο οι «σκληροί» του Πασόκ προειδοποιούν (σα μαφία και παρακράτος λειτουργούν τα γραφεία τεκμηρίωσης της «δημοκρατικής παράταξης!) ότι έχουν δέσει τα στοιχεία και απειλούν να τα βγάλουν στη φόρα και όποιον πάρει ο χάρος…. «Υπόσχονται» ότι θα τρέξει πολύ αίμα στα δελτία του Κοντομηνά.


Τα υπόλοιπα «δημοκρατικά» μέσα ενημέρωσης, διστάζουν μεν, να ακολουθήσουν τους «σκληρούς» στη σφαγή που υπόσχονται, θάβουν δε, τα αντίστοιχα «μοναστικά σκάνδαλα» Πασόκ (Τοπλού – Μετέωρα - Σκύρος) και κάνουν τα πάντα «να μη γίνει το "σκάνδαλο" του Βατοπαιδίου γαλαζοπράσινο», αν και οι πάντες πλέον γνωρίζουν ότι όλα ξεκίνησαν επί Πασόκ. Διατηρούν δηλαδή τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας από τα wild golden boys του «κινήματος» και τα ιδιόρυθμα ζόρια που τραβά ο Κοντομηνάς, γιατί δεν είναι και τόσο σίγουροι με την «βεβαιότητα» της αυλής του προέδρου Γιώργου. Η πραγματικότητα τους έχει διαψεύσει αρκετές φορές. Εκφράζουν επίσης επιφυλάξεις για την πλήρη ταύτιση του Πασόκ στην εξεταστική με την λαϊκίστικη, αδιάλλακτη και γραφική γραμμή των golden boys του ΑΛΦΑ, μια και υπάρχουν και άλλα συμφέροντα που πρέπει να εξυπηρετήσει στο μέλλον ο πρόεδρος!!! Ο Κοντομηνάς είναι μάλλον «περαστικός» από το «κίνημα»…. Όπως «περαστικός» ήταν από κάθε επιχειρηματικό του καπρίτσιο....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

4 μοναδες και που εισαι ακομα

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε,

πέφτει κι άλλο το μονοψήφιο ΙQ του bravoyorgo??