Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Θ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2008

Ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος, απαντώντας στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«O κ. Παπανδρέου εμφανίζεται σήμερα να «τιμά» τους δικαστές εκείνους, που μέχρι χθες κατηγορούσε ως, δήθεν, συμμέτοχους σε, δήθεν, επιχείρηση συγκάλυψης. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι η υποκρισία του δεν έχει όρια».

3 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΑθήνα, 14 Οκτωβρίου 2008
Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής αναχωρεί αύριο για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (Τετάρτη 15/10 και Πέμπτη 16/10).

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Φρανκφούρτη, όπου θα συναντηθεί, (Παρασκευή 17/10), με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Jean-Claude Trichet.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:


Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου

15:30(τ.ώ.) Άφιξη στις Βρυξέλλες

16:30 Πρώτη Σύνοδος Εργασιών

20:00 Δείπνο Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων


Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου

10:00 Δεύτερη Σύνοδος Εργασιών
Δηλώσεις προς τα ΜΜΕ

14:30 Αναχώρηση από τις Βρυξέλλες

15:20 Άφιξη στη Φρανκφούρτη


Παρασκευή 17 Οκτωβρίου

10:30 Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας
κ. Jean-Claude Trichet

Παπουτσάκης είπε...

brf1410

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2008

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ

Χαίρετε.

• Αύριο στις 10.00 θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή, με θέματα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

• Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, στις 13.15 περίπου, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Μετά το πέρας των εργασιών, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Φρανκφούρτη, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κ. Ζαν Κλοντ Τρισέ.

• Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού περιλαμβάνει: Άφιξη στις Βρυξέλλες στις 15.30 τοπική ώρα. Στις 16.00 συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στις 16.30 πρώτη Σύνοδος των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Στις 20.00, το επίσημο δείπνο, στο οποίο, όπως γνωρίζετε, συνεχίζονται οι συζητήσεις για τα θέματα που απασχολούν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Την Πέμπτη, στις 10.00, αρχίζει η δεύτερη Σύνοδος εργασιών. Ακολουθούν δηλώσεις προς τον Τύπο, όπως κάθε φορά, και περίπου στις 14.30, ο Πρωθυπουργός αναχωρεί από τις Βρυξέλλες, με άφιξη στη Φρανκφούρτη, γύρω στις 15.30.

Την Παρασκευή, στις 10.30, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Ζαν Κλοντ Τρισέ. Αμέσως μετά, ο Πρωθυπουργός αναχωρεί για την Αθήνα.

Παρακαλώ για τις ερωτήσεις σας.

ΜΑΝΗ: Το σχόλιό σας κύριε Εκπρόσωπε για τις παραιτήσεις από το Δικαστικό Σώμα και από την υπόθεση Βατοπαιδίου των δύο Εισαγγελέων.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Σε λίγη ώρα, θα εκδοθεί ανακοίνωση από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκη.

Α. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Υπάρχει σκέψη να μη γίνουν δεκτές οι παραιτήσεις και να πάει κατευθείαν η υπόθεση στη Βουλή;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης, θα αναφερθεί στο θέμα, όπως σας είπα, σε λίγη ώρα.

ΜΙΧΑΗΛ: Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι Εισαγγελείς στο μέσο μιας έρευνας που διεξάγουν οι ίδιοι να παραιτούνται και πολύ περισσότερο, αν επαληθευτούν και οι πληροφορίες ότι παραιτήθηκαν και από το Δικαστικό Σώμα. Κατά την άποψή σας, δεν είναι αυτό μια εξέλιξη -και μάλιστα λένε ότι έχουν πιεστεί για τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους- δεν είναι ένα πολύ ηχηρό χτύπημα- σήμα για το πώς λειτουργεί η Δικαιοσύνη στη χώρα;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν γνωρίζω ποιοι λένε αυτό το οποίο είπατε «περί πιέσεων». Εκείνο το οποίο είναι βέβαιο, είναι ότι η κυβέρνηση αυτή, η Νέα Δημοκρατία, είτε ως κόμμα της αντιπολίτευσης, είτε ως κυβέρνηση, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αναφέρθηκε, απευθύνθηκε, σεβάστηκε πάντα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Αυτό αποδεικνύεται σε πληθώρα των περιπτώσεων. Σας θυμίζω ότι αυτός που συνήθως απαξιώνει τη Δικαιοσύνη, πρόσωπα της Δικαιοσύνης, ανάλογα με το κατά πώς νομίζει ότι τον συμφέρει εκείνη τη στιγμή, είναι η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ. Εμείς σεβαστήκαμε την ανεξαρτησία της. Επαναλαμβάνω ότι ο ρόλος της Δικαιοσύνης είναι ανεξάρτητος. Κατά συνέπεια, ερωτήματα τα οποία πρέπει να τεθούν στη Δικαιοσύνη, δεν τίθενται στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Α. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την οικονομική κρίση και ότι κρύβεται πίσω από τη διεθνή οικονομική κρίση και το χρησιμοποιεί ως άλλοθι της ανικανότητάς της να αντιμετωπίσει την κρίση μέσα στη χώρα. Το σχόλιό σας.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κ. Παπανδρέου, για μια ακόμη φορά, είναι εκτός πραγματικότητας. Και αποδεικνύεται πρόχειρος και ανεπαρκής να χειριστεί ένα τόσο μεγάλο θέμα, όπως είναι η διεθνής οικονομική κρίση. Από την ομιλία του κ. Παπανδρέου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης -όσοι δεν την θυμούνται μπορεί να ανατρέξουν σε αυτή- θα διαπιστώσουν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθούσε να πείσει ότι η διεθνής οικονομική κρίση δεν έχει επηρεάσει καθόλου την οικονομία της χώρας μας. Η αλήθεια είναι -το είπε και ο Πρωθυπουργός, μόλις προχθές από το Παρίσι- ότι αυτή η κρίση έχει επηρεάσει λιγότερο την οικονομία της χώρας μας, απ` ότι άλλες οικονομίες ευρωπαϊκών χωρών ή χωρών της παγκόσμιας κοινότητας. Και αυτό, είναι σαφές ότι οφείλεται στην οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια. Οικονομική πολιτική που έκανε την οικονομία μας ακόμη πιο ισχυρή, έναντι άλλων χωρών. Δεν είναι καθόλου τυχαίο -και επαναλαμβάνω τη φράση του Πρωθυπουργού από τη δήλωσή του στο Παρίσι- ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο έχει συνήθως αυστηρές προβλέψεις, προβλέπει μηδενική ανάπτυξη για την ευρωζώνη και την ίδια ώρα προβλέπει ανάπτυξη 2% για την Ελλάδα, ως, ουσιαστικά, μοναδικό φαινόμενο. Εκείνο το οποίο επίσης θέλω να σημειώσω, είναι ότι εμείς εδώ και περίπου ένα μήνα, κινηθήκαμε με ένα συγκεκριμένο σχέδιο, με βάση συγκεκριμένη στρατηγική. Ο Πρωθυπουργός τότε, βγήκε στους Έλληνες πολίτες και εγγυήθηκε τις καταθέσεις. Σας θυμίζω ότι επικριθήκαμε. Επικριθήκαμε από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο σε ανακοίνωση του εκπροσώπου του έλεγε ότι η ΚΟΜΙΣΙΟΝ δεν γνωρίζει τι γίνεται με το θέμα αυτό. Με αρνητικά λόγια αναφέρθηκαν σε αυτό και πρωτοσέλιδα εφημερίδων στην Αγγλία -μερικά από τα οποία αναδημοσιεύθηκαν και μεταφέρθηκαν και στην Ελλάδα ως επίκριση προς την κυβέρνηση. Δεν πρόλαβαν να περάσουν καλά-καλά δύο εικοσιτετράωρα και ακολούθησε η Γερμανίδα Καγκελάριος κ. Μέρκελ, η οποία επίσης εγγυήθηκε τις καταθέσεις. Μέχρι σήμερα, ακολούθησαν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου. Μόλις προχθές, τελευταία ήταν η αυστραλιανή κυβέρνηση. Αυτό, λοιπόν, αποδεικνύει από τη μια πλευρά τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα και την ύπαρξη σχεδίου από την κυβέρνηση, από την άλλη πλευρά την ανευθυνότητα που επαναλαμβάνεται, δυστυχώς, σε ένα πολύ μεγάλο θέμα από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσωπικά του κ. Παπανδρέου.

ΤΣΙΟΥΦΟΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, άκουσα χθες τον κ. Νασίκα να λέει ότι ο κ. Παυλόπουλος τους είπε στη συνέλευση της ΝΟΔΕ, ότι ο Πρωθυπουργός δεν μιλάει σε κάποιους τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα και προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να τους δείξει την ενόχλησή του. Προφανώς, μιλούσε για εσάς απ` ότι κατάλαβα, ο κ. Νασίκας, μεταφέροντας αυτά που είπε ο κ. Παυλόπουλος. Δεν θέλω να σχολιάσετε ούτε τον κ. Νασίκα, ούτε τον κ. Παυλόπουλο γιατί ξέρω ότι δεν θα το κάνετε. Η σχέση σας με τον Πρωθυπουργό είναι αυτή που γνωρίζαμε ή έχει αλλάξει κάτι;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Η πραγματικότητα αποδεικνύει τα πράγματα. Δεν έχω να πω τίποτε περισσότερο.

ΜΙΧΑΗΛ: Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Τι σχόλιο έχετε να κάνετε για το ότι χθες ο κ. Καρατζαφέρης έδωσε ένα βίντεο στη δημοσιότητα, μέσω του τηλεοπτικού του σταθμού και στη συνέχεια το διένειμε, όπου εσείς φέρεστε να έχετε πάει σε κάποια προεκλογική συγκέντρωση στις νομαρχιακές εκλογές του ΄98 -αν δεν κάνω λάθος- στην Αρκαδία και να υποστηρίζετε τότε υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και όχι υποψήφιο του κόμματος, του οποίου σήμερα είστε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και με αυτό ισχυρίστηκε ότι δεν νοιάζεστε μάλλον για το κόμμα σας και την επιτυχία του, αλλά για τους αντιπάλους.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Παρακολουθώ την προσπάθεια λάσπης, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό εναντίον μου. Αυτή τη στιγμή -ακόμα και τώρα- δεν θα κάνω κανένα σχόλιο.

ΓΚΑΤΣΙΟΣ: Υπάρχει κάποιο σχόλιο της κυβέρνησης για τις νέες τοποθετήσεις του βουλευτή Αρκαδίας κ. Τατούλη από το προσωπικό του ιστολόγιο;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Κανένα.

Α. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Αισθάνεστε ότι είστε το βαρίδι της κυβέρνησης, όπως λένε τα κομματικά στελέχη;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν γνωρίζω ποια κομματικά στελέχη το λένε αυτό, αλλά σε κάθε περίπτωση, έχω ερωτηθεί και πάλι στο press room και έχω απαντήσει. Ισχύει εκείνη η απάντηση.

Α. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Σκέπτεστε μήπως, όπως λένε πάλι τα κομματικά στελέχη, να παρατηθείτε για να διευκολύνετε τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Και σε αυτό το θέμα έχω απαντήσει. Υπάρχει σε ορισμένους η εντύπωση ότι ο υποφαινόμενος είναι κολλημένος σε κάποια καρέκλα, ενδεχομένως. Αυτό, επίσης, αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν ισχύει.

ΦΑΝΙΔΗΣ: Τώρα, μιας και μιλάμε για σας κ. Εκπρόσωπε, σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, τόσο εσείς, όσο και ο κ. Δούκας και ο κ. Μπασιάκος πρέπει να υποστείτε τη διαδικασία της Εξεταστικής των Πραγμάτων Επιτροπής ή της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής. Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω να σχολιάσω ότι και αυτό το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, όπως και πολλά άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν να υποδείξουν στη Δικαιοσύνη τι πρέπει να κάνει. Αυτή είναι η πραγματική παρέμβαση που γίνεται στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι απαράδεκτη. Εμείς ποτέ δεν σχολιάσαμε τη Δικαιοσύνη, ποτέ δεν σχολιάσαμε αποφάσεις της, ποτέ δεν πήγαμε να προϊδεάσουμε αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Αντιθέτως, στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προβεβλημένα και μη, έχουν κατά καιρούς -και να μια πολύ τρανή απόδειξη αυτού που λέω- προσπαθήσει να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη. Εμάς μας ενδιαφέρει η Δικαιοσύνη να προχωρήσει ανεπηρέαστη στο έργο της και να λάβει τις αποφάσεις της, αυτές που εκείνη νομίζει. Κανένα άλλο σχόλιο επί του κ. Πάγκαλου ή όποιου άλλου στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Μιλήσατε πριν για «λάσπη» που από καιρό έχει αρχίσει να εκτοξεύεται. Πιστεύετε ότι έχει στόχο εσάς ή τον Πρωθυπουργό; Θέλω να πω, έχει στόχο τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ή τον άνθρωπο που βρίσκεται πιο κοντά στον Πρωθυπουργό της χώρας;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Μην περιμένετε από εμένα κανένα περισσότερο σχόλιο. Είστε ως δημοσιογράφοι στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Νομίζω γνωρίζετε περισσότερα πράγματα.

ΜΑΝΗ: Τελικά, αύριο στην Κυβερνητική Επιτροπή το σχέδιο για την προστασία των ελληνικών τραπεζών θα περιλαμβάνει Ταμείο, γιατί χθες μας ειπώθηκε ότι δεν περιλαμβάνει Ταμείο.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν ξέρω από πού σας ειπώθηκε το οτιδήποτε σας ειπώθηκε. Γνωρίζω πολύ καλά ποιες είναι οι επίσημες δηλώσεις που έχουν γίνει, καθώς και η ενημέρωση που έχει γίνει στους δημοσιογράφους και στο Παρίσι και στις συζητήσεις που έχουμε κάνει εδώ. Εκείνο το οποίο συζητούμε αύριο, είναι αυτό που συζητούμε τις τελευταίες ημέρες: Τον προγραμματισμό μας, την ανάπτυξη ενός σχεδίου για την αντιμετώπιση της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Όποιες επιπλέον πολιτικές ενέργειες χρειάζονται να γίνουν, να είστε βέβαιοι ότι θα γίνουν. Δείξαμε -απεδείχθη στην πράξη- ότι αυτή η κυβέρνηση στο σωστό χρόνο προέβλεψε και κινήθηκε πολύ πιο γρήγορα από άλλες κυβερνήσεις εταίρων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Απεδείχθη περίτρανα, όπως σας είπα, στην υπόθεση της εγγύησης των καταθέσεων.

ΜΑΝΗ: Αν μου επιτρέπετε μια συμπληρωματική. Το ρωτήσαμε και χθες, αλλά δεν πήραμε απάντηση. Επειδή και εσείς επικαλεστήκατε την πρόβλεψη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που μιλά για 2% ανάπτυξη στην Ελλάδα έναντι του μηδενικού της ευρωζώνης, το προσχέδιο του Προϋπολογισμού μιλά για 3%. Άρα, αυτό σημαίνει μια έμμεση παραδοχή ότι θα πάμε σε αναθεώρηση των μεγεθών του Προϋπολογισμού;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Α. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Για τον κ. Τατούλη θέλω να επανέλθω. Ο Πρωθυπουργός είχε πει ότι όποιος θέλει να μιλήσει, οφείλει να το κάνει στα αρμόδια όργανα. Το έκανε ο κ. Τατούλης, αλλά χαρακτήρισε χθες τη διαδικασία αστεία. Δηλαδή, αστεία τη διαδικασία στην Κεντρική Επιτροπή, στο ανώτερο όργανο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θα έχει επιπτώσεις γι` αυτό ο κ. Τατούλης;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Είπατε πριν ότι η ελληνική κυβέρνηση χειρίστηκε τη διεθνή οικονομική κρίση, όπως η γερμανική κυβέρνηση και η αυστραλιανή κυβέρνηση.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είπα αυτό. Είπα ότι επικριθήκαμε εντόνως και στο εξωτερικό, με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα μεγάλων εφημερίδων και από διάφορες άλλες πηγές -από ό,τι διαβάσαμε στα ελληνικά ΜΜΕ- για το ότι εγγυηθήκαμε αμέσως τις καταθέσεις. Και δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο 24ωρα, ακολούθησε η Γερμανία. Μετά από ένα 24ωρο ακολούθησαν και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακολούθησαν οι ΗΠΑ. Η τελευταία χώρα, μόλις προχθές, ήταν η Αυστραλία που εγγυήθηκε τις καταθέσεις. Αυτό, δηλαδή, δείχνει ότι υπάρχει στρατηγικό σχέδιο από την αρχή.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, υπάρχει στρατηγικό σχέδιο, αλλά μήπως μιλάμε για διαφορετικά οικονομικά μεγέθη; Δηλαδή, μήπως η γερμανική κυβέρνηση έχει την άνεση να εγγυηθεί ό,τι θέλει σε μεγαλύτερο φάσμα, γιατί η οικονομία της είναι διαφορετική;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι προφανές ότι μιλάμε για διαφορετικά οικονομικά μεγέθη, άλλοτε μεγαλύτερα, άλλοτε μικρότερα. Για παράδειγμα, η Ισλανδία είναι μια πολύ μικρότερη σε πληθυσμό χώρα, η οποία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρότερο πρόβλημα από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θ.ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ο μεγαλυτερος κλεφτης πολιτικος εχει μουτρα και μιλαει για το ΠΑΣΟΚ,αντι να παρει το γυνεκακι του να πανε διακοπες να φαει τα κλεμενα.ΕΧΑΣΤΑΛ ενα πουλακι μου ειπε οτι εισουν ΠΑΣΟΚΑΤΣΙ μεχρι θανατο,αλλα φαινετε οτι δεν σε ταιζαναι καλα,ενω τωρα τρως ανοικτα οπως ολοι σας.