Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ο πολιτικός κανιβαλισμός του Πασόκ.

Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Ρουσόπουλος κατά του Πασόκ (αφού τα υπόλοιπα κόμματα είτε σύρθηκαν, είτε υποτάχτηκαν στο Πασόκ) καταλόγισε στο «κίνημα», «πολιτικό κανιβαλισμό».
Επεσήμανε επίσης ότι:«Το ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ για τη διαφάνεια είναι προσχηματικό …. και στόχος είναι η σπίλωση της κυβέρνησης μέσω της διαβολής και κατασυκοφάντησης συγκεκριμένων προσώπων».

«Όσο κυνηγάτε τις εντυπώσεις, θα χάνετε την αλήθεια. Στόχος μας είναι η αλήθεια και όχι οι εντυπώσεις».
«Το μόνο είναι η σχέση μου με τον ηγούμενο (Εφραίμ), κάτι που ήταν γνωστό από πριν» ανέφερε. Σημείωσε μάλιστα ότι δεν έχει σημασία τι του λένε σε αυτές τις συναντήσεις, αλλά το τι απαντά εκείνος».
«Οι συκοφαντίες σας δεν θα περιορίσουν την ελευθερία μου».

Κάλεσε τους κατηγόρους του από το Πασόκ, να συνδέσουν και να στοιχειοθετήσουν απ' όσα αναφέρονται στη δικογραφία την εις βάρος του κατηγορία, αλλά και την παράνομη πράξη …. στόχος της επίθεσης είναι η ΝΔ, η κυβέρνηση και στο βάθος ο πρωθυπουργός, ως εκπρόσωπος σειράς μεταρρυθμίσεων που μπορούν να πάνε τον τόπο μπροστά.

Ρουσόπουλος: «Είμαι στόχος πολιτικού κανιβαλισμού»
Στην αντεπίθεση ο Θ. Ρουσόπουλος
«Δεν έχω να κρύψω τίποτα». Για «καταιγίδα συκοφαντίας» εναντίον του μίλησε ο Θ.Ρουσόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δύο μεγάλες εκπλήξεις και δύο αναμενόμενα κατακάθια από τη χθεσινή βουλή.
-Έκπληξη πρώτη, η φοβερή σε περιεχόμενο και εκφραστική δεινότητα ομιλία του Ρουσόπουλου άφησε άφωνους τους πάντες (όχι μόνο τους 300 αλλά και όλους τους τηλεθεατές)
-Έκπληξη δεύτερη, η μετριότατη ομιλία του πολυδιαφημισμένου καθηγηταρά Μπέννυ, που ήταν διαφήμιση του ξύλινου λόγου της δεκαετίας του 80, η απόλυτη βαρεμάρα.
-Αναμενόμενο κατακάθι πρώτο, ο Γιωργάκης που εκτός από το ότι δεν ξέρει ούτε να διαβάζει τους λόγους που του γράφουν, ήταν και εξαιρετικά υποτονικός στην έκφραση (μήπως έχει αναιμία, ή πρόβλημα με τα αιμοπετάλια, να το κυτάξει επειγόντως).
-Αναμενόμενο κατακάθι δεύτερο, ο έτερος Γιωργάκης ο Καρατζαφέρης, η αμετροέπεια και η εξυπναδίστικες ατάκες του οποίου απευθείνονταν σε παντελώς αγράμματους, κάτι μεταξύ Στάθη Ψάλτη και αρκούδας!