Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

μες την αναμπουμπούλα, ο λύκος Γιώργος, χαίρεται!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Γιώργο:«δεν έχει προηγούμενο μετά την χούντα τέτοια παρέμβαση. Υπονομεύει την δημοκρατία. Τιμούμε τους εισαγγελείς που αρνήθηκαν την ωμή παρέμβαση που είχε στόχο την συγκάλυψη απαράδεκτων και αδιαφανών πράξεων κυβερνητικών στελεχών που μέλημα τους είναι η λεηλασία της περιουσίας των Ελλήνων».
Για τη λεηλασία των Ελλήνων τα 20 χρόνια διακυβέρνησης Πασόκ, κουβέντα. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε! Αλλά έτσι είναι όταν έχεις σύμβουλο τον Καρχιμάκη και χρηματοδότες τη μαφία της καναλαρχίας!
Έτσι είναι όταν τα πάντα επί Πασόκ λειτούργησαν βάσει μίζας, παραπληροφόρησης και εκβιασμών, αφού τίποτε δεν μπορούσε να φτάσει στη δικαιοσύνη. Ο έλεγχος θεωρούνταν πραξικόπημα και κατάλυση της δημοκρατίας. Ως γνωστόν Πασόκ και δημοκρατία ταυτίζονται και αυτή είναι και η πηγή της κρίσης των δημοκρατικών θεσμών επί σοσιαληστικής διακυβέρνησης!
Πραξικόπημα Γιώργο είναι όταν τίποτε δεν υπόκειται σε έλεγχο και όλα είναι συντονισμένα με τα κέρδη των κορλεόνε και των βαρόνων της mediaκής μαφίας.
Επιτέλους Γιώργο, να γίνει εξεταστική επιτροπή για όλα τα σκάνδαλα, μα όλα τα σκάνδαλα. Αλλά μιλάς εκ του ασφαλούς γιατί φροντίσατε να απαλλαγείτε από την πολιτική ευθύνη των σκανδάλων που προκαλέσατε. Εσύ νομίζεις ότι τα «εγκλήματά» σας είναι «περασμένα ξεχασμένα» αλλά στην πραγματικότητα, δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα όσο νομίζεις!

4 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ



Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2008



ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. Γ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την ετήσια σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, όπου, όπως γνωρίζετε, το κύριο θέμα που απασχόλησε όλους είναι η κατάσταση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος και οι επιπτώσεις που υπάρχουν στην παγκόσμια Οικονομία.

Οι επιπτώσεις είναι σημαντικές σε όλον τον κόσμο. Στις αναπτυγμένες κυρίως χώρες αναμένεται ότι θα υπάρχει σημαντική επιβράδυνση της ανάπτυξης, έως και στασιμότητα. Στις αναπτυσσόμενες οικονομίες βεβαίως η κατάσταση θα είναι κάπως καλύτερη, αλλά και αυτή θα είναι χειρότερη σε σχέση με το παρελθόν.

Όπως γνωρίζετε, η ελληνική κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή, έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της φερεγγυότητας του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Προχωρούμε με σχέδιο, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η χρηματοπιστωτική κρίση θα έχει τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία, στην ανάπτυξη, στην απασχόληση, στα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες. Με βάση το σχέδιο αυτό και τις ευρωπαϊκές αποφάσεις, που ελήφθησαν προσφάτως, θα προχωρήσουμε τις επόμενες μέρες.

THEPOS είπε...

αφού όλα αυτά τα ξέρεις τόσο καλά και με τόση σιγουριά γιατί οι δικοί σου δεν μπόρεσαν να στοιχειοθετήσουν ούτε μισή υπόθεση;Την ΔΕΚΑ την πήγαν, παρανόμως τρεις φορές στα Δικαστήρια και αθωώθηκε και όχι λόγω παραγραφής.Ως πότε θα συνεχίσετε εσείς οι δεξιοί να στηρίζεστε στα ψέμματα και μόνο;

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ειλικρινα,ακομη και αν πεθαιναν ολοι τους αυριο...δεν θα μου καιγονταν καρφακι.Ασχολουμαστε με τις συνουσιες και εχουμε χασει την ουσια...

Ανώνυμος είπε...

blokaki θυμάσαι τι έλεγε το ΠΑΣΟΚ για τη δίκη της ΔΕΚΑ, ότι είναι πολιτική κτλ. Σε πληροφορώ ότι η δίκη της ΔΕΚΑ θα ξαναγίνει γιατί η απόφαση βασίστηκε στο ότι οι ευθύνες των υπουργών του ΠΑΣΟΚ έχουν παραγραφεί, άρα και των συνενόχων μη πολιτικών προσώπων!!!!
Μη χαίρεσαι, λοιπόν, γιατί το έγκλημα του Χρηματιστηρίου ΔΕΝ θα ξεχαστεί ΠΟΤΕ!