Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Ειδικά δικαστήρια θα στήσει το Πασόκ .....

…… για όλα τα σκάνδαλα που έχουν «αποκαλύψει» με κάθε λεπτομέρεια, τα πασοκικά (σχεδόν όλα τα) media. Για τις υποκλοπές π.χ. θα δικάσει την αμερικάνικη πρεσβεία αν κατάλαβα καλά και για τη μονή Βατοπεδίου θα κλείσουν φυλακή τον Καραμανλή (οπωσδήποτε) και ο Καρχιμάκης απειλεί να κλείσει στα διπλανά κελιά το Σανιδά, όλους τους υπουργούς που αναμιγνύονται στο σκάνδαλο αλλά και καμιά ντουζίνα βουλευτές που επισκέφτηκαν τον Εφραίμ, πράγμα που ισοδυναμεί στην υποχθόνια και γκεμπελική «λογική Καρχιμάκης» με έγκλημα που οδηγεί στο εκτελεστικό απόσπασμα!

Φόβος και τρόμος έχει πέσει στη ΝΔ γιατί τις επόμενες ημέρες έρχονται συγκλονιστικά στοιχεία στο φως της δημοσιότητας και πρόκειται νέοι μάρτυρες να παραδεχτούν ότι είδαν να μπαίνει ο Εφραίμ και άλλοι καλόγεροι, στους καμπινέδες διαφόρων υπουργείων αλλά και στο γραφείο του ίδιου του Πρωθυπουργού και συναποφάσιζαν για τη λήψη μέτρων ώστε να επιδεινωθεί η παγκόσμια οικονομία. Όλα τα στοιχεία βρίσκονται ήδη στη διάθεση του Μιχαλάκη Καρχιμάκη και όλων των σμαραγδένιων boys της ελληνικής παραδημοσιογραφίας(Θέμος και λοιπά πράσινα λαμόγια), οι οποίοι και θα ησυχάσουν μόνο αν η Ελλάδα γίνει ένα απέραντο ειδικό δικαστήριο και η Δεξιά ξαναμπεί στο χρονοντούλαπο για σαράντα-τόσο χρόνια, με Γιωργάκη πρωθυπουργό!

Χαμένος στον «κόσμο χωρίς κρίση», ο πρόεδρος Γιώργος παραδέχεται με αυτοϊκανοποίηση κα αυταρέσκεια ότι:«η διεθνής οικονομική κρίση δεν έχει καμία σχέση με την κρίση που περνά η χώρα και η οποία οφείλεται στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας», Με κάτι τέτοια, είναι λογικό να πάρει φόρα ο Καρχιμάκης και οι σμαραγδένιοι του! Βλέπω τον Καραμανλή «τουλάχιστον δις εις θάνατον»!

Η αγωνία βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, γιατί κανένας δεν γνωρίζει τους κρυφούς άσσους που κρύβει στο μανίκι του ο «αγωνιστής» Καρχιμάκης και τα "δημοκρατικά" ΜΜΕ. Κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει το μέλλον, μόνο ο Μιχαλάκης ξέρει τι πρόκειται να γίνει γιατί είναι ο μοναδικός «συλλέκτης οστών» και έχει κληρονομήσει την ικανότητα της οστεομαντείας, από καλόγερους της περιφέρειάς του, που ξέρουν καλά την τέχνη της «κουτάλας»!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.ΣΥΓΚΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Οχι αλλο καρβουνο απο το πασοκ...Ελεος...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;
Μήπως έχει σχέση με το Έθνος – Πρώτο Θέμα και το συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
Με τα χίλια σπρώχνουν τον Καρχιμάκη οι 5 καναλο-εκβιαστές. Και τι κερδίζουν από αυτόν; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις, μεσολαβήσεις.
Δεν αναρωτιεστε ΓΙΑΤΙ ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για το Βουλγαράκη εριξε τους τόνους στο θεμα του Βατοπεδίου, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ KAI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

Πάει ο Γιώργος να αγοράσει γυαλιά και λέει στη πωλήτρια:
- θέλω ένα ζευγάρι γυαλιά
- Του ηλίου; ρωτάει εκείνη.
- Όχι δικά μου.

Ανώνυμος είπε...

- Γιατί απολύσανε το Γιωργάκη από το εργοστάσιο με τις μπανάνες στη Σουηδία;
- Γιατί πετούσε τις στραβές!