Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

«Την γκάφα της χρονιάς κάνανε οι ΠΑΣΟΚοι στην Εξεταστική για το Βατοπέδι»

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Βατοπεδίου είχαμε τις τρεις προηγούμενες μέρες και ειδικά χθες. Αποδείχθηκε πως με κατασκευασμένους μάρτυρες και ψευδομάρτυρες το ΠΑΣΟΚ (γιατί όλοι αυτοί δεν μπορεί να έχουν συντονιστεί από μόνοι τους) προσπαθεί να διογκώσει την υπόθεση και να μας πει ότι ο ίδιος ο Καραμανλής έδινε τις εντολές...

Την Τετάρτη κατέθεσε η Ζαφείρη η οποία επί ΠΑΣΟΚ είχε υπογράψει την έκθεση της Κτηματικής Υπηρεσίας Ξάνθης ότι η λίμνη Βιστωνίδα ανήκει στη Μονή Βατοπεδίου. Παλαιότερα σε συνέντευξή της είχε πει ότι επί Κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και Φωτιάδη:

«Αυτή ήταν η γραμμή που μας δώσανε. Δεν κάναμε κάτι άλλο. Μου έχουν δώσει και εντολή από το υπουργείο να μην προβάλω δικαιώματα και αυτό κάνω ακριβώς. Υπήρχαν εντολές που ήταν ξεκάθαρο ότι θα έπρεπε να γράψουμε αυτό. Αν ήξερα ότι ήταν τόσο σοβαρό δεν θα το έκανα...».

Την Τετάρτη λοιπόν η Ζαφείρη που η ΝΔ την έχει μεταθέσει δυσμενώς φαντάζομαι στην Κτηματική Υπηρεσία στην Αθήνα ;), τα άλλαξε όλα και είπε ότι καμία εντολή και γραμμή δεν της δώσανε και όλα ήταν δικιά της έμπνευση...

Το αίσχος της και την ξεφτίλα της όμως κατάφεραν και το κάλυψαν από το ότι ένας βουλευτής ζήτησε την σύλληψή της για ψευδομαρτυρία... Αυτό το θεώρησαν σπουδαιότερο (παρόλο που φυσικά δεν συνελήφθη) και κάνοντας θόρυβο για τον βουλευτή της ΝΔ κατάφεραν να αποπροσανατολίσουν από το σπουδαιότερο που είναι όντως η ψευδομαρτυρία της ΠΑΣΟΚας...

Την Πέμπτη κατέθεσε μια άλλη «μάρτυρας» που προφανώς ήταν το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΣΟΚ. Η δικηγόρος Σωτηροπούλου από την Θεσσαλονίκη που όλα αυτά τα χρόνια δήθεν «εκπροσωπούσε» τα συμφέροντα κάποιων που η Mονή τους «πήρε» τα οικόπεδα στη Ραιδεστό.

Η «μάρτυς» κατέθεσε ότι εγκέφαλος του «σκανδάλου» ήταν ο Καραμανλής!!! έτσι της είπε ο Ψωμιάδης όπως δήλωσε η «αξιόπιστη μάρτυρας». Επιτέλους οι ΠΑΣΟΚοι νόμιζαν ότι είχαν φτάσει εκεί που ήθελαν να ενοχοποιήσουν τον Καραμανλή.

Το press-gr πήρε φωτιά... μέσα σε μερικές ώρες έβαλαν καμιά 10αριά αναρτήσεις... «Live οι αποκαλύψεις της Στ. Σωτηροπούλου...», «Όλες οι αποκαλύψεις της κ. Σωτηροπούλου...», «Ο Αντώνης (Αρσένιος) ο φονιάς...», «Η λερωμένη φωλιά του Πανίκα...», «Ολόκληρος ο διάλογος - σοκ...για την απειλή δολοφονίας από τον Αρσένιο!», «Ο Αρσένιος απειλούσε να σκοτώσει!...», «Ποιος είμαι εγώ που θα πώ όχι στον Καραμανλή;...Ολόκληρος ο συγκλονιστικός διάλογος του Παναγιώτη Ψωμιάδη με την μάρτυρα που έκανε την αποκάλυψη - φωτιά στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου», «Νέα βόμβα! Με εντολή Καραμανλή...οι παραχωρήσεις στη Μονή Βατοπεδίου, είχε πει ο νομάρχης Παν. Ψωμιάδης!»... στο ίδιο μήκος κύματος και οι άλλοι παπαγάλοι του ΠΑΣΟΚ στο ίντερνετ...

Ο σύντροφος της Σωτηροπούλου, Κουκουβίνος, βγήκε την Πέμπτη το βράδυ στο ALTER και επιβεβαίωσε με ύφος καρδιναλίου τα όσα είπε η σύντροφός του στην Εξεταστική. Επιβεβαίωσε ότι ο μοναχός Αρσένιος τους έπαιρνε τηλέφωνο και τους εκβίαζε, χωρίς να υπάρχει άλλος μάρτυρας να το επιβεβαιώσει, ενώ είπε ότι θα ζητήσει και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να αποδειχθεί ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο ο Αρσένιος... ξέρετε απ' αυτές τις δεσμεύσεις που γίνονται από κάποιους στην TV και μετά ξεχνιούνται και άντε να μάθει ο λαουτζίκος ότι αυτός τελικά δεν ζήτησε την άρση του απορρήτου...

Φυσικά για να το εμπεδώσουμε ξαναείπε ότι το «σκάνδαλο» οργανώθηκε από τον Καραμανλή... όπως είπε ο Ψωμιάδης στη σύντροφό του...


Την Παρασκευή πήραν σειρά οι φυλλάδες... τα ΝΕΑ μάλιστα την Σωτηροπούλου την έκαναν και πρωτοσέλιδο...


Νόμισαν ότι έκαναν την καλή... αλλά λογάριαζαν χψρίς τον ξενοδόχο που τελιά αποδείχθηκε ο Ευαγγελάτος... ο οποίος πάνω στην κάψα του να κάνει κανένα νούμερο και να σώσει το τομάρι του, έβγαλε το πρωτοφανές βίντεο στις ειδήσεις...

Στο γνωστό πλέον βίντεο φαίνεται ο Κουκουβίνος (γνωστή μούρη στη Θεσσαλονίκη από παλαιότερη ενασχόλησή του με τον ΑΡΗ... εκτός των άλλων δηλ. είναι και σκώλικας :)) να εκβιάζει κάποιον να του δώσει μετρητά, οικόπεδο και σπίτι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μην προχωρήσει την ιστορία με τις αγωγές των κατοίκων, εναντίον της Μονής, η γυναίκα του...

Όση ώρα έπειζε το βίντεο ο Κουκουβίνος μόνο τα νύχια του δεν έτρωγε... ψέλλισε κάτι περί εκβιασμών του ώστε να εκβιάσει και αυτός με την σειρά του... ότι πριν μπεί στο γραφείο όπου έκβιάζει τον «άγνωστο» συνομιλητή του είχε δεχθεί απειλές από φουσκωτούς... καί άλλα ανέκδοτα που μας έκαναν να γελάσουμε πολύ..

Σήμερα το πρωί η Σωτηροπούλου βγήκε στον Αντ1 να μας πει ότι δεν είχε ιδέα για τις κινήσεις του συντρόφου της (πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με όσα υποστήριξε ο Κουκουβίνος περί εκβιασμών τους) και άλλα γελοία μήπως μπορέσει και σώσει τα προσχήματα...

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ...
ΚΑΙ ΤΙ ΓΚΑΦΑ!!!

Στο press-gr φυσικά κάνουν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα... δεν έχουν βάλει ούτε μία ανάρτηση για το βίντεο... ασχολούνται με τα αυγά του Αλογοσκούφη και τη διαγραφή του Τατούλη... ενώ για να μην ξεχνιόμαστε ζητάνε και την παρέμβαση του εισαγγελέα για τα όσα τρομερά και φοβερά ακούστηκαν στην εξεταστική, περί εκβιασμού της Σωτηροπούλου από τον μοναχό Αρσένιο (sic), «η οποία πρέπει άμεσα να μετατραπεί σε προανακριτική»... πριν ξεφτιλιστούν περισσότερο εννοούν. Α ξέχασα τους μυρίζει και 1981... μάλλον όμως με τις ευωδίες θα μείνουνε...

Ο καλύτερος, όσων διάβασα, είναι ο no-news... «Παγίδα στον αέρα...», «Σπίλωση μαρτύρων...», «Πρώτος ο Ευαγγελάτος με την "εκτέλεση"» και σε «Σε εξέλιξη η επιχείρηση σπίλωσης μαρτύρων.» χαχαχα... λίγο ακόμα και οι αφροί που βγάζει θα βγούνε από τις οθόνες των pc μας... σε λίγο δε θα μας αποκαλύψει και ποιος είναι ο «κομιστής» βίντεο... άντε πες μας ποιός είναι ο παλίκαρος να τον σηκώσουμε στους ώμους :)

Λέω «ο καλύτερος όσων διάβασα» γιατί δεν πρόλαβα να διαβάσω ακόμα Κρόγια :))

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να φαινόμαστε ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΙ!
Να δούμε τα ψυχρά δεδομένα.
Αρχές καλοκαιριού η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος
2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
3. Κύριος στόχος του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι ο Γιωργάκης.
3. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
4. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
5. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
6. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.
5. Αρχίζει εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
6. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
7. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
8. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
9. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
10. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 60 ετών και έχει 1.70 ύψος)
11. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά.
12. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση.
13. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα.
Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κοντομηνά και Γιωργάκη

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.