Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Παπαγιάννης:το γκαγκστερικό στάδιο της δημοσιογραφικής υποκουλτούρας.

Ο Παπαγιάννης «σκότωσε» το Σουφλιά!!!

Τίποτα το ανησυχητικό δεν έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιώργος Σουφλιάς στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά τις λιποθυμικές τάσεις και τις στομαχικές διαταραχές που παρουσίασε.


Τα εκβιαστικά – υβριστικά - τυχοδιωκτικά και συκοφαντικά blogs, έδειξαν για άλλη μια φορά το βρώμικο πρόσωπό τους. Δεν έχασαν την ευκαιρία και «σκότωσαν» το Σουφλιά!


Προσέξτε! Η συμμορία του Παπαγιάννη «αποκάλυψε» (μας έχουν τρελάνει στις αποκαλύψεις, οι ρουφιάνοι του διαδικτύου!) ότι δεν είναι απλή λιποθυμική υπόθεση. Έπεσε κάτω, έπαθε ακράτεια ούρων(!), ενώ η Κυβέρνηση διεξάγει αγώνα δρόμου για να μην κυκλοφορήσουν πληροφορίες και να κρατηθεί μυστική η πραγματική κατάσταση της υγείας του Σουφλιά!


Γράφουν λες και είναι αυτόπτες μάρτυρες, ενώ δεν έχουν βγει καθόλου έξω από τα σκουληκιασμένα υπόγεια της αρρωστημένης φαντασίας τους. Διαρκής στόχος των τερατόμορφων ηλεκτρονικών μαντείων τους, είναι η σπίλωση και η κατασυκοφάντηση της προσωπικότητας αυτών που δε γουστάρουν και δι’ αυτών η απαξίωση και η σκανδαλοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου, ώστε να εξυπηρετηθούν γνωστά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Κι’ ας το παίζουν «ελεύθεροι» ζητιάνοι του ψηφιακού περιθωρίου. Όπλα τους, φάλτσα «οράματα», ψευδολογίες, τερατολογίες, μπούρδες, ανακρίβειες και εκούσιες πλάνες! Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα καλύτερο από τέτοια νοσηρά συνδικάτα αλμπάνηδων και αλιμπαμπάδων!

6 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και να ηταν μονο αυτος....
Απλα αυτος χρησημοποιει και με αποδειξεις τα Blogs για να ανεβει επαγγελματικα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από άνθρωπο που έχει συνεργαστεί με τον Στέφανο Χίο.

Ανώνυμος είπε...

Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωρίζουν τι παιγχνίδια παίζονται στην αγορά ( βεβαίως γνωρίζουν πολύ καλά και τι εστί ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

Όση σχέση έχω εγώ με την αστρονομία άλλη τόση έχει και ο Παπαγιάννης με τη δημοσιογραφία.
Μία φορά τον είδα πριν από ένα μήνα και τρελλάθηκα.
Τί μαλάκας χριστέ μου;
Και οι υπόλοιποι της παρέας του αντίστοιχου επιπέδου, παραπολιτική βρωμιά και δυσωδία.
Μπροστά τους η Ανίτα Πάνια είναι Αρβελέρ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, με αυτό το μαλάκα ασχολείσαι;
Μόνο θεατές που έχουν αλτσχάιμερ στο τελευταίο στάδιο και οι βλαμμένοι από κούνια φανατικοί πασόκοι μπορούν να δούν τέτοια θεάματα.

Ανώνυμος είπε...

fovamai oti san laos exoume kai tous dimosiografous pou mas axizoun..