Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Η τρύπια κουρελού στα Νέα Λαμπρακιστάν

απάντηση στον Παπαχρήστου, ένα emerald-green boy, στα "Νέα" του Λαμπρακιστάν :
Έχουν χάσει πλέον οι λέξεις το νόημά τους επί νταβατζίδικης χούντας, όπου διυλίζεται ο κώνωπας «την δε κάμηλον καταπίνοντες» βάσει μεγαλοσυμφερόντων και την εναρμόνιση όλων των δημοσιογραφικών λαμογίων με τους εκβιασμούς της μαφίας των καναλαρχών. Σου λέει ο άλλος «δικαστικό πραξικόπημα», επειδή κάποτε κάποιοι ζητούσαν δικαστική διερεύνηση για σκαστές παρατυπίες και τρελό χρήμα που έρεε κάτω από το τραπέζι και έβγαιναν οι Ουγκάντα του "κινήματος" και απειλούσαν δικαστές και εισαγγελείς για κατάχρηση εξουσίας. Άκουσον άκουσον. Μόνο για τα ολυμπιακά έργα του ΓΕΣ σχηματίστηκαν 50 δικογραφίες και σε κάθε δικογραφία εμπλέκονται τρανταχτά λαμόγια του παρελθόντος, φωνάζουν οι υπερβάσεις, οι υπερκοστολογήσεις και η απόλυτη εύνοια υπέρ των αφεντικών του παρακράτους. Σιγά το «σκάνδαλο»! Δηλαδή, τι (άλλο) περίμενε να κάνουν τα σμαραγδένια boys της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης»;
Έκαναν τίποτε διαφορετικό, ας πούμε, για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου; Για τα Ίμια; Για τις μίζες και τις βαλίτσες; Για την παράδοση του εθνικού πλούτου σε έξι βαρόνους της καναλαρχίας; Για την κραυγαλέα συναίνεση Παπανδρέου στον βομβαρδισμό Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου και στο ξεπούλημα του Σχεδίου Ανάν; Μίλησε ποτέ κανένα σμαραγδένιο και χρυσοπληρωμένο παιδί του πράσινου παρακράτους για τους χιλιάδες παράνομα διορισμένους, «κεκτημένους» και βολεμένους με χαρτάκια και τηλέφωνα από τις κλαδικές; Όλοι οι κλέφτες και οι ψεύτες του κινήματος κόβουν βόλτες στο Κολωνάκι σαν να μην τρέχει τίποτε- αλλά με μια διαφορά. Πέταξαν τα Armani και τα Gucci και ξανάβαλαν ζιβάγκο που ταιριάζει περισσότερο στις πόρνες που θέλουν να φαίνονται μετανοημένες και με ανανεωμένο κοινωνικό προφίλ! Όλα τα παράσιτα που κουβάλησε το καθεστωτικό τραίνο της αλλαγής, ξανά στον αγώνα «που τώρα συνεχίζεται» και θα φέρει καλύτερες μέρες στις τσέπες της μαφίας των καναλιών και στα φιγουρατζίδικα φυστικί παιδάκια της δημοσιογραφικής «αλλαγής», που υπηρετούν πιστά την απληστία των αφεντικών.
Κουβαλούν μια νέα ηθική τα σμαραγδένια boys της «σοσιαληστικής δημοκρατίας»! Αυτή, της πουτανιάς που είναι τόσο κρυφή και βαθιά καλυμμένη ώστε όταν θα βγει στην επιφάνεια θα σκυλέψει τα πάντα στο διάβα της. Αυτή είναι και η πραγματική εκπόρνευση. Μόνο που δεν καταλαβαίνουν τα σμαραγδένια (και βρώμα δουλεμένα και βαθύ κομματισμό βαμμένα) boys ότι αυτή η «ηθική» είναι τόσο διάτρητη όσο και μια τρύπια κουρελού.
Δεν καταλαβαίνουν οι έμποροι λευκής και μαύρης συκοφαντίας και προπαγάνδας ότι το ξεπούλημα της σκέψης και η εκπόρνευση της ψυχής είναι πολύ χειρότερα από την ίδια την πορνεία. Ζουν το γυάλινο και εύθραυστο "μύθο" τους!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρομερό το δελτίο ειδήσεων του Μega, μόνο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! H ξυνισμένη Όλγα του Κοσκωτά, ο κομπλεξικός Πρετεντέρης του Λαμπράκη, η ποντικομαμή ο Τσίμας, το ρετάλι των 70s ο Οικονομέας, η ανοργασμικιά η Σπυράκη, το παιντοβούβαλο ο Καμπουράκης και ο καθυστερημένος ο Καψής ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ «φήμες», «σενάρια», «έγκυρες πληροφορίες», «αξιόπιστες πηγές» και «δημοσιογραφικά πηγαδάκια» και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Ερώτηση, η πληρωμένη προπαγάνδα πώς ονομάζεται;

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ! Όπως οι αθλητικές εκμεταλλεύονται την καφρίλα των φανατικών, έτσι και Τα Νέα, το Έθνος και η Πατσαβουροτυπία αγωνίζονται να πάρουν όσο μεγαλύτερο μερίδιο μπορούν από την πίτα των φανατικών πασόκων αφού ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
Όσο για το περιεχόμενο, λέτε να φοβούνται μήπως χάσουν την αξιοπιστία τους; Να φοβηθεί η πουτάνα μήπως την κατηγορήσουν ότι έχασε την παρθενιά της;
Ευτυχώς για τους εφημεριδάδες οι φανατικοί πασόκοι έχουν αναπτυγμένο θυμικό και μηδέν μνήμη!

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρη η πρόταση Νίμιτς !

Την βρήκα μόλις στο

http://www.politis-gr.blogspot.com


Δώστε την στον κόσμο να την διαβάσει να δούνε τι λέει αυτός ο άθλιος ο Νιμιτς.
Προσέξτε το άρθρο 6