Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

«αντίπαλοι» του Ρουσόπουλου δεν είναι οι «πάπες» του ΑΛΦΑ, αλλά ό,τι αυτοί εκπροσωπούν!

Ήταν απορίας άξιο, η μέχρι τώρα στάση του Θοδωρή απέναντι στην χωρίς όρια κατασυκοφάντηση και σπίλωση που δέχονταν, αυτός και η οικογένειά του, κάθε μέρα από τους «πάπες» της «δήθεν ενημέρωσης»:Αυτιά, Βλάχο και Ντάσκα, υπάκουες μαριονέτες του συστήματος Κοντομηνά. Ενός υπόδικου καναλάρχη που την έχει δει υπεροψία, «πάπας του πάπα» και υπεράνω κάθε εξουσίας! (αλήθεια δε βγαίνει τεράστια υπεροψία και από τις φωτογραφίες του;, προσέξτε το!)

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι «αντίπαλοι» του Ρουσόπουλου δεν είναι προσωπικά οι Αυτιάς, Βλάχος και Ντάσκας αλλά ό,τι αυτοί εκπροσωπούν και υπηρετούν:
λαϊκισμός, νταβατζισμός, ατιμωρησία της παραπληροφόρησης, άνευ στοιχείων δυσφήμιση και επαγγελματική διαστρέβλωση της πραγματικότητας για να εξυπηρετηθούν οικονομικά συμφέροντα και καναλαρχικές κερδοσκοπικές επιδιώξεις! Το κακό είναι ότι αυτή η διαστροφή έχει περάσει και στο χώρο της μπλογκόσφαιρας με υποτίθεται «δημοσιογραφικά» blogs που κάθε άλλο παρά ενημερωτικά είναι. Αντίθετα καταδικάζουν, συμπληρώνουν τη διαστρέβλωση των δελτίων των 08:00 και κανιβαλίζουν με φανταστικές και σουρεαλιστικές υπερβολές, χωρίς ποτέ να ζητήσουν ούτε ένα απλό συγνώμη! Τη συνειδητή υποτίμηση της νοημοσύνης μας που επιχειρούν, την τιτλοφορούν αυθαίρετα «ελευθερία του λόγου τους» και «φίμωση του λόγου μας»! Πάρτε το μπουκέτο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: