Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

ο Ρουσόπουλος και τα μαυρο-πράσινα παπαγαλάκια...

Είναι γεγονός ότι κάθε προβοκάτσια κατά Ρουσόπουλου αλλά και σχεδόν κάθε κατηγορία στο σήριαλ παραπληροφόρησης με τίτλο «σκάνδαλο Βατοπεδίου» καταρρέει στην πρώτη επίσημη διερεύνηση. Τα μέσα προπαγάνδας του Πασόκ, παγιδευμένα στην ίδια την προπαγάνδα τους, αλλά και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του διαδικτύου, συνεχίζουν ακάθεκτοι τον προπαγανδιστικό τους ρόλο γιατί δυστυχώς ανηθικότητα και πασόκ συνεχίζουν να παραμένουν ταυτόσημες έννοιες με ανεξίτηλες στο χρόνο διασυνδέσεις!
Το Πασόκ ποτέ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με την σοβαρότητα που απαιτείται να διαθέτει ένα κόμμα εξουσίας. Αντίθετα είναι συμβιβασμένο με τα μεγάλα συμφέροντα, με τη διαπλοκή και τη διαφθορά που γιγαντώθηκαν επί των ημερών του και συνεχίζουν να επιδεικνύουν τα νύχια τους προς κάθε κατεύθυνση.
Το κατεστημένο της παραπληροφόρησης και των κρατικοδίαιτων επιχειρήσεων έχει μάθει να λειτουργεί μόνο κάτω από την πίεση της σκευωρίας και της προβοκάτσιας. Είναι σίγουρο ότι οι φασίζουσες σκευωρίες καταρρέουν, αφήνουν όμως πάντα τα σημάδια τους στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της επικοινωνίας, για μακρύ χρονικό διάστημα.
Ήδη έπειτα από λίγες μόνο μέρες εξεταστικής, βασικοί μάρτυρες που «έκαιγαν» Καραμανλή και Ρουσόπουλο έχουν ανασκευάσει τις «μαρτυρίες» τους και κάτω από την πίεση της «εξέτασης» έχουν μέχρι και αναιρέσει τις κακόπιστες «υποψίες» τους που οδήγησαν στην δήθεν παραίτηση των γνωστών αναξιόπιστων «τερτσέτηδων του κινήματος» («τερτσέτηδες» με υποψία!!!).
Παράδειγμα ο …… αμφιλεγόμενος Ξυνίδης -πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης- ο οποίος άλλα άφηνε να εννοηθούν στους ….. επανακάμψαντες «ηρωικώς» εισαγγελείς και άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε υποστηρίζει τώρα στο σφυροκόπημα της Επιτροπής.
Τα «δημοκρατικά» βέβαια ΜΜΕ είναι αναγκασμένα εκ των πραγμάτων της καταρρέουσας σεναριολογίας τους να αναμασούν πρωτοσέλιδες βλακείες που είναι δεδομένο ότι θα διαψευστούν. Αυτή είναι η μόνη στρατηγική που έχει πραγματικά διαχρονική παρουσία στην πολιτική πρακτική της ανήθικης και μισαλλόδοξης τακτικής τους!

Τελικό συμπέρασμα: ο Γιωργάκης του Πασόκ και ο Γιωργάκης του ΛΑΟΣ μοιάζουν τόσο πολύ που έχουμε μπερδευτεί! Παράλληλο πολιτικό βίο μοιάζουν να έχουν και οι Γεωργιάδης-Πλεύρης με τους Ρόβλια-Καρχιμάκη! Μοιάζουν τόσο ταυτόσημοι σε ιδέες, φασιστική νοοτροπία, άνομες επιδιώξεις και κρυφά συμφέροντα από πίσω τους και από πάνω τους! Και κυρίως εμφανίζονται υποστηρικτές ακριβώς του ίδιου «ηθικού»!

2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9

Δεν υπάρχουν σχόλια: