Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Ο κουμπάρος των κουμπάρων και ο κουμπαράς του «κινήματος»!

βρωμά καρτέλ-Πασόκ και αυτή η υπόθεση με τους κουμπαρους!!!


Ο Αδαμόπουλος ήταν γενικός διευθυντής της Επιτροπής Ανταγωνισμού και πριν από 2 χρόνια ήταν πρωταγωνιστής στην καταγγελία της ΜΕΒΓΑΛ για εκβιασμό. Πέρασε πέντε μήνες σε ένα κελί του Κορυδαλλού και τώρα περιμένει την εκδίκαση «της υπόθεσης των κουμπάρων».


Χθες όμως πρωταγωνίστησε και σε ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ, για τα καρτέλ στην Ελλάδα, όπου εργάστηκε και ως εθελοντής (μήπως ήταν και εθελοντής στην υπόθεση εκβιασμού της ΜΕΒΓΑΛ;) και υπέβαλε ερωτήματα στον Χρυσοχοϊδη- αρμόδιο για θέματα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ-, ενώ καθόταν σε τιμητική θέση, δίπλα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Παπουτσή;

Πως είναι δυνατόν ένας υπόδικος σε μια από τις πλέον τρανταχτές υποθέσεις εκβιασμού και απόπειρας δωροδοκίας να πρωταγωνιστεί σε μια εκδήλωση του Πασόκ και να υποβάλλει ερωτήματα; Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και η υπόθεση των κουμπάρων παραπέμπει σε παιχνίδι στημένο όπου το Πασόκ και οι μαριονέτες του έπαιζαν για άλλη μια φορά τους υπασπιστές μεγαλοσυμφερόντων δια της μεθόδου της σπίλωσης του πολιτικού αντιπάλου ακόμα και με εγκάθετους που «έστηναν» και «πίεζαν» προς την κατεύθυνση δήθεν «αποκαλύψεων» που εντέλει ευνοούσαν τα καρτέλ που είχε δημιουργήσει το σύστημα Πασόκ! Ανάλογη ήταν και η στάση του Πασόκ, κατά του βασικού μετόχου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μην τυχόν και θίξει κανείς τα συμφέροντα που χρηματοδοτούν το «κίνημα»! Τέτοια αγάπη πιά για τους νταβατζήδες δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη! Σίγουρα η προεδράρα του «κινήματος» αλλά και ολόκληρη η παράταξη «κερδίζουν» το κατιτί τους. Δεν μπορεί ολόκληρο σοσιαλιστικό κίνημα να δουλεύει τζάμπα και βερεσέ για τις τσέπες του καναλαρχικού κατεστημένου κα για τα καρτέλ! Την εύνοια την βλέπουμε καθημερινά στα δελτία των 08:00, το κατιτί δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ γιατί χρειάζονται γνήσιοι τερτσέτηδες και αν οι τερτσέτηδες που έχουμε είναι σαν τον Κολιούση, τότε δυστυχώς το έχουμε χάσει το παιχνίδι της δικαιοσύνης στην Ελλάδα!

Το άλλο μεγάλο ερώτημα είναι γιατί τέτοιου μεγέθους είδηση αποκρύπτεται από όλα τα μέσα ενημέρωσης, αποσιωπάται από τα κανάλια και συγκαλύπτεται από τις υποτίθεται «δημοκρατικές» φυλλάδες!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που δεν είναι o Giorgakis κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση! Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.
Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.
Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).
Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.