Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Σκευωρία από συμμορία εκβιαστών. Κάνου: Η Σωτηροπούλου μού είπε ότι δέν ήταν μόνη της. Είχε τήν αντιπολίτευση "δίπλα" της. Διαβάστε τήν κατάθεση.


Α. ΠΛΕΥΡΗΣ: Επειδή λίγο - πολύ είχατε σχέσεις απ’ ό,τι κατάλαβα με την κυρία Σωτηροπούλου και τον κ. Κουκουβίνο, χρησιμοποιήθηκε ποτέ απ’ αυτούς κάποιο όνομα πολιτικού - λέμε για την υπόθεση του Βατοπαιδίου;ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΝΟΥ: Να σας πω την αλήθεια, πολλές φορές μου είπε στη συζήτηση επάνω ότι έχει στείλει παντού το φάκελο που έχει. Μάλιστα, μου έχει αναφέρει ότι είχε ζητήσει από τον κ. Αλαβάνο να κάνει -όπως και το έκανε- μία επερώτηση στη Βουλή που δεν πήρε απάντηση. Καλά κάνετε και μου το θυμίζετε.Επίσης, μου είπε «πάνω σ’ αυτήν την ιστορία δεν είμαι μόνη». Μου άφησε να εννοηθεί -αλλά δεν θέλω να πω κάτι το οποίο δεν διευκρίνισε ακριβώς- ότι η αντιπολίτευση στέκεται δίπλα της. Αλλά επειδή δεν το είπε σίγουρα, καταλάβατε; Δεν θέλω να το πω…Α. ΠΛΕΥΡΗΣ: Καλά. Και η κυρία αυτή μάς είπε ότι τους πήγε τους φακέλους στην αντιπολίτευση. Είναι κάτι που μας…ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΝΟΥ: Ηθελα να σας πω και κάτι άλλο. Ναι, πριν από πέντε χρόνια με επισκέφθηκαν και μου έταξαν για τον πατέρα μου το οικόπεδο και πήραν τα λεφτά. Τότε, όμως, η Σωτηροπούλου ακόμα έλεγε ότι είναι αγωνίστρια και ότι δουλεύει μόνη.Α. ΠΛΕΥΡΗΣ: Γνωρίζετε -γιατί σας λέω ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει- εάν ο εκβιασμός ήταν ότι ξέρω ότι τα έχεις βρει με κάποιους πολιτικούς και θα σε εκθέσω;ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΝΟΥ: Οχι. Ο εκβιασμός ήταν και από τους δύο, σε άλλα χρονικά διαστήματα -γιατί και οι δύο το ίδιο είπαν- ότι θέλουν ένα οικόπεδο και κάποια χρήματα. Οντως, αυτό το έχω ακούσει εγώ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΒΛΙΑΣ: Η Σωτηροπούλου σάς είπε ότι ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση;ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΝΟΥ: Ναι, έτσι μου το είπε. Οτι θα ρίξει το νομάρχη και την κυβέρνηση. Και ο Κουκουβίνος επίσης......
Διαβάστε πώς προσπάθησαν να καθοδηγήσουν την μάρτυρα .......
«Οδηγό» κατάθεσης στην Εξεταστική Επιτροπή υποστηρίζει ότι έλαβε από την κυρία Τάνια Σωτηροπούλου η πάλαι ποτέ φίλη της κυρία Κωνσταντίνα Κάνου, προκειμένου να μην υπάρξουν αντιφάσεις μεταξύ τους.
Κατά την κυρία Κάνου, ο «οδηγός» τής δόθηκε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο που «καίει» το σύντροφο της κυρίας Σωτηροπούλου, κ. Μ. Κουκουβίνο και, προφανώς, πριν εκδηλωθεί η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες με τις αλληλοδιαψεύσεις για το τι ακριβώς τους είπε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδης στη συνάντηση που είχαν. Κυρίως, για το αν ο κ. Ψωμιάδης επικαλέστηκε τον πρωθυπουργό για να πείσει τη δικηγόρο κυρία Σωτηροπούλου ότι δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά στο θέμα των ανταλλαγών – επίκληση που διέψευσε τόσο ο ίδιος όσο εν τέλει και η κυρία Κάνου.
Ο «οδηγός» φέρεται να γράφτηκε από την κυρία Σωτηροπούλου σε επιστολόχαρτο που φέρει τα στοιχεία συγγενικού της προσώπου (!), είναι χειρόγραφος και «καθοδηγεί» τη μάρτυρα ώστε να καταθέσει με τρόπο που δεν θα έρχεται σε διάσταση με τη δική της κατάθεση. Εχοντας προβλέψει η δικηγόρος ότι θα υπάρξουν επίμονες ερωτήσεις στην κυρία Κάνου για το αν πράγματι ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε στο όνομα του πρωθυπουργού, της συνέστησε την εξής απάντηση: «Οσο κι αν προσπαθώ να θυμηθώ αν αναφέρθηκε το όνομα του πρωθυπουργού, δυστυχώς δεν θυμάμαι. Γι’ αυτό και δεν θα ήθελα να εκθέσω το νομάρχη τον οποίον θαυμάζω, ούτε και την κυρία Σωτηροπούλου η οποία είναι αγωνίστρια και έντιμη»......
Διαβάστε την κατάθεση Κάνου στο πρώτο σχόλιο (πατήστε εδώ)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπούμεραγκ για το Μπραβο-γκιόργκο η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.
Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!
ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
Και αυτός ο παπάρας ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
Όταν το μετανιώσει θα είναι πολύ αργά!

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνα παιδοβούβαλε Κώστα, παράτα τη Νατάσσα και τα δίδυμα, ξέχνα τα σουβλατζίδικα και τις ξάπλες και πιάσε δουλειά!
Οι πανάθλιοι οι Αμερικανοί χρηματοδοτούν πλουσιοπάροχα τους καναλάρχες να προωθήσουν το Γιωργάκη και ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΜΠΟΥΛΗ.
Πάρε τις συχνότητες από τους καναλάρχες, δώσε λεφτά στο λαό (άς υπάρξουν ελλείμματα, εάν δεν τα δώσεις εσύ θα τα δώσει ο Χαζο-γιώργος) και σκίστους στις εκλογές.
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, πάρε κοντά σου την ΕΥΠ, να μαθαίνεις τί σου γίνεται στο κόμμα σου και να μη σε εκθέτει ο κάθε τυχοδιώκτης λιγούρης βουλευτής σου.