Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

οι «μαύρες κουκούλες» που έχουν «βαθιά λαρύγγια» στο κανάλι του υπόδικου Κοντομηνά

Κόψε φάση και σκηνοθετημένη λάσπη από τη δημοσιογραφική αλητεία των υπαλλήλων του Κοντομηνέϊκου! Η λύσσα που τους έχει πιάσει εναντίον της Κυβέρνησης κινείται πλέον εκτός ορίων και σε ρυθμούς «Πρώτου Ψέματος» με ισχυρές δόσεις πράσινης προβοκάτσιας και κακοστημένης παραπληροφόρησης. Η έντυπη αλητεία πέρασε και στο τηλεοπτικό πεδίο, έγινε live show και συνεντευξιάζεται με τη χρήση δήθεν αληθοφανών στοιχείων.
Όταν δε βρίσκει στα σκουπίδια ο Γεωργακόπουλος μυστικά έγγραφα (η ώρα τον βάζει να εμφανιστεί κι αυτός με σκουπίδια από το Άγιο Όρος!), βρίσκουν ένα καραγκιόζη, ένα φορτηγατζή ή ένα ταξιτζή, που «ξέρει τα πάντα» και τον ανακρίνουν «βάσει συμφωνίας». Αυτά θα σε ρωτήσουμε και αυτά θα πεις, και για την «προστασία μας», σου πετάμε μια θολούρα, μην μας πάρουν με τις πέτρες. Οι νταβατζήδες και τα golden τσιράκια τους αυτό ακριβώς ξέρουν να κάνουν. Να προσφέρουν προστασία στα παραπολιτικά υποπροϊόντα του εκβιαστικού παρακράτους που έχουν εγκαθιδρύσει μέσω των καναλιών τους! Η χούντα του Κοντομηνά δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Η χούντα που θέλει να διαγράψει δικαστικές έρευνες εις βάρος της και απαιτεί αθώωση μέσω χειραγωγημένης δικαιοσύνης (δυστυχώς έτσι έμαθαν στο παρελθόν), επειδή έχει τα ματσούκια και μπορεί «να ρίχνει κυβερνήσεις»..….. Μήπως λογαριάζουν χωρίς τον πραγματικό ξενοδόχο; Γιατί το πολύ το «Κύριε Ελέησον» το βαριέται κι’ ο παπάς και στο κάτω κάτω, με τόσο μεγάλο μίσος από ένα σάπιο βερύκιο που "γυαλίζει" και φέρνει περισσότερο σε "μάτι χαπάκια", παρά δημοσιογράφου, μήπως τελικά οι καλόγεροι καθίστανται συμπαθείς και ο λαός εν τέλει καταλαβαίνει το ρόλο του κάθε Κοντομηνά και των υπαλλήλων του;

Γιατί άραγε ξεσκίζονται οι μπαλαρίνες, οι χορεύτριες και οι φιλιππινέζες του παρακράτους στα δελτία των 08:00; Για το καλό του πολίτη κάνουν τις μαϊμούδες ή για τις παραγεμισμένες τσέπες των άπληστων αφεντικών; Νομίζω οι πάντες γνωρίζουν την απάντηση και όποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν απλά εθελοτυφλούν και χτίζουν κάστρα στις πισίνες των κρατικοδίαιτων ληστών της ελληνικής οικονομίας, για να τους πετάξουν λίγα στραγάλια οι βαρώνοι των καναλιών.
Μίλησε το ...βαθύ λαρύγγι στον alpha

6 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Ο εισαγγελέας κάλεσε τον μάρτυρα που παρουσίασε χθές ο alpha να πάει να καταθέσει...

Το ανακοίνωσαν απο τον alpha πρίν απο λίγο.
Μάλιστα ο εισαγγελέας τον κάλεσε να μην περιμένει κλήση αλλά να πάει ο ίδιος να καταθέσει.
Οπότε εκεί θα φανεί και η οποια αξιοπιστία του μάρτυρα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τωρινό να χτυπάνε όλα τα κανάλια τον Καραμανλή! Ο Μπόμπολας θέλει το Δ'ΚΠΣ, ο Κοντομηνάς έχει ΈΞΙ κακουργήματα, ο Κυριακού ΕΝΑ , ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει ανταγωνισμό στα διϋλιστήρια, ο Κουρής παίζει διπλό παιγνίδι.
Τον μόνο που έχει ο Καραμανλής είναι το λαό, που φαίνεται να κατάλαβε τη βρωμιά των καναλο-εκβιαστών.

Ανώνυμος είπε...

Τα "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-μέγκα, του Κυριακο-αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους βουλευτής Καρχιμπάκης με τη μονή Τοπλού στη Σητεία.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Είδες η ενημέρωση;
Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχνάμε τον ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. Με το αμοιβαίο Interamerican Ολυμπιονίκης πήρε πάνω από 400 δισ σε ένα μήνα, έως και την άνοιξη 2000 καταστράφηκαν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και μετά πούλησε την εταιρία του στην Ολλανδική Eureko που πήρε και από αυτούς άλλα 200 δισ δρχ.
Στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει Μπόμπολας και αγόρασε τον Alpha.
Πόσο καθαρό είναι το χρήμα που πληρώνει τους τηλε-ηθοποιούς του σαν τον Κύρτσο και το Βερύκιο;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ γραμμή επικοινωνίας Γκαρχιμάκη - Ντερύκιου – Μπύρτσου έχει εγκαταστήσει ο Ψηλο-μηνάς στον ALPHA. ΕΞΙ κακουργήματα είναι πολλά για να τα καταπιεί ο νεόκοπος καναλάρχης, δίνοντας την ευκαιρία στους λακέδες του να κονομήσουν και στον Γκαρχιμάκη να ανέβει στην κομματική ιεραρχία.
‘Ολοι κερδισμένοι λοιπόν, και πάνω από όλους το αφεντικό.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκύρτσος του Ψηλο-μηνά πρέπει τελικά να είναι ο πιό κομπλεξικός άνθρωπος της τηλεόρασης.
Προσπαθεί μεν να κάνει τον αριστερό - ντουέτο με τον πρώην κομμουνιστή Βερύκιο - για το μεροκάματο από τον Interamericano αλλά δεν του βγαίνει, γιαυτό τσιρίζει υστερικά και οι απόψεις του δεν έχουν καμμία συνοχή.
Μιλάμε για ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ.